Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני בן 24 ומשכורת ממוצעת של 5000 אלף שקל בחודש.היה לי כמה רכבים בעבר ומבחינת בעיות של אמינות ועד כמה שטויות לא הסתדרנו. את האמת מגיל קטן רציתי אימפרזה טורבו,אבל משמועות של אנשים אני שומע האוטו יקר מאוד לאחזקה זולל דלק בטירוף חלקים יקרים(דרך אגב עשיתי חיפוש לגביי אימפרזה טורבו בפורום פה ולא מצאתי את כל התשובות).עכשיו אני רוצה לדעת מבעלי האימפרזות GT שנתונים 99 00 שהאוטו סטנדרטי איך הוא מבחינת אחזקה אמינות של מנוע, טורבו, גיר וכו'.

וכמה באמת האוטו אוכל דלק והכוונה שלי היא לא כל היום למשוך טורים עד למנתק, אלא נסיעה קצת רגועה ולפעמים לחיצות. ולעומת זאת האיביזה טורבו איך מבחינת דלק אחזקה אמינות ובללי על מה משניהם הייתם ממליצים לאחד עם תקציב כמו שלי?

כרגע יש לי ביד 70 אלף. תודה לכל העוזרים

פורסם

אימפרזה סטנדרטית במצב טוב מ-99-00 יהיה לך קשה מאוד למצוא. גם בהנחה ומצאת, אל תצפה לפחות מ-2000 שקלים בחודש הוצאה על האוטו (בנסועה סטנדרטית, נניח בין 10000 ל-15000 ק"מ בשנה, כולל ביטוחים, טיפולים וכדומה). זה יכול גם בקלות לעלות על זה אם תיפול על רכב לא טוב או סתם תיקון/טיפול גדול במיוחד. בהתחשב במשכורת הנוכחית שלך - לא הייתי מוציא כמעט חצי ממנה רק על האוטו. חבל.

איביזה יהיה לך ככל הנראה קצת יותר זול לאחזקה וגם תוכל למצוא רכב חדש משמעותית - כך שעבורך נראה לי שזה פתרון עדיף (אם כי גם כאן אל תצפה לאחזקה זולה. אחזקת רכב כזה היא בין 1000 ל-2000 שקלים בחודש בקלות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האימפרזה אמינה אם נמצאת בידיים הנכונות!

אני לא סבלתי משום תקלה.

מה שכן הרכב טוחן דלק גם בנסיעה רגועה!

ממוצע של 1\7 עם רוב הזמן נסיעה רגועה פקקים איומים של בוקר חולון בני ברק.. ולחיצות מידיי פעם..

נסיעה חזקה תוריד אותך ל 1/5 ונסיעה מאוד רגועה אולי תביא אותך ל1/9..

הרכב מסוכן למי שלא יודע לרסן עצמו!!!

שיהיה בהצלחה.

נ.ב: שלי סטנדרטית לחלוטין מלבד מה שצריך (מישהו אמר לתקן זויות גלגול?)..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בתקציב הזה תוכל למצוא איביזה משנתון 05 למרות שהן די נדירות בשנתון הזה אז יתכן שתצטרך להוסיף כמה זוזים.

אומנם לא מדובר באימפרזה אך לרכב כח רב יחסית ופוטנציאל שיפורים גדול להמשך.

צריכת הדלק אומנם טובה יותר מזו של האימפרזה אבל לא בהפרש גדול.

האחזקה הכללית זולה יותר והאמינות סבירה- בעיקר בשל העובדה שמדובר ברכב חדש יחסית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות. את האמת נסעתי על שני הרכבים האימפרזה ריגשה אותי הרבה יותר כיף היה לנהוג בה האיביזה שנסעתי בה הייתה עם ציפ צנרת וקולר ואת האמת מכל הבחינות האימפרזה מנצחת בגדול לדעתי. אני מצאתי כרגע GT שנת 2000 עברה 6 ידיים 120 אלף קילומטר סטנדרטית לחלוטין אם במידה ואני יחליט על GT על מה להסתכל בעיקר ומה המחלות שהם הכי סובלות?

פורסם

הרכב מסוכן למי שלא יודע לרסן עצמו!!!

מחזק את מה שהבחור פה למעלה אמר.

אתה בטוח שתדע לרסן את עצמך עם הרכב הנ"ל ?

אגב, עוד חבר קרוב קנה GT בגרסת PRODRIVE, ומדווח על אמינות סוברואידית אופיינית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק ששכחת לציין שאותו חבר וגם עומר היקר קנו אימפרזות שמורות ומלוקקות שבטוח לא שופרו בחחים מה שאי אפשר להגיד על אימפרזה יד שישית שאף אחד לא יודע מה עבר עליה...

• תוכן חדש...