Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
אני מתכוון לקחת את החלק המקורי ועליו לתת שיכבה שתיים של פיבר, עוד לא החלטתי אם לעשות רק שבלונה מפיבר ולרפד או לחזק את המקורי ולשייף את הפיבר ואז לרפד. אם אני לא עושה רק שבלונה אין דרך חזרה לפלסטיק. הוא יהיה דבוק לפיבר לפי מה שאתה אומר..

בכל מקרה איפה באיזור חדרה אני יכול לקנות פיבר בזול (פוליאסטר סיבים מקשה וכל מה שצריך)?

אני מתכנן לחזק את הדשבורד כי המצב שלו על הפנים!

עריכה: יום רביעי בבוקר חברה שלי מתגייסת ואני יהיה בחיפה באזור תחנה מרכזית יש מקום קרוב לשם שאפשר לקנות פיבר?

עומר.

אם תשים פיבר על הפלסטיקים - אתה תאבד את הצורה שלהם, זה יהיה סתם גוש פיבר.

לדעתי עדיף לחזק מהחלק הפנימי ומבחוץ לתקן בעזרת הלחמה ושיוף ולצבוע.

בחיפה יש את קידרון, זה קצת אחרי הטכני בא.ת. בלו-בנד. יש להם הכל.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום להתחיל לחזק את הפיבר ולהתעסק בדרעק הזה, מציע לך לחפש דשבורד של סובארו טנדר.

לדעתי זה אותו דבר...כמעט ב100% כולל תושבות והכל.

מכיוון שייצרו את הסובארו טנדר עד שנת 93, יש מצב טוב ביותר שתוכל למצוא דשבורד מקורי במצב מעולה, סיפור של כ-400-500 ש"ח.

על הדרך הייתי בודק אם הפאנלים של הדלתות הם באותו גודל.

פורסם
נתחיל מזה שיש לך 3 אפשרויות לבחירת חזית קדמית (אם אתה מעוניין לשנות):

הראשונה כמו שיש לך עכשיו.

השניה חזית של GLF (עם 2 פנסים מרובעים בכל צד).

השלישית חזית של פנס מרובע אחד בכל צד (נדמה לי שהיה בשנים 80-81, כמו בתמונה של השחורה).

.

פנסים עגולים היו בדגמים DL 1300

פנסים מרובעים היו בדגמים DL 1600

וכמו שקודמי אמר 2 פנסים מרובעים בדגמי GLF

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
נתחיל מזה שיש לך 3 אפשרויות לבחירת חזית קדמית (אם אתה מעוניין לשנות):

הראשונה כמו שיש לך עכשיו.

השניה חזית של GLF (עם 2 פנסים מרובעים בכל צד).

השלישית חזית של פנס מרובע אחד בכל צד (נדמה לי שהיה בשנים 80-81, כמו בתמונה של השחורה).

מבחינת קוסמטיקה, צבע, פגושים, ההחלטה בידיים שלך כמה אתה מעוניין לשמור עליה מקורית, מהתמונה של השחורה (אגב, היא מהסרט עם ג'קי צ'אן משנות ה-80 ) אפשר לקבל כל מיני רעיונות, כמו צבע וספויילר אחורי.

מהתמונה של הגרסאת ראלי שדיברת עליה, אין לי מושג.

צרפתי עוד תמונות של האצ'בק כסופה (4X4) בשביל עניין המקוריות (חוץ מהג'אנטים).

כן אני מודע לעניין יש לי מלא תמונות של האצבקים מכל הסוגים, הדגם האהוב עלי הוא GLF 4*4 עם סאן רוף מקורי.

ככה היא אמורה להראות מבחינת מקוריות מבפנים:

אגב, פרט חשוב, כל תמונה שתתקל בה, סביר להנניח שהיא תהיה של גרסאת ה 4X4 אז אל תתפלא אם חלק מהתוספות שנראות בתמונות לא נמצאות אצלך.

מכוון שהרכב שלך הוא בעצם ליאונה יש בפניך המון אפשרויות של פגושים, אפילו את הדש בורד תוכל להחליף במידה ותרצה את המפואר יותר, אם תמצא כמובן.

כדאי לך להגיע למפגש מועדון סובארו הבא (עוד אין תאריך), אתה תתפלא כמה עזרה תוכל לקבל בנושא.

אצלי המושב האחורי הוא שלם לא מתחלק לשתיים.

אם תשים פיבר על הפלסטיקים - אתה תאבד את הצורה שלהם, זה יהיה סתם גוש פיבר.

לדעתי עדיף לחזק מהחלק הפנימי ומבחוץ לתקן בעזרת הלחמה ושיוף ולצבוע.

בחיפה יש את קידרון, זה קצת אחרי הטכני בא.ת. בלו-בנד. יש להם הכל.

איתי.

אין לי מושג למה היתכוונת אבל אני יקנה כל מה שקשור לפיבר והרבה בונדו.

אני מצאתי את הרכב הזה ושלחתי בהודעה פרטית לאיש!

מצטער אבל ראיתי את ההודעה ביד שתיים. אני כל יום שם בקטגור של סובארו.

תודה רבה לכולכם חברה אני לפני משמרת, רק היתעוררתי. ובעזרת ה' שאני יחזור אני יעלה תמונות מאתמול.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

מצטער שלא היה לי זמן לשבת להעלות את מה שעשיתי בימים האחרונים.

אני עמוס במשמרות, ואתמול היתי לחוץ כי חברה שלי היום היתגייסה בשעה טובה, כפרה עליה :roll:

בקשר ליומן שיפוץ:

אתמול: הספקתי לצבוע את הג'אנטים בשחור מבריק ואת האומים שלהם בצבע כסף, גם את המגבים הוצאתי וצבעתי אחרי ליטוש במברשת מסתובבת ( לא סגור על איך קוראים למכשיר, ניראה לי מלטשת. העייפות הורגת :? ), וגנבתי גם שטיחים קדמיים מפלסטיק מסיטרואן עומדת.

היום: עשיתי לרכב טיפול 10,000, הורדתי את הכסוי פלסטיק של ההמברקס וציחצחתי אותו. אולי מחר ניצבע לשחור.. הבוכנות אויר של הדלת האחורית מזמן שבקו חיים (יש תמונות שהעלתי שרואים בהם את העץ שתומך בבגז שהוא פתוח), אז פירקתי מאיזו סיטרואן את הבוכנות שלה ועשיתי התאמה שיכנסו ויחזיקו. מחזיקות יפה מאוד אפשר להגיד..

את הכל אני עושה לבד במוסך שלא יודע אם מותר להגיד את שמו (פירסום?!?). יש לי את הידע הזמן והיכולת, אבל אין לי את הכלים והמקום.

רוצים תמונות?

קודם כל נעלה תמונות כלליות של מצב הרכב אחר כך נעלה את צביעת הגאנטים והמגבים.

עומר.

DSC00004.JPG

DSC00759.JPG

DSC00763.JPG

DSC00760.JPG

DSC00761.JPG

DSC00788.JPG

DSC00789.JPG

DSC00766.JPG

פורסם

בפלסטיק של ההמברקס אני יחדש את החלק שמסומן עדיף מסקאי שחור או בד? והיו לו טבעות קטנות שתפסו אותו לפלסטיק חתכתי אותם כדי להוציא את הגומי, מאיפה אני מביא חדשים?

עומר.

DSC00767.JPG

DSC00768.JPG

DSC00771.JPG

DSC00774.JPG

DSC00782.JPG

DSC00785.JPG

DSC00786.JPG

DSC00783.JPG

פורסם

את הגאנטים שטפתי במכשיר לחץ והרבה סבון וקצת חומר של שטיפת מנועים. אחר כך מסיר צבע, שטיפה, שיוף ידני עם נייר זכוכית עדין למתכת, ניגוב בנייר רטוב וייבוש עם אויר בלחץ (האקדח אויר של הקומפרסור).

את האומים ליטשתי במברשת מסתובבת (יותר נכון חברה שלי..) ואז ספרי קרבורטור ואויר בלחץ.

תמונות:

DSC00765.JPG

DSC00794.JPG

DSC00792.JPG

DSC00795.JPG

DSC00796.JPG

DSC00797.JPG

DSC00799.JPG

DSC00800.JPG

פורסם

את המגבים חברה שלי (כפרה עלייה) שייפה במברשת המסתובבת.

גם את הפלסטיק שמגן על הבורג שוייף. (אחד נעלם לבעלים הקודמים והמקורי שהורדתי מהאותו נישבר בשיוף אז לקחתי מרכב עומד של המוסך(באישור) לרכב העומד יש מגב גדול אחד. אז ננסה להשיג כזה.

אין לי תמונה ברורה של השינוי אבל השינוי עצום!

כל מה שניצבע ניצבע במינימום שלוש שכבות (הג'נטים ב5 שכבות)

מחכה לתגובות.

עומר

DSC00757.JPG

DSC00758.JPG

542.JPG

פורסם

אני מאמין שניקיון פנימי רציני, לאחר הסרת הריפודים, יעשה את העבודה היטב.

כדאי לקנות מגבונים לחים ופשוט לנגב ולזרוק, לנגב ולזרוק.

ריפודים יפים יהיו נחמדים בינתיים - כדי להקנות לרכב תחושה של משהו אישי שלך.

אח"כ יתחיל השיפוץ המכני :shock: שזה החלק הבאמת יקר.

אבל אני אישית מאמין שאם תצליח לשפץ את הרכב הזה כמו שצריך, הוא יהיה מדהים, לא פחות.

פורסם
אני מאמין שניקיון פנימי רציני, לאחר הסרת הריפודים, יעשה את העבודה היטב.

כדאי לקנות מגבונים לחים ופשוט לנגב ולזרוק, לנגב ולזרוק.

ריפודים יפים יהיו נחמדים בינתיים - כדי להקנות לרכב תחושה של משהו אישי שלך.

אח"כ יתחיל השיפוץ המכני :shock: שזה החלק הבאמת יקר.

אבל אני אישית מאמין שאם תצליח לשפץ את הרכב הזה כמו שצריך, הוא יהיה מדהים, לא פחות.

יש ריפודים מחכים להרכבה, פשוט אין טעם להלביש אותם כי הכיסא בכלל לא נוח, כולו מתפורר, והזוית ישיבה לא בטיחותית!

אני נעזר בשתי כריות כדי להיות טיפה זקוף.. השטיח כבר מת. הדשבורד מפוצץ והפלסטיקים מתפוררים בגלל הזנחה פושעת.

אני שבוע הבא יקנה ספרינט וחומר לריפודים . נקלף את השטיח, את הגג, את הכיסאות וחלק מהדשבורד ונתחיל להבריק!

הבעיה היחידה שאין לי מקום סגור בינתיים להעמיד את האוטו, ובמוסך ברוך ה' יש לחץ ומלא עבודה.. אז אין מה לעשות.

יש פלסטיקים שאני יצליח להציל ואני יציל אותם! מה שלא נצליח, ננסה לשחזר מפיבר גלאס. ודשבורד נביא במצב טוב/חדש, ניראה לפי התקציב..

• תוכן חדש...