Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, כבר מספר ימים שאני שומע גור חתולים מיילל מתחת לחלון שלי.

אתמול גיליתי איפה הוא נמצא, הוא נמצא בתוך "חדר" (לא סגור 3 קירות בלי תיקרה) שבו יש את בלוני הגז של הבניין.

אני לא יודע אם אפשר להוזיז את בלון הגז בעצמי(אם זה אפשרי, אני ירד עכשיו ויחלץ אותו?).

אל מי אני יכול להתקשר כדי שיבואו להציל אותו, אתמול עוד שמעו אותו חזק אבל היום הוא מילל פעם בכמה זמן והוא גוסס.

תודה רבה.

יום טוב.

פורסם

חילוצים מסוג זה מכבי האש עושים, אבל זה בתשלום.

תנסה לרדת לשם עם חבר, קח איתך מגבת כי יהיה לך קשה לתפוס אותו בלעדיה.

פורסם

נו בחייך - תהיה קצת אקרובט.

בלוני הגז לא יתפוצצו אם תגע בהם, רק תשים לב שאם אתה מזיז משהו שאתה לא מנתק איזה צנור או מעקם משהו, בקיצור שלא ישפיע על שום דבר.

במקרה הרע, קח מטאטא או שניים ושלוף אותו משם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין ממש גישה הם מסודרים בשורה צמודים אל הקיר וצמודים אחד אל שני.

אני יבדוק אם אפשר להזיז אותם בלי להוציא איזה צינור ולהרים את הבניין באוויר.

פורסם

בקצר תהיה יצירתי, אני בטוח שתמצא דרך להוציא את החתול.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני יודע שגם עירייה, מטפלת בזה פעם ניתקע אצלנו חתול על הגג ובא פקח חילץ אותו משם ושחרר אותו לחופשי.

מקסימום תתקשר למכבי האש אנונימי.

פורסם

לצערי זהו הגורל ללא מעט חתולי רחוב.

בבניין של חמתי שמעתי חתול מכיוון המקלט שהגעתי אליה,עד שהגעתי ,מצאתי את המפתח למקלט וירדתי לבדוק, מצאתי את הגורה מתה בתוך פח שהיא כנראה הצליחה להיכנס אבל לא לצאת.

עצוב .זאת הסיבה שחשוב לסרס ולעקר חתולי רחוב וכלבי רחוב.

גורלם מר.

פורסם

זהירות!!!

הגז הוא גז כבד לכן אם יש דליפה הגז נאגר בחלק התחתון של ה"חדר" הזה, אל תרד למקום כזה לבד .

תוריד לו רשת עם אוכל בפנים ,הוא יכנס ותמשוך חזרה את הרשת,ותשחרר אותו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

עידכון:

הזזתי בלון גז אחד ומייד עפו משם משו כמו 5000 זבובים עצומים, גיליתי מאחור גופה של חתלתול ואת החתול החי הוצאתי.

דיברתי עם כמה שכנים והם אמרו לי שהם כבר הוציאו את הגורים משם פעמיים, האמא שלהם משום מה עולה על המבנה של בלוני הגז ומשליחה את הגורים לשם והם לא יכולים לצאת.

אכזריות יש בממלכת החיות.

פורסם

נו

אז תמנעו את המפגע התברואתי ותעשו כך שהאמא לא תוכל לעשות את מעשיה.

בקשר לגופה, הייתי שם למנקה של הבניין טיפ שמן ומבקש ממנה לטפל בזה.

ככה לפחות מישהו ירוויח, וגם דיירי הבניין יהיו בריאים יותר (גש עם ההצעה לועד הבית)

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...