Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לג'מפי 195/70/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מאחר ורוב המודעות על צמיגים שראיתי ישנות, המחירים והצמיגים השתנו מאז. אני שואל בעצמי

אני צריך 4 צמיגים חדשים לג'מפי שלי. ההצעות שקיבלתי מרוב המקומות היו של GT או סיני אחר. המחיר בין 1000 ל1200 ש"ח

מקום אחד הציעו לי דונלופ ב450 לצמיג. אני מאזור ירושלים - בית שמש

ולא יודע מה כדאי - אשמח לקבל הצעות

פורסם

בשום אופן לא לקחת צמיג סיני. הצמיגים הסינים ממש לא טובים. הם מתבלים במהירות, אין להם אחיזה טובה בכביש ועוד...

לפי דעתי אתה צריך ללכת על הדנלופ. בדוק את תאריך יצור הצמיג.

פורסם

אתה מדבר על סיטרואן ג'מפי?

אם כן, אתה רשאי לקנות רק צמיגים מחוזקים = REINFORCE (רכב מסחרי).

אין מבחר גדול של הצמיגים במלאי.

רוב הפנצ'ריות מחזיקות אליאנס. אליאנס מחוזקים יותר טובים מאליאנס הרגילים (לא נשחקים מהר) אבל עדיין זה לא זה.

LASSA מחוזקים עולים בסביביות 400 ש"ח.

PIRELLI CITNET בסביבות 600 ש"ח לצמיג.

כל החברות הסיניות הלא ידועות לא יותר טובות מאליאנס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...