Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב טויוטה קורולה 2002.

צ'ינגר מקורי שהגיע עם הרכב, של חברת פנסוניק, דגם DP88 . 8 דיסקים.

מכיוון שאי אפשר למצוא כזה בארץ, איזה דגם אחר ושל איזה חברה אפשר לשים, כדי שהמערכת תקרא אותו מבלי לשנות משהו בצמת החוטים המקוריים.

אני מניח שאתם יודעים הרבה יותר ממני.

אם למישהו יש למכירה משהו מתאים, יעזור לי מאוד.

תודה.

פורסם

אתה בטוח שהוא מקורי? מוטבע עליו לוגו של טויוטה? איפה הוא ממוקם?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, טויוטות לרוב מגיעות עם צ'יינג'ר מקורי ברמות גימור גבוהות , ככה היה לי גם באוונסיס 2002.

וכן, צ'יינג'ר של פנסוניק.

תחפש צ'יינג'ר של פנסוניק, לא משנה מאיזה סדרה , הוא אמור להתאים.

או ש- תשקיע את הכסף של הצ'יינג'ר בהתקנה איכותית וטובה של רדיודיסק אמפי3.:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בשביל לשים רדיו דיסק חיצוני, אני צריך להוריד את הטיפ המקורי.

אני מעדיף שלא לעשות את זה. למרות שהאישה לוחצת.

הצ'נגר מקורי, ממוקם בתא המטען, מתחת לפח של הרמקולים האחוריים.

ישנה קבלה מהחברה שהוא נרכש שם, בתוספת תשלום.

יש לו חיבור של פינים, לדעתי 12, כאשר יש לי בבית צ'נגר אחר של בלאו-פנקט, אבל החיבור לא תואם.

כל פנסוניק בא עם צמה של 12 פינים? כי קראתי באינטרנט שהחיבורים שונים בהתאם לרכב והדגם

תקנו אותי?

תודה.

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה ציינג'ר מקורי אז:

1. אפשר לחפש בפירוקיות.

2. תן לי את מספר השלדה המלא של הרכב שלך (אפשר בה"פ) ואני אמצא לך את המק"ט של טויוטה. יכול להיות שהזמנת ציינג'ר כזה חדש מחו"ל יהיה זול מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...