Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בסרק

הנעתי חיכיתי 30 שניות ומתחיל לצאת עשן..

ובכל סוג של לחיצה יוצא עוד עשן..כאילו כמובן שככל שיותר חזק יש יותר עשן..

פורסם

לפי הפיח מאטם מיכסה שסתומים מסביב ועשן בזמן תאוצת הרכב בפול גז ,מנוע מוזנח ליכלוך ואבק וחול ,ואי טיפול נכון במנוע טיפולים וניקיון בזמן,עלפניו לצערי אני בין אלה שלא מחמירים ופסמים ,לא נותר לי ובלית ברירה שרוב הסיכויים שנראים על פני השטח, שהמנוע שלך גמור ויש לעשות שיפוץ כללי או להחליף מנוע.

פורסם
אני גם חושב שזה רינגים.
לא רק רינגים גמורים חבלז מנוע שפוך מה קרה לך הבחור טחן אותו ,נראה שיש חורים בבוכנות, ככה שהקומפרסיה בורחת מאם מיכסה השסתומים ,והבחור ממשיך לנסוע ברכב, רק ששוטר לא יעצור אותו על זיהום אוויר.
פורסם

למה לבלבל סתם את המוח?!אם המנוע לא דופק אז אין שום בעיה להחליף רק רינגים.אין דבר כזה מנוע שפוך ,יש דבר כזה מנוע שפך -מנוע ששבק .אני ההיתי מברר על עלות החלפת הרינגים ,ואם יתגלו מדרגות בצילינדרים לאחר פירוק הראש ,אז באמת להחליף מנוע.אגב אטם מכסה שסטומים אפשר להחליף ובזה תיגמר ההזעה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי ידידי ויקירי הסימנים המעידים שצילם הבחור נראה רע ,לצערי ויש סיכוי רב שהבוכנות נשחקו, והצילנדרים נשחקו אובלי, או קוני ,ככה שלהחליף רק רינגים לא יפתור את הבעיה. ודבר נוסף, נניח שרק רינגים הלכו, ברגע שאתה פותח מנוע אז יש לך הזדמנות להחליף את שאר הדברים, כגון מיסבי טלטל וכדומי ובזאת הגעתה לשיפוץ כללי, אז כבר עדיף להחליף מנוע מחודש או מפרוקיה והעלות כ2000 עד 3500 שח כולל הרכבה.

פורסם

שיפוץ כללי יעלה יותר יקר מהמנוע מייבוא לדעתי.

שיפוץ כללי הכוונה היא אוברול, להחליף הרבה חלקים, להשקיע זמן או לתת לבעל מקצוע ולשלם לו כמובן, זה יהיה יקר.

עריכה:

לאחר צפייה בתמונות המנוע שלך ניראה ממש במצב די רע, יש בוצה, כמות העשן היא גדולה ואפילו אין ספק שהבעיה היא ברינגים, עדיף להחליף מנוע ולא להכנס לסרט בשיפוץ מנוע ולך תדע כמה זמן המנוע יחזיק.

• תוכן חדש...