Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פגעתי היום בתמרור כתוצאה מהחלקה והיגוי יתר.

במהלך המאורע הרכב עלה על מדרכה יחסית גבוהה, ואז הגיע התמרור שנעקר ממקומו.

התוצאה:

מכסה מנוע עקום ולא נפתח.

פנס ימני שזז ממקומו.

טמבון שחטף גם הוא מכה.

ובזמן האצה ולחיצה על הגז נשמע רעש מוזר, דומה מאוד למנוע דיזל (שום דבר לא נוגע באחד הגלגלים הקדמיים).

אשמח אם מישהו יוכל להעריך את הנזק, במיוחד את הרעש בהאצה שציינתי.

אילו חלקים פנימיים עלולים להיפגע מהפגיעה הזו, ואיזה עוד הפתעות צפויות לי.

DSC00864.jpg

DSC00866.jpg

DSC00865.jpg

פורסם

יתכן מהמכה ,השתחרר צינור מהסעפת פליטה,וביגלל זה יש לך רעש של טרקטור או דיזל.ככה לפחות היה לחבר שלי ,אחרי שהוא נכנס בעמוד .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

יכול להיות שהרדיאטור גם חטף מכה, ועכשיו המאוורר משמיע את הרעשים שלו. בכל מקרה, גש למוסך כדי לבדוק את עלות התיקון, אם זה רדיאטור שנפגע. גש גם לפחח...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כל התיקון צריך להתבצע במוסך לפחחות רכב.

את מכסה המנוע ניתן לתקן, את הפגוש צריך לפרק ולשפץ, כנראה שפח החזית עם פח (רוחב) הגשר העליון התעקמו.

אולי בית הפנס הראשי שבור פנימית, אבל לא ניתן לראות זאת מהתמונות וכמובן שיש לאחר הפחחות עבודות צביעה.

בגלל העליה על מדרכה, צריך לאחר מכן בצע בדיקה וכוונים במכון כווני מתלה (פרונט).

שים לב שבנסיעה חום המנוע לא עולה מחשש לנזילת מיים/נוזל קרו מהרדיאטור שאולי נפגע גם הוא.

במוסך הפחחות, הסב תשומת ליבם לרעש שגם הוא יבדק על ידם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

עדכון קטן:

הייתי היום במוסך פחחות ("שחר פחחות" בצומת סגולה בפ"ת), דרשו 600 שקל על תיקון ללא צבע של הטמבון, המכסה מנוע והחזרת הפנס למקומו.

מבלי להזכיר בפניהם את הרעשים (שציינתי בפתיחת השרשור) אשר בוקעים מהאוטו, אני יוצא מהמוסך ועולה על במפר, לפתע נשמע הרעש בצורה חזקה מאוד.

הרגשה שמשהו מתחת לאוטו נפגע.

אני ממשיך לנסוע כמה סנטימטרים קדימה, מסתכל במראה לאחור, ורואה שעל הכביש מונח לו התמרור שהיה על העמוד שעקרתי אתמול :-).

אין לי מושג איך הוא נתקע שם, אבל ללא ספק הוא שימש כמגן גחון מקצועי שלא היה מבייש את זה של אספיר.

פורסם
עדכון קטן:

הייתי היום במוסך פחחות ("שחר פחחות" בצומת סגולה בפ"ת), דרשו 600 שקל על תיקון ללא צבע של הטמבון, המכסה מנוע והחזרת הפנס למקומו.

מבלי להזכיר בפניהם את הרעשים (שציינתי בפתיחת השרשור) אשר בוקעים מהאוטו, אני יוצא מהמוסך ועולה על במפר, לפתע נשמע הרעש בצורה חזקה מאוד.

הרגשה שמשהו מתחת לאוטו נפגע.

אני ממשיך לנסוע כמה סנטימטרים קדימה, מסתכל במראה לאחור, ורואה שעל הכביש מונח לו התמרור שהיה על העמוד שעקרתי אתמול :-).

אין לי מושג איך הוא נתקע שם, אבל ללא ספק הוא שימש כמגן גחון מקצועי שלא היה מבייש את זה של אספיר.

אחד המצחיקים.... (-:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח ! אתה לא נורמלי.

הרגת אותי ברגע זה!

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

מוסך ש.ח.ר בניהולו של בני גבסו מוסך מאוד מקצועי ואמין והמחיר ממש זול.

ישור מכסה מנוע כזה בסביבות 400 ש"ח

פו"ה(פירוק והרכבה) מגן קד' 250 ש"ח

וכמו שאמר רפי לין ברוב פגיעות מהסוג הזה ישנה פגיעה או עיקום בפח חזית(גשר עליון)

בני לקח לך מחיר יפה.

• תוכן חדש...