Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיג אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 חדשים קניתי רביעיית קלבר חדשה לרכב (סיטרואן C3),

לפני שבוע נתתי את הרכב לחבר והוא נסע וקרע את אחד הצמיגים הקדמיים ומייד לקח אותו לפאנצ'רמאכר שמכר לו צמיג סיני זול. הוא שם את הצמיג הסיני כרזרבי והרכיב את הרזרבי המקורי של הרכב (מישלן אנרגי משנת 2003) שלא נסעו עליו עד כה.

אני מתלבט עם להשאר את המצב הזה, שהרי למשלין ולקלבר מן הסתם תכונות שונות ואני חושש שזה יפגע ביציבות וביכולת עצירה של הרכב. מה גם שיתכן שתוך שנה המשלין יהיה יבש ואז אצתרך להחליף את 2 הצמיגים הקדמיים.

אפשרות אחרת היא, מכוון שלפ'נצרמאכר אין קלבר, לקנות קלבר חדש מצמיג ישיר בפ"ת (שם רכשתי את הרביעיה). האם לדעתכם יש סיכוי שצמיגיה תהיה מוכנה לתת זיכוי כלשהו תמורת הצמיג הסיני החדש שמורכב כרגע כרזרבי?

אשמח לעצות לפעולה..

[להבא אנא השתמש בפונט ברירת המחדל של הפורום, שינויים למטרת הדגשה נקודתית בלבד]

[תודה, הנהלת CF]

פורסם

הצעה שלי שים את המישלין + קלבר מקדימה.

אחורה יש לך 2 קלבר חדשים.

את הסיני תשאיר רזרבי.

אחיזה על הכביש תיהיה לך כי החדשים הם מאחורה .

מקדימה אמנם תיהיה קצת פחות אחיזה בגלל השוני בין הצמיגים אבל כל עוד הם שניהם פחות או יותר באותו גובה (החריץ של הצמיג) והם לא אכולים לא אמורה ליהיות בכלל בעייה .

תיהיה בטוח שגם צמיגים מאותה חברה לא יוצאים 2 בדיוק זהים אחד לשני (דומים מאוד אבל לא ממש 100% זהה) .

הכי חשוב זה שתעשה ל2 הגלגלים איזון מחדש (הקדמיים) וסע לשלום .

פורסם
הצעה שלי שים את המישלין + קלבר מקדימה.

אחורה יש לך 2 קלבר חדשים.

את הסיני תשאיר רזרבי.

אחיזה על הכביש תיהיה לך כי החדשים הם מאחורה .

מקדימה אמנם תיהיה קצת פחות אחיזה בגלל השוני בין הצמיגים אבל כל עוד הם שניהם פחות או יותר באותו גובה (החריץ של הצמיג) והם לא אכולים לא אמורה ליהיות בכלל בעייה .

תיהיה בטוח שגם צמיגים מאותה חברה לא יוצאים 2 בדיוק זהים אחד לשני (דומים מאוד אבל לא ממש 100% זהה) .

הכי חשוב זה שתעשה ל2 הגלגלים איזון מחדש (הקדמיים) וסע לשלום .

יש בעיה אחת עם העצה הזו והיא שזה בניגוד לחוק ופשוט לא יעבור טסט.

חובה להרכיב צמיגים זהים על כל סרן.

מעבר לזאת, המישלן המקורי סיים את חייו , הצמיג ישן מאוד, התכונות המקוריות שלו אבדו , וכברירת מחדל לרזרבי למרחקים קצרים עד תיקון זוהי פשרה סבירה.

גש , החלף את הצמיג לקלבר חדש וסע לשלום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...