Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן נרשמתי היום כיוון שעברתי טסט שבוע שעבר.

המערכת שברכב המשפחתי שלנו לא כ"כ מתאימה לסטנדרטים שלי לכן אני מעוניין לשפר פה ושם.

אז ככה,

אני מחפש מערכת מקיפה לרכב, משהו כמו 4 רמקולים + הפאנל הראשי לרכב.

ממש אבל ממש אין לי מושג בתחום, אני לא מתמצא ומעוניין לקבל עזרה כדי לא לרכוש מערכת זולה ולא יעילה.

התקציב הוא בערך 500-800 ש"ח.

אני רוצה שהסאונד ישמע בבירור ובאופן נקי וחלק כשאני מגביר את הווליום.

[במערכת שישנה עכשיו ברכב אי אפשר להנות מסאונד איכותי כשמגבירים].

אשמח לקבל כמה חוות דעת בנושא.

חשוב לציין שאני לא יודע אילו חברות עדיפות ואיזה סוג רמקולים עדיפים.

רצוי שהמערכת תקרא MP3 ואם אפשר גם FLAC :)

שמעתי על טוויטרים, מה הייתרונות שלהם? האם משתלם לרכוש?

תודה לעוזרים. :-)

פורסם

תקשיב דבר ראשון הדרישות שלך די גדולות בשביל 500 800 ש"ח

דבר שני משהו בסיסי כשאתה שומע מוסיקה ישנם צלילים גובהים אמצע ונמוכים וכל רמקול בדרך כלל לפי הקוטר שלו אחראי לצלילים שציינתי

אז טויטר אחראי לצלילים הגובהים.

בכל מקרה אתה מדבר על סכומים שאתה כבר מקבל את הטויטר בתוך הרמקול עצמו.אם פעם ראית רמקולים אחוריים ברכבים שהרמקול בצורה אליפטית על זה אני מדבר

להכנס למערכת שמורכבת מקומפוננטים(סט של בין 2-3 רמקולים שבהם האלמנטים זאת אומרת טויטר מיד ומיד באס מופרדים ועצמיים) עם הגברה ואולי אפילו סאב זה הוצאה אחרת לגמרה. אלא אם תעלה קצת עם התקציב ותמצא רכיבים משומשים במצב טוב.

במידה ותחליף רמקולים אחרוים לא הייתי ממליץ להחליף HU (רדיו דיסק,טייפ) כי זה לא כל כך רלונטי

בהצלחה!

אם הדברים שציינתי לא כולם נכונים אשמח לתיקונים אני בעצמי די חדש בתחום

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

אוקיי, בוא נתחיל בזה שחצי מהתגובה שלך לא כ"כ ברורה לי.

בשבילי מדובר בסינית.

הדבר היחידי שהבנתי הוא שהסכום עצמו נמוך.

אז השאלה שלי היא כזו, אני רוצה מערכת שתאפשר לי להנות מהסאונד, כמה אני צריך להשקיע בשביל לקבל מערכת כזו?

אני לא מדבר על סדר גודל של כמה אלפים, 1500 ש"ח יספיקו או שעדיין התקציב דל?

בכל מקרה אשמח לקבל המלצות לרמקולים ומערכת שתתאים לסובארו אימפרזה שנת 2004.

פורסם

אין מספיק לא מספיק זה תלוי כמה אתה רוצה להשקיע ומה אתה יכול להוציא את המקסימום מהסכום תרד כמה הודעות למטה ותבין שאן גבול לכמה מערכת ברכב יכולה לעלות

(הנושא תחת "לפעמים חלומות מתגשמים")

בכל מקרה אני הייתי הולך על רמקולים אחרוים 6x9 ברמה טובה אולי של morel או של alpine ומגבר שיתן להם קצת עוצמה

שמעתי כזאת מערכת אצל חבר שסאונד זה לא הדבר העיקר לו אבל שומעים יחסית צלול הרבה יותר טוב ממערכת מקורית שבאה עם רכבים.

בכל מקרה תחכה לעוד עצמות מאנשים ואז תחליט

בהצלחה!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

תקשיב 500-800 שקל לא ממש יספיקו לפאנל לרכב + 4 רמקולים סבירים. אלא אם כן אתה מוכן להתפשר על משהו יחסית עלוב מתוצרת סינית שיעלה לך 500 שקל + 4 רמקולים ( מבצעי וואלה ונענע למיניהם )

אם התקציב שלך הוא 1500 שקל זה כבר יותר נורמלי.

תוכל לקנות רדיו דיסק + 4 רמקולים סבירים.

השאלה עכשיו האם אתה תרצה להגביר את המערכת בעתיד, או שהיא תספיק לך בלי רכיבים נוספים כגון סאב ומגבר?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

האמת רצוי שתהיה אופציה להגביר בעתיד, אבל זה לא הכי דחוף.

אם זה קריטי אני אוותר.

אני לא מהערסים ששומעים מוזיקה בפול ווליום כמו משוגעים, בסה"כ רוצה להנות מסאונד איכותי ווליום גבוה יחסית.

לא מועדון על גלגלים, משהו ממוצע +

פורסם

ב1500 הייתי מביא רדיו דיסק מהסדרות הזולות של פיוניר עם איזה קומפוננט סביב ה500 600 שקל את הכסף שנשאר חוסך למגבר ואחריו לסאב...

מחירים אתה יכול לראות בZAP... ועדיף שתשאל פה על דגמים שנראים לך, חבל שבגלל חוסר ידע תקנה דומבוס וכל הזבל שמסתובב שם...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

קודם כל לא צריך להיות ערס בשביל לשמוע מוסיקה טובה וחזק.

פשוט ב 1500 אין הרבה מה להוסיף.

אתה הבחור השלישי שאני בסופש הזה לבד מציע לו לנסות את הסטאפ הזה.

יש סט קומפוננט של מורל הוא נקרא MOREL PULSE

חפש אותו בזאפ תמצא אותו ב 500 שקל.

מה שמשאיר לך 1000 למכשיר.

וזהו אני רואה שמגבר לא בא בחשבון כי אתה מוכן לתקצב 1500 להכל.

וותר על אחורים וותר על סאב כרגע(אין מגבר)ותעבוד עם הרעיון הזה עד שהתקציב יאפשר.

בתור מכשיר כדי לך לנסות את פיוניר,כל מכשיר חדש שלהם מהשנה האחרונה הוא יחסית נותן תמורה יפה.

קח קישור.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691638

ג'ובני

פורסם

האמת נשמע טוב.

השאלה איך הMOREL PULSE האלה, הסאונד באמת איכותי ונקי?

או שאלו רמקולים ממוצעים שלא יעלו על הביצועים של אלו שיש לי כבר ברכב?

האם 500 הוא מחיר סביר? או זול מאד ולא אקבל תמורה אמיתית להשקעה?

עריכה:

יש לי שאלה נוספת.

כיצד אוכל לדעת אם הסט הזה יתאים לרכב שלי? זה סטנדרט?

או שיש אופציה שלא תהיה התאמה?

מדובר על אימפרזה שנת 2004.

אם תצטרכו עוד פרטים כדי לומר לי כתבו בבקשה.

יש לי דרך לבדוק זאת?

פורסם

למה אין לי אפשרות עריכה נוספת?

אוקיי יש לי עוד שאלה.

אחרי שהבנתי שאלו רמקולים איכותיים שנחשבים לטובים יחסית לסכום ונותנים מענה טוב.

רציתי לשאול אחרי שקראתי את התגובות בזאפ, האם ללא מגבר אני אקבל תוצאה איכותית או שלא?

מישהו שם כתב [אני מקווה שהוא מגזים וזה לא נכון] שללא מגבר אני אקבל איכות נמוכה מאד כשאגביר את הווליום, זה נכון?

פורסם

זה לא נכון.

נכון שסט קומפוננט (בדיוק כמו רמקול רגיל) אוהב וצריך יותר כוח משהרדיו-דיסק הממוצע נותן, אבל זה לא אומר שזה ישמע זוועה או יהרוס את הרמקול. אתה פשוט לא תפיק את המקסימום מהסט, זה הכל.

בעתיד, שתרכוש מגבר, אתה תפיק מהסט את המקסימום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשמע איכות נמוכה מאוד זה לא נכון.

מה שכן נכון שאתה תשמע פחות טוב מאשר עם הגברה של מגבר.

אני גם חושב שכדאי לקנות קומפוננט שלפחות יהיה אצלך ברכב ואז תוכל להגביר אותו, במקום לקנות רמקולים רגילים שגם תוכל להגביר אותם דרך אגב אבל לא בטוח שהם יישמעו הכי טוב עם הגברה ואפילו אם הם יעמדו בעומס של ההגברה.

רדיו דיסק עדיף גם משהו עם 3 יציאות למגבר, ושאר הדברים זה כבר לשימוש ולנוחיות שלך כגון USB כניסת AUX , מתאם בלוטוס' וכו.

תכנס לזאפ קודם קודם ותחשוב גם מה אתה רוצה מהרדיו דיסק שלך כי הוא ישרת אותך להרבה זמן.

למשל כשאני הלכתי למתקין אמרתי לו בדיוק מה הדרישות שלי מהרדיו דיסק והוא מצא לי אחד כזה , במקום שהוא סתם ייתן לי רדיו דיסק.

חוץ מהמורל באותו טווח מחירים אתה יכול גם לקבל את הקומפוננט של JBL דגם GTO6507 שהם טובים והם עובדים אצלי בינתיים בלי הגברה. אחת הסיבות שקניתי קומפוננט זה בגלל שרציתי להגביר אותם מתישהו. אז רצוי מאוד לפי דעתי שתהיה לך את האופציה גם להגביר.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בקיצור מצתרף לקודמי שהקדימו אותי ואמרו שהפולס זאת התמורה היפה ביותר שתוכל לקבל ב 500 שקל.

וכן זה יתאים לך לאמפרזה המידה שם 6.5 עם מקום להדבקה של הטויטר בצד הדלת רק מה תעשה טובה מי שמתקין לך אותו תבקש ממנו שאתה יושב בכיסא של הנהג תשם לב שהטויטרים בזוית ישרה למרכז הרכב או אליך ולא שטויטר אחד יהיה אליך ואחד לשטיחים.או שפשוט שים לך סקוטש דו צדדי שתוכל לשחק עם זה.

זה מה שעשו לחבר באמפרזה שלו פשוט המיקום שם טיפה בעייתי תנסה לשם על הדש בורד.

ג'ובני

• תוכן חדש...