Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה לכל המגיבים באמת עכשיו נשאר לי רק לבחור בין פיאסטה לאונו אני יקח הכל לצומת ליבי ומקווה שאני יעשה את הבחירה הנכונה.

תודה לכם :-)

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיאסטה מבחינת דלק יותר משתלמת מהאונו אבל לא בהבדל משמעותי כל כך

אבל האונו נראת הרבה יותר טוב והרבה יותר נוחה לנסיעה ולישיבה

בהצלחה אחי

פורסם

אוקיי חבר'ה חדשות טובות :-) התקציב עלה בעוד 5K.

אשמח לקבל עוד עצאות בתקציב החדש (10K ש"ח)

תודה

פורסם

גם אופל קטנה במצד טוב יכולה להיות אופציה טובה, יש כאלה בלוחות יד 2 עד 5000 שח, לדוד שלי יש אחת כזו (שנת 83) והוא עדיין נוסע איתה יום יום ובסופי שבוע הוא נוסע לירושלים (הוא מהצפון) , רק צריך לדאוג לטיפולים בזמן והיא תחזיק אצלך הרבה שנים.

פורסם

חשבתי על פיאט פונטו שנת 95-97, פיאט בראבה 96-97, סיאט איביזה 94-95 ודיהטסו אפלאוז.

שווה לקנו את אחד הרכבים האלה במחיר הזה?

פורסם
חשבתי על פיאט פונטו שנת 95-97, פיאט בראבה 96-97, סיאט איביזה 94-95 ודיהטסו אפלאוז.

שווה לקנו את אחד הרכבים האלה במחיר הזה?

זה המחיר שלהם,

פיאט פונטו הוא רכב חסכוני ודל תקלות ( דגמי ה 1.4) שאר הדגמים לא מכיר אבל שמעתי דברים טובים

פורסם

אני הייתי מציע לך לחשוב על אפלאוז כעדיפות אחרונה מכיוון שזה רכב יחסית עדין ורגיש להזנחה בטיפולים.שני הרכבים הכי מומלצים ב10 אלף ש"ח הם: סובארו לאונה ידנית מ92-93 או מאזדה 323 דור ראשון עד שנת 94 שזו השנה האחרונה שבה במבחן הרישוי השנתי בודקים זיהום אוויר כמו שבדקו פעם דרך האגזוז בלבד.:wink:

פורסם
ממליצים לי על האפלאוז ידנית.

מה אתם אומרים?

תודה מראש.

מי שהמליץ לך על אפלהאוז כנראה היה שתוי,רכב

צריכת דלק לא סבירה(בלשון המעטה)

רגיש להתחממות המנוע(מי ברז זה האויב שלו)

רכב לא אמין,אלא אם כן אתה אוהב לבקר במוסך,

בקיצור תתרחק מה... הזה

פורסם
כמה אנשים אמרו לי שזאת קניה לא מוצלחת בגלל שאין לה שוק... האם זה נכון

במחירים האלה, מושגי ה"שוק", "ירידת ערך" וה"יד" הופכים ללא אקטואליים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שחכתי להכניס לרשימה גם את הפיאסטה מתקדמת יותר 95-97.

דרך אגב משיהו יכול לשנות את הכותרת (5K->10K).

פורסם
שחכתי להכניס לרשימה גם את הפיאסטה מתקדמת יותר 95-97.

דרך אגב משיהו יכול לשנות את הכותרת (5K->10K).

פיאט פונטו אחי... גם ניראה יותר נורמאלי

פורסם

עד כמה שונה הפונטו מהבראבה/בראבו חוץ מכמובון הנפח והגודל?

בעיקרון מבחינת דלק ואמינות עד כמה שאפשר.

• תוכן חדש...