Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך ממכם המלצה לחיווט למערכת החדשה,לפי דעתי החיווט שקיים כרגע לא יספיק לי ופשוט מאוד.

המערכת בחתימה.

התכנון שלי לחיווט הוא כזה:

כבל 2\4 גייג' מהמצבר מתפצל ל2 של 4\8.

מתחבר ל2 קבלים, (עקב בעיות מתח כרגע ומצבר פצפון ללא אפשרות לשדרוג מצבר,ולפני שדרוג האלטרנטור) ומשם לכל מגבר.

שני כבלים 4\2 גייג' ממפצל נחושת שמוברג על השלדה,לקבלים ומשם למגברים.

פיוזים: אחרי המצבר, ועל כל כבל שיוצא מהמפצל מתח.

איפה ניתן להשיג כבלי מתח,מפצל וכו' במחירים סבירים וכבלים איכותיים?באיזור המרכז?

האם אני צריך לשנות משהו ברעיון?אשמח לרעיונות והצעות נוספות.

תודה ויום טוב.

סטס.

פורסם

בלחץ מהמערכת אני כבר ממזמן לא, פשוט השלמתי עם זה שבשנים הקרובות השדרוגים לא יגמרו ולא יצא לי לשמוע את המערכת שלמה אפילו לכמה ימים :roll:.

הבעיה גם שהסטים האלה כוללים,כבל מתח 5 מטר וכבל מינוס מטר וחצי,ומה אני אמור לשים אחרי המפצלים? או שקיימים סטים שכוללים גם את זה?

אפשר כמה קישורים לסטים של חיווט כאלה?,תודה.

מה שגם,סט חיוט כמו שאתה אומר עולה 120 דולר,כנראה לא כולל משלוח.

120 דולר,משלוח נגיד יעלה 50 דולר.

170X3.5=595

+נוסיף לזה 32% מכס ומע"מ

595X0.32=785

נעגל ל800 שקל,אני חושב שאפשר להשיג פה באותו המחיר סט כזה לא?.

סטס.

פורסם

ואתה רוצה להחליף את החיוט שלך כדי להשיג עוד איכות? כי אם כן, לפי דעתי השינוי כמעט ולא יהיה מורגש אם בכלל (או שאני טועה?), ולכן אולי לא שווה לשים כסף על זה אלא לחסוך כדי להשתדרג בעתיד מבחינת רכיבים?

פורסם

סטס - קבל..

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350028669546&ih=022&category=32808&ssPageName=WDVW&rd=1

אמנם לא הכי איכותי... אבל ב 340 שקל לפני מיסים - ותאמין לי אם תפעל נכון - לא תשלם מיסים..

שים לב - מדובר ב 2GAUGE !!! - לדעתי, חיווט כזה לא ייפול מ 4 GAUGE של חברה "נחשבת" יותר ...לדעתי.

...CASKA for life

פורסם

דבר ראשון תודה.

דווקא וודו נחשבים כחברה איכותית מאוד בכבלים ומפצלים.

סט נחמד ביותר.

תודה,אם יש עוד קישורים כאלה או אחרים אשמח לקבל :)

תודה.

• תוכן חדש...