Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בטורים ב106....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שאני נוסע ככה רגוע הילוך שני 2800-3000 סל"ד ופתאום אני רוצה ללחוץ פול דוושה האוטו נחנק ולא מגיב כמו שצריך....

מקווה שתעזרו לי....מה הבעיה??

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

גם אצלי זה ככה, מה שנקרא התגובת דוושה שלך לא משהו.

בדוק פילטר אויר אם סתום ונקה מזרקים אם צריך (ובלי קשר הניקוי טוב).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפעמים שאני נוסה ככה רגוע הילוך שני 2800-3000 סל"ד ופתאום אני רוצה ללחוץ פול דוושה האוטו נחנק ולא מגיב כמו שצריך....

מקווה שתעזרו לי....מה הבעיה??

בתור התחלה, תבדוק את הצינורית וואקום שמתחברת ל MAP סנסור שלך - זו אחת התקלות האופייניות למה שאתה מתאר (חוסר תגובה/חנק/וכד').

הצינורית נוטה להתייבש ולהיסדק. אפילו בתור פעולה מונעת, כדאי להחליף אותה באחת חדשה (לפי מטר, זה עולה כמה שקלים בודדים).

אם זה לא עוזר - כדאי להמשיך לבדוק הלאה את מצב החיישנים (חיישן מצב מצערת למשל) או לגשת למוסך לקבלת דיאגנוזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איזה שנה?

חוטי הצתה הוחלפו?

איזה פלאגים? האם 4 אלקט'?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תחליף חוטי הצתה כי הגיע כבר זמנם (בסיבות 110 ש"ח~) אצלי ב106 שנת 98 הייתה בעיה דומה שנבעה מחוטי הצתה ישנים + פלאגים לא מתאימים (4 אלקט' במקום 2 )

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...