Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן פרחי כתב:

רק חבל שבכתבה עצמה נפלו די הרבה טעויות;

ההילמן אימפ כלל לא תוכננה להתחרות במיני אלא בסימקה 1000, פיאט 850 ו N.S.U פרינץ 1000 - היא ניבנתה בדיוק באותה קונספצייה שלהם. הקונספציה הייתה זהה לאלו שהזכרת, אבל בשוק הבריטי היא כיוונה למיני נקודה.

המוריס איטל לא היתה אלא מוריס מרינה שעברה שינויי עיצוב שבוצעו בסדנתו של ג'יוג'יארו האיטלקי.

מבחינה מכאנית היא היתה זהה לחלוטין למקור - מוריס מרינה. זה בדיוק מה שכתוב בכתבה.

הטריומף אקליים לא היתה אלא הונדה באלד שיוצרה בבריטנייה ברישיון ע"י טריומף, והיתה מכונית לא רעה כלל, לפחות לתקופתה אני לא יודע לגבי הטיב שלה בתקופתה, אבל צויין בפירוש שהיא נבנתה על פלטפורמה של הונדה

הקיצר, קרא את הכתבה בחייך.:lol:

הקישור לידיעה:

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MLFF&pn6Vq=E

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מוזר אבל אף אחד לא ציין את אריאל אטום,נובל,רדיקל.

כולן מכוניות ספורט ואף אחד לא הזכיר אותן. למרות שכשחושבים על זה אלו מכוניות טובות אבל רק לשימוש אחד.

הטנק מעולה אבל קשה לראות את הילד שרץ אחרי הכדור לכביש.:-o

פורסם

תסלחו לי, עניין של טעם -

אסטון מרטין DBS... היא כ"כ יפה (אני יודע שהיא לא מי יודע מה שונה מה DB9, ובכל זאת..) שבאמת שבא לי.. לעשות לה דברים. ללקק אותה או משהו. יצירת פאר אנושית, בלי קשר למכוניות.

ופרט טריויה מעניין ששמעתי בטופגיר ולא ממש טרחתי לבדוק, אבל אני סומך עליהם - רבע מהאנושות, הרכב הראשון שהם ראו היה ריינג' רובר. תוספת אישית - הדפנדר.

ביליתי איתו סופ"ש מאוד תובעני (משנינו) ופשוט הבנתי שאין רכב יותר גברי ממנו. עם כל הכבוד לכל ה X5 למינהם - זו פשוט ליגה אחרת.

כל מיני מרקוס, רדיקל ויצרני רכבי מסלול אקסלוסיבים אחרים זה נחמד... (אי אפשר שלא להזכיר את האזקרי) אבל זה לא "הרכב הבריטי הטוב ביותר".

אין ספק שמדובר במדינה שנושמת תעשיית רכב. לא תמיד מוצלח (ליילנד לסוגיו), לא תמיד רווחי (כמעט כולם :-).. אבל מאוד מאוד משובח.

הלוואי עלינו.

It's a golf GENERATION...

like no other!

• תוכן חדש...