Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הבוס של קבוצת סובארו, דיויד ריצ'ארדס, אמר בראיון שנערך עימו כי כריס אטקינסון, נהג הראלי האוסטרלי של קבוצת סובארו, ובעצם הנהג השני של הקבוצה, הוא הנהג שהרשים אותו הכי הרבה עד כה בעונת הראלי של 2008 .

נשאלת השאלה כעת - האם דיויד ריצ'ארדס גרם למלחמה פנימית קטנה בתוך קבוצת סובארו והוא באמת מתכוון למה שהוא אומר או שכל המילים הללו נועדו לתת איזו דחיפה קטנה ודירבון לנהג המוביל של הקבוצה, לפחות על הנייר, פטר סולברג ?

דובי

chris_atkinson_rally_2008_mid_season2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

לא לכל ידיעה או מאמר יש להתייחס כמגמה

בחייך חבל על ההקלדה

האיש אמר והתכוון וכולנו יודעים זאת ,למה לחפש מתחת לשולחן?

מירוצי מכוניות

פורסם

דני יקירי

דיויד ריצ'ארדס אמר את הדברים בראיון רשמי שנערך עימו ולא באיזו שמועה או "ידיעה או מאמר" כמו שכתבת.

עד לפני שנתיים-שלוש הוא לא היה מעז להגיד דבר כזה, לפחות לא באופן רשמי .

עצם העובדה שהוא מתבטא כך בפומבי מסמלת בדיוק את מה שהתכוונתי -

- מאד יתכן כי הוא "סימן" את כריס אטקינסון, כדבר הבא בסובארו (ואולי הנוכחי ?)

- יתכן מאד שמדובר במחשבה לדרבן את סולברג, מה שאומר שהוא ממש לא מרוצה ממנו עד כה .

שני הדברים הללו, כפי שאני רואה אותם, מחייבים התייחסות (ולא סתם הקלדה) - אגב, אתה לא חייב להתייחס באם אתה לא רוצה להקליד סתם...

דובי

פורסם

דובי

אני אכתוב לכשאחליט.

בנוגע למה שאתה מתכוון? אני אומר שלא כל ראיון שניתן, מסתתרים דברים כפי שאתה מרמז

אני מכיר היטב את הנפשות הפועלות (גם את ריצ'רדס) ואני אומר לך,אין פה שום דבר לטעמי למעט האמת.

ואת האמת כולם מכירים.

ואם לא הבנת אני אחדד, ריצ'רדס התכוון למה שאמר לגבי אטקינסון ולא מלחמה ולא כוונות מאחורי הקלעים.

זו לא עבירה לשבח אדם שהוכיח התקדמות.

ושוב, לא הכל כותרות

מירוצי מכוניות

פורסם

דווקא כאחד שמכיר את דיויד ריצ'ארדס אתה אמור לדעת ששימוש בכלי התקשורת השונים היא אחד התחומים החזקים שלו.

העברת מסר דרך כלי התקשורת היא דרך מצויינת מבחינתו של ריצ'ארדס להעביר מסר לנהגים שלו, לקראת החצי השני של העונה.

נהג אחד, אטקינסון הוא מעודד להמשיך בקצב שפתח את העונה ונחלש מעט כאשר עברו למכונית החדשה ואילו את הנהג השני, פטר סולברג, הוא מדרבן לתוצאות טובות יותר .

ריצ'ארדס עורך מאז תחילת השנה שיחות מוטיבציה שונות עם פטר סולברג, בעיקר מכיוון שהוא יודע שהנהג הנורבגי מונע, כמו רבים מאיתנו, על ידי הרגש וכאשר זה לא עושה לו את זה, הוא פשוט מאבד מוטיבציה. המוטיבציה עלתה אצל סולברג כאשר הציגו את המכונית החדשה ביוון ועוד יותר קפצה לשמיים לנוכח התוצאה הבלתי צפויה.

כאשר חזרו בסובארו למציאות עם ראלי טורקיה הבין ריצ'ארדס שהוא צריך לעשות עוד צעד בכדי לעורר את הקבוצה.

דובי

• תוכן חדש...