Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש לי סופר לנסר 95 אוטו ' אתמול הנעתי את האוטו ולכאורה הכול היה ניראה בסדר התחלתי את הנסיעה וכאשר הגעתי לרמזור האטתי כדי לעצור המנוע התחיל לרעוד הרעידות הלכו וגדלו עד אשר המנוע כבה הדבר חזר על עצמו כול פעם שהאטתי או שעצרתי

(סל"ד נמוך)

נ.ב-ביום חמישי התקנתי מערכת שמע ברכב וחיברתי את החוט BACKUP MEMORY למערכת לפתע הבחנתי כי השעון באוטו לא כבה גם כאשר אני מוציא את המפתח מהSWITCH יכול להיות שזה קשור אולי לטעינה של מצבר או שהתופעה לא חשמלית בכלל???

בתודה מראש לכול מי שיכול לעזור.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי בעייה דומה בסופרלנסר 96 אוט', המוזר הוא שלאחר שהאוטו כבה הוא מתניע ללא בעייה ויכול לעבוד הלאה בטורים נמוכים בלי שום בעייה,הבעייה נראית לי בעיקר כשהאוטו קר

פורסם

נשמע לי בעיית גיר הייתה לי פעם ברכב של אבא שלי דייהו סופר רייסר אוטומתית היה נזילת שמן גיר ולא היה שמן באגן היה אבל קצת אז מליתי שמן הופיעה הנזילה תיקנו ואז הבעיה נעלמה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מכונית לגמרי אחרת (וולוו 240) אבל בכ"ז:

גם אצלי אורות הסוויץ' נדלקו אחרי כיבוי האוטו - והבעיה היתה בבית החשמלי של הסוויץ' אותו החלפתי.

לילה אחד זה אפילו רוקן לי את המצבר.

פורסם

קרה לנו את זה לפני 10 שנים בסופר לנסר

טורים נמוכים ובכל עצירה הרכב נכבה

כיוון טורים ע"י מכונאי שמבין, יפתור לך את הבעיה לדעתי

אם הבעיה לא שם זה כנראה מנוע צעדים.

פורסם

בעיה ידועה, כנראה תקפה גם את הרכב שלך, מנוע צעדים (ייצוב סיבובים) .

דובר רבות בנושא, כפי שרשם דניאל בתגובה מיידית, בצע חיפוש.

יתכנו בעיות אחרות, אולם זו הראשית להתייחסות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...