Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי ממספר אנשים (כולם נוסעים במאזדה 3 בליסינג),

התופעה מתרחשת כאשר שומעים דיסק, ופתאום המערכת קופצת להשמיע רדיו (בד"כ תחנה בערבית...).

מישהו מכיר את התופעה, ויודע מדוע היא מתרחשת וכיצד מבטלים אותה ?

תודה.

פורסם

חרא רדיו יש במאזדה, אני הייתי ממליץ לך להחליף אותו.

אבל אני חושב שדובר פה פעם אחת בפורום גם עם מישהו שהייתה לו בעיה דומה , ואני חושב שאם תשחק קצת עם ההגדרות של הרדיו אולי זה יעזור.

הנה מצאתי את זה בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213860&highlight=%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95+%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תופעה זאת קוראת לאחרונה לכולם!!!!!

שים לב שברדיו שלך יש פונקציה שנקראת TA- TRAFFIC ANOUNCMENT ,פונקציה זו פעילה ברקע גם כאשר אתה שומע דיסק!

התפקיד שלה הוא לשלוח דווחי תנועה והודעות מיוחדות לרדיו שלך בהתאם למיקום שלך במרחב והיא משתלטת על הרדיו שלך.

עד היום פונקציה זו לא הייתה פעילה בארץ.

ישנה תחנה בשפה הערבית שניצלה את הפונקציה הזאת לרעה!

עופר רוטמן

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

נכון לפחות זה.

אצלי ברדיו המקורי שהיה לי במאזדה לפני שהחלפתי איתו הייתי צריך להלחם איתו קשות בשביל שהוא יקרא איזה דיסק מסכן.

פשוט יש לו קריזות והוא קורא מה שבא לו . :lol::lol:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לי יש מאזדה 3 ולא היה לי את הבעייה.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...