Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש חוות דעת על מיצובישי לנסר החדשה 1800 ובמיוחד באם ידוע למשהו מכם על טיב הגיר הרובוטי שלה, כלומר האם הוא יותר מוצלח מזה של הטויוטה קורולה ?.

פורסם

ללנסר גיר אוטומטי סטנדרטי עם שישה הילוכים - לא נהגתי רק ישבתי בפנים.

גירסת הספורט (רמת הגימור האמצעית) היא בהחלט אלטנטיבה מעניינת לסיוויק.

רמת הגימור הגבוהה יקרה, והנמוכה (לדעתי) לא שווה את הכסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לצערי זה לא גיר אוטומטי רגיל. מדובר בגיר אוטומטי רציץ המכונה CVT עם אפשרות למעבר לנהיגה ידנית עם 6 מהלכים. הבעיה איך הנהיגה עם הגיר הזה ?

פורסם

הדרך הטובה ביותר לדעת היא נסיעת מבחן, לא?

מה זה משנה לך איך הנהיגה עבור מישהו אחר? בסופו של דבר אתה זה שינהג באוטו יום-יום במשך כמה שנים.

פורסם

אכן גיר רציף CVT עם אפשרות בחירה ידנית בין 6 יחסי העברה.

יש לא מעט מבחנים בעברית על הדגם שמסתובבים ברשת, תתחיל בעבודת מחקר...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ישבתי בו, וזה לא זה.

איכות החומרים לא משובח במיוחד, חלק מן ה"ציוד הפנימי" נראה, כאילו נלקח מהסופר לאנסר או מהקריזמה.

מחזה די עלוב.

במחיר שלו יש אופציות עדיפות לדעתי.

פורסם
תודה על התגובות ואשמח לשמוע המלצות על אפשרויות טובות יותר

מצטרף להמלצה על הסיביק.

אפשריות נוספות:

* פולקסווגן ג'טה.

*סובארו B3 בנפח 2.0 ליטר

כפי שציינו- רצוי שתפרט את דרישותיך מהרכב בכדי שוכל למקד אותך לרכב ספציפי.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
כבש בעור של אריה.

משדר עוצמה ואגרסיביות אבל בתכלס ... כבש.

נו טוב - תשובה מקיפה ומלאה של רב בוחן . ( לפני פסח , מחיר הכבש עולה )

לפותח הדיון - חפש ברשת GOOGLE , בוצעו השוואות ומבחנים לרכב .

http://www.kvishim.co.il/Newsletter.asp?id=174

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3533003,00.html

רצוי לבצע נסיעת מבחן ברכבים מהפלח הזה , ולקנות את הרכב המתאים לך .

( המתאים לאחד , לא תמיד מתאים לשני )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה על המידע ובמיוחד על הקישורים. מכל האמור אני מתרשם שהונדה סיויק היא מכונית שמתאימה לי יותר מאשר הלנסר החדשה.

פורסם
תודה על המידע ובמיוחד על הקישורים. מכל האמור אני מתרשם שהונדה סיויק היא מכונית שמתאימה לי יותר מאשר הלנסר החדשה.

+1

גם לי

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מרשים. אמרו לך "הונדה סיוויק" ונתנו קישור למבחן, ואתה כבר החלטת. בלי לשבת במכוניות, בלי לנהוג בהן. כל הכבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...