Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לעבור טיפול 90000 בפורד פיאסטה 2002 שלי.

הקילומטרז' נכון לעכשיו הוא 62000 אבל עברה יותר משנה מאז הטיפול האחרון.

מישהו יודע מה צריך לעשות בטיפול זה ומה העלות הכספית המשוערת ?

תודה.

פורסם

עד כמה שאני יודע בפיאסטה אחרי 90 אלף הכי חשוב זה להחליף טיימינג כי הרצועה מתייבשת. זה אמור לעלות כמו טיפול 10 ובנוסף החלפת טיימינג (מותחנים תחליף ב 90)וחלקים מתבלים כמו בלמים ונוזלים למינהם,תלוי במצב הרכב. אתה יכול לצאת עם 400-500 שקל אם האוטו פיקס ולעבור את ה1000 אם האוטו במצב מחפיר. זה יותר טיפול כללי אז קח בחשבון שירצו להחליף לך גם דברים לא דורשים החלפה תלוי עד כמה המכונאי שלך ישר. אם יש על האוטו כ"כ מעט ק"מ והוא שמור אתה לא אמור לצאת עם יותר מאלפייה.

אייל

פורסם
עד כמה שאני יודע בפיאסטה אחרי 90 אלף הכי חשוב זה להחליף טיימינג כי הרצועה מתייבשת. זה אמור לעלות כמו טיפול 10 ובנוסף החלפת טיימינג (מותחנים תחליף ב 90)וחלקים מתבלים כמו בלמים ונוזלים למינהם,תלוי במצב הרכב. אתה יכול לצאת עם 400-500 שקל אם האוטו פיקס ולעבור את ה1000 אם האוטו במצב מחפיר. זה יותר טיפול כללי אז קח בחשבון שירצו להחליף לך גם דברים לא דורשים החלפה תלוי עד כמה המכונאי שלך ישר. אם יש על האוטו כ"כ מעט ק"מ והוא שמור אתה לא אמור לצאת עם יותר מאלפייה.

אייל,

עד כמה שידוע לי, בפיאסטה 2002 המנועים הם עדיין 1300 סמ"ק הישנים, אנדורה , עם שרשרת טיימינג ואותה לא מחליפים כל 90,000 ק"מ. למיטב הבנתי מחליפים אותה מתישהו אבל בסביבות ה250,000+ (תלוי כמובן בנהיגה ובנהג).

בתור מומחה פיאסטה אתה אמור לדעת (-:

פורסם

אם אתה אומר אז אני מוריד את הכובע ומודה על טעותי...:-) למרבה הבושה יש לי אחת כזו בדיוק כבר חודשיים ועצם זה שאני לא סגור על מה שמתזמן את המנוע זה כבר מעיד על הרשלנות הפושעת שלי בטיפולים ברכב...:-) פשוט איך שקניתי אותה עשיתי תאונה ונשברתי כהוגן....אז ככה שעוד לא יצא לי יותר מדי לפרק את האוטו....חחחח

אייל

פורסם

יש שרשרת ולא רצועה

אם תרצה, אני יכול לסרוק מספר הרכב, מה עושים בטיפול 90000

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אז לסרוק או לא?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008