Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור מספר שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב אספנות שנת 72. רציתי להזמין חלקים מחו"ל ודורשים ממני מספר שילדה.

כנראה אחת הספרות מחוקות והיא גם לא מופיע לי ברשיון רכב. איך אפשר לבדוק מספר שילדה? הוא מופיע איפשהו?

אשמח אם תהיה למשהו תשובה עבורי זה ממש דחוף לי.

פורסם

מס' השלדה מורכב מ-17 תגים. אם כולם רשומים אזי לא חסר לך מאומה.

את מס' השלדה תוכל לאתר גם ע"ג פחית, בדגם שלך היא נמצאת על הקורה העליונה בחזית המנוע(כמדומני).

פורסם

יש לי בערך רק 7 ספרות.. הכל מחוק...

המספר רשום אולי בעוד מקום חוץ מאשר באוטו? אם למישהו יש רכב כמו שלי (כמצויין בהודעה למעלה) אשמח לדעת מספר שילדה

פורסם

לך תוציא כפל רשיון במשרד הרישוי, אינך חייב אפילו לשלם את ה-34 ש"ח עבורו בדאר, מאחר וכל שאתה רוצה הוא את מס' השלדה שיהיה נהיר לך.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

יש לי ניסן נאברה שנת 2008 SE

עם מספר שילדה

הבעיה שלי שהרכב נימצא בחול ואני לא מצליח להשיג מספר חלפים וכאן בחלקי חילוף נאמר לי שהמספר שילדה בחול שונה מהמספר שילדה בארץ

יש למישהו איזה שהוא פתרון לעניין?

תודה

פורסם

אפשר לשחזר לפי מספר מנוע.

שלח למרצדס או לסוכן של מרצדס את המספר מנוע, ולפי זה הוא יגיד לך מה המספר שילדה

הם מאוד מסודרים.

אתה יכול לפנות לkarl מ www.citparts.at

הוא אומנם מתעסק בעיקר בחלפים של סיטרואן, אבל הוא גם מכיר סוכני חלפים של מרצדס והוא ישמח לעזור.

תגיד לו שאני הפניתי אותך.

פורסם
שלום לכולם

יש לי ניסן נאברה שנת 2008 SE

עם מספר שילדה

הבעיה שלי שהרכב נימצא בחול ואני לא מצליח להשיג מספר חלפים וכאן בחלקי חילוף נאמר לי שהמספר שילדה בחול שונה מהמספר שילדה בארץ

יש למישהו איזה שהוא פתרון לעניין?

תודה

השוני במספר שלדה יכול להיות באחת האותיות שמסמלות לאיזה שוק הרכב מיועד..

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...