Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה את עצם העובדה שמדובר בחיות אדם - גם אם הם לומדים (עלאק) בטכניון

רק לצורך ההמחשה - סיפור שחוויתי על בשרי.

אני עובד ברשת קמעונאית די גדולה.

מתוקף תפקידי אני מכיר את רוב העובדים ברשת, היכרות כמעט אישית.

לפני כשבועיים, כשכלב מזרח ירושלמי דרס אחוז אמוק אנשים ברחוב, בדיוק הייתי באחד הסניפים שלנו עם קבוצה די גדולה של בני דודים שתמיד מחייכים אלי יפה, לוחצים ידים, עושים קפה ומדברים הכי יפה שאפשר ותמיד תמיד יודעים להגיד שצריך שלום ותראו איך אפשר להסתדר ביחד ואסור לעשות פיגועים וכולי וכולי.

כולם בעלי אזרחות ישראלית וגרים בירושלים

הם לא ראו אותי באותם רגעים שהתחילו הדיווחים על הפיגוע. הייתי מאחורי קיר - עסוק במשהו כך שהייתי נסתר מעיניהם והם חשבו שהם לבד באיזור.

מה לדעתכם הם אמרו?

ציטוט מדוייק:" ואללה איזה יופי- הרגו עוד כמה חזירים".

באותו הרגע היתיי המום והבנתי עד כמה המשפט שלהם עצמם - "ערבי, 40 שנה בקבר עדיין אל תאמין לו" - נכון.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בהם אמונה צריך להשמיד אותם! זה לא חדש לאף אחד, גם אם הם יקבלו את כל ארץ ישראל הם לא ירגעו עד שישמידו אותנו.

גם הערבי שנראה לך הכי טוב, בתוך הלב שלו ישנא אותך. לא יהיה איתם שלום לעולם.

פורסם

מה שלי חשוב זה שלמשפחה שלי תהיה הזדמנות לסגור מעגל - ואיזה מעגל סגרה מש' הרן , ומשפחתו של השוטר שנרצח בדם קר באותו אירוע בנהריה ?

במקום פרייאריות,אני רואה גדולה. -

במקום תבוסה, אני רואה נצחון.

במקום חולשה, אני רואה אומץ.

איזו גדולה , ניצחון , ואומץ יש בלשחרר לחופשי רוצח מתועב שנשפט ל 5 מאסרי עולם והיה צריך להירקב בכלא ולא לזכות לראות לעולם קרן שמש !

אם זה מה שאתה רואה אז אתה חייב לגשת לרופא עינים בהקדם .

פורסם

ממשלה גוססת, ראש ממשלה שנאחץ בחוזקה בקרנות המזבח, אויבים מבית (ישראלים וערבים)...

ההומאניות שאנו מפגינים עולה לנו בחיים יקרים והורסת לנו את העתיד. אם לא נבין את זה בזמן הקרוב, לא תשאר לנו מדינה.

פורסם

מדובר בסך הכל על מחבל זוטר שיצא לפעולה כנער בן 16 וחזר זקן בן 46. אפילו רסר"י בכזה גיל כבר יוצאים לפנסיה ובטח שלוחמים ולאיש אין שום הכשרה או כישורים חוץ מלהיות חייל זוטר.

זוטר , זקן , פנסיונר , אני מקווה שאתה צודק , אבל חס וחלילה לגודל אסונינו אם הנבלה יחזור ( והוא הבטיח שיחזור לפלסטין לצורך נקמה ) ויבצע פעולת ראווה כלשהיא ולו רק בשביל להשפיל אותנו עוד ( וכמה שהחיזבאלתים אוהבים להשפיל אותנו זה כבר ידוע , וכמה המוטיבציה אצלם גבוהה זה גם כן ידוע )

מענין איך ירגישו ' קברניטי ' המחדל כולל פרס שחתם על חנינה לנבלה .

שלא תטילו ספק בכוונותי - אני לא מייחל לכזה תסריט בשום דרך ואופן !

אבל אני חושש שגם תסריט כזה לא יצליח להעיר את המדינאים מהתרדמת העמוקה בה הם שרויים .

:cry: COMA :cry:

פורסם
מה שאני אומר זה לצאת מהקבעון, ובמקום להצביע רק למפלגות שמתבססות על מצע מדיני, להצביע עבור מפלגות שהמצע שלהן כולל גם דברים נוספים. אומנם עם הגימלאים מסתבר שזאת היתה נפילה, אבל אצל שינוי זה הצליח לא רע, לפחות בתחילת הקדנציה. אתה אוהב חרדים ולא רוצה להצביע לשינוי (מה גם ששינוי, במתכונתה הנוכחית, כלל אינה רלבנטית)? הצבע לירוקים.

זאת בדיוק האפאטיות והחשיבה העקומה של הציבור, שאני מדבר עליה.

לפני כל מיני מטרות חברתיות מפוקפקות ,יש מטרות קיומיות.

אם תצביע למפלגות הנ"ל, אתה תזרוק את הקול שלך לפח, כי מאף אחת מהן לא יצא ראש הממשלה הבא.

אז יופי, תצביע לירוקים, תצביע לגמלאים, תצביע לבעלים המוכים.... ותאבד את המטרה האמיתית.

שיטת הבחירה הקודמת בה היה נבחר ראש ממשלה בנפרד מהמפלגה - היתה בהחלט צ'אנס טוב למפלגות הקטנות הללו,

אבל כיום זה פשוט טיפשות לשמה... עדיף לא להגיע לקלפי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אבל חס וחלילה לגודל אסונינו אם הנבלה יחזור ( והוא הבטיח שיחזור לפלסטין לצורך נקמה ) ויבצע פעולת ראווה כלשהיא ולו רק בשביל להשפיל אותנו עוד

ומה ציפיתי שהוא יגיד?

"כן, אני מבטיח לא לעסוק עוד בטרור! אחרי היחס היפה שקיבלתי בכלא, אני יודע שלישראלים גם מגיע לחיות טוב".

ברור שהוא יגיד שהוא יחזור לטרור. השאלה מה בפועל יהיה. אני מהמר דווקא שהתרחיש של שי ז הוא הנכון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אין בהם אמונה צריך להשמיד אותם! .

תרשה לי לומר לך שבתור נכד לניצולי שואה המשפט הזה שלך מאוד צורם לי.

לא,אני ממש,אבל ממש לא שמאלני,אבל המרחק בין להבין מול מי אנחנו מתמודדים לבין הכללה גורפת שצריך להשמיד את כולם מאוד גדול.

למרות הכעס והכאב שנובע מכל העסקה הזאת,אני לא חושב שיש מקום להתבטאות כזאת בפורום.

שוב,אני מאוד תומך בלחימה מול הטרור,בגלל זה גם הייתי קצין ביחידה קרבית,כי האמנתי במה שאני עושה, ועדיין המרחק גדול בין לחימה בטרור לבין מה שאתה כתבת.

ותסלח לי שאני מעיר לך,אבל לפני בערך 60 שנה אמרו על העם שלך כמעט את אותם דברים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ומה ציפיתי שהוא יגיד?

האמת , הייתי מופתע מעצם התגובה המהירה שלו - כי תת הכרתית הכתה בי המחשבה שהוא 'טופל' טוב מדי בכלא הישראלי במשך 30 שנה וכלל לא חושש לחזור אליו אם יתפס שנית .

מסקנה

התיחסת אליהם טוב מדי - יטפסו לך על הראש

התיחסת אליהם קשה מדי - ישנאו אותך יותר

צריך אותם מתים ברבבות , כמו חרק טפיל ומזיק שמדבירים .

הגיע הזמן לחוקק חוק לענישה במוות במדינה הזו , מחבלים שרצחו ויתפסו יוכלו לפגוש את בתולותיהם בעזרת הכיסא החשמלי , הבעיה תהיה רק עם הריח השרוף שינדוף מהם כשיגיעו אל הבתולות .

פורסם

וכאן המקום להזכיר לכולם שביטויים גיזעניים ימחקו וכותבם "יזכה" בהתראה.

בבקשה לשמור על הדיון ברמה גבוהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סליחה?! אבל לעם שלי לא היו כוונות לקחת לגרמנים את המדינה,לא להשמיד אותם

ולהכחיד אותם מעל לאדמה,לקחת להם את האדמות והפרנסה ועוד.

מה אתה משווה בכלל ?!?!?

העם שלי היה צוהל ועושה הפגנות אם כמה גרמנים נהרגו ?? העם שלי היה המון משלוהב אחרי גורמי טרור??

על מה אתה מדבר?? מה אתה משווה ?!?

פורסם

לא,אני ממש,אבל ממש לא שמאלני,אבל המרחק בין להבין מול מי אנחנו מתמודדים לבין הכללה גורפת שצריך להשמיד את כולם מאוד גדול.

למרות הכעס והכאב שנובע מכל העסקה הזאת,אני לא חושב שיש מקום להתבטאות כזאת בפורום.

שוב,אני מאוד תומך בלחימה מול הטרור,בגלל זה גם הייתי קצין ביחידה קרבית,כי האמנתי במה שאני עושה, ועדיין המרחק גדול בין לחימה בטרור לבין מה שאתה כתבת.

למרות הכעס , בכל מצב ההתבטאות שלו, לא יפה .

אבל אתה חוזר על טעות נפוצה וחבל

אין בכלל השוואה . בין היהודים בזמן השואה , למצב הערבים היום ( ומלמדים זאת בקורס קצינים )

היהודים לא רצחו , לא חטפו תושבי אירופה או גרמנים .וחגגו כאשר צרפתים וגרמנים נרצחו ..

היהודים סך הכל , שמרו על זהותם מנהגיהם , והצליחו במסחר במחקר בתברואה ובלימודים .

וקנאה ודעות קדומות , יצרו רדיפה ואנטישמיות ( ראה פרשת דרייפוס , סיפורי המצות לפסח , וכו' )

אין קשר , דוגמה גרועה וחבל

ההשוואה הנכונה ( ראה ארה"ב והאינדיאנים ..לקחו את אדמתם , האינדיאנים רצחו בהם ולהיפך , התייחסו אליהם

ככלבים , גרשו אותם לשמורות וללא זכויות ) ואני לא תומך בדרך הזאת .

בד"כ , אני תומך בדעתך , בתשובה האחרונה - לא

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אומי5 כתב:

למה?

בגלל מושג קטן, זניח, ונחבא - קדושת החיים. מבחינתי, זהו אחד הערכים עליהם בנינו את עצמנו, הוא המבדיל אותנו מאלו הבאים לכלותנו. מבלי להכנס למצב היומיומי במדינה, שהרי כולנו יודעים מהו ומתלוננים עליו בלי הרף, ניצוצות אלו של אחדות הם מה שנותנים לי תקווה. וכן, המוות הוא אכן, מבחינתי, חלק ממושג זה. מי שמושג זה לא מופיע אצלו בלקסיקון הוא זה שמשלח את ילדיו כמגן אנושי, או כמפנה שדה מוקשים.

גופות אלו, שהיו פעם חברים שלי ושלך, יצאו להגן עלינו, סיכנו את חייהם בכך, ולבסוף גם הקריבו אותם. אני חושב שזה רק הוגן שאנחנו נסכים להסתכן גם עבורם.שוב, אני כמוהם יוצא לשם ,ואני מאמין שהם כמוני לא היו רוצים שאחרים ימותו בשביל הגופות שלהם .

אני מקדש את החיים ,אתה מוכן להקריב חיים בשביל המתים.

כיוון ואתה מנסה לנקוט בגישה לוגית, דידקטית משהו, תחשוב על זה ככה:

כמה חיילים ואזרחים נחטפו בעשור האחרון? אני מניח שבסביבות ה-10 (וייתכן מאוד שטעיתי קצת).

לעומת זאת - אתה מסוגל להעריך את כמות האנשים שסבלו, וסובלים כתוצאה מחטיפות אלו, שאינם מסוגלים להמשיך בחייהם, שמחכים במשך שנים על גבי שנים ליקיריהם?

חיילים:

נחשון וקסמן(תסלח לי שחרגתי מגבולות העשור)

עדי אביטן

עומר סועד

בני אברהם

אודי גולדווסר

אלדד רגב

כולם חזרו בארון

וגלעד שליט שמי יתן ויחזור בחיים.

אזרחים:

ששון נוריאל ,נרצח ,אולי בגלל שעצרו את אחד מחברי החוליה .

בינימין ברייט פישביין,הוחזר לאחר שחוטפיו גילו שהוא גם אזרח אמריקאי.

טננבאום (תמימותו מוטלת בספק, אבל אין ספק למה חטפו אותו )

אני זוכר עוד נהג מונית שחולץ ע"י צה"ל ואני לא מוצא אותו (לא הראשון שעולה בגוגל אחד אחר).

לא ציינתי כאלה שנחטפו וישר נרצחו ,סיננתי עוד כמה ,כי לפי הסיפור לא נראה שהם חלק ממה שאני מנסה להסביר.

ממוצא של כמעט אחד בשנה (לא הכנסתי את וקסמן לסטיסטיקה כי שאלת על עשור).

לגבי כל הנזכרים פה אין ספק שנחטפו כדי לשמש קלפי מיקוח ,כנראה שהמספר היה קטן יותר אם לא היה עם מי להתמקח.

אני לא חושב שהם היו מוצאים מבצע מסובך וארוך כמו חטיפת החיילים בשביל שלוש גופות מחבלים.

זאת אומרת ,שאם לא היו מחזירים את שלושת הראשונים כנראה שלא היו נחטפים האחרים(או חלקם).

אני מבטיח לך שהפרופורציה גדולה מאוד. אם בחרת לדבר ביחסי עלות-תועלת, מהן כמה גופות של מחבלים מתים (שמהם לא אכפת לי בכלל) וכמה מחבלים חיים (היחס שלי לצד זה הוא אמביוולנטי, ונשאיר את זה בכך) לעומת הסבל של עשרות, אם לא מאות אנשים?

אין לי מה עלשות עם גופה של מחבל מת, זה לא העיניין, כשאתה נותן אותה אתה מראה להם שזה עובד ומייצר את החטיפה הבאה.

שכל אחד יעשה את החישוב שלו.

נ.ב

ואם כבר בחטופים עסקינן, הרי שבמידה והיינו נוקטים בגישה ההפוכה - חטיפת חייל או אזרח ישראלי מהווה הכרזת מלחמה, אני מאמין שלאחר פעם או פעמיים לא היינו צריכים לדון בנושאים אלו יותר.

אולי

אני כמועמד לחטיפה (כמו כל חייל מילואים ) לא מוכן שימותו חיילים אחרים בשביל הגופה שלי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

EL וליין מן,

נכון,היהודים לא רצחו בזמן השואה אף אחד,ויש אירגוני טרור שרוצים להרוג אותנו, אבל בין זה שיש ארגוני טרור שרוצים להרוג אותנו לבין זה שכל הערבים רוצים להרוג אותנו,המרחק מאוד מאוד גדול.

מסכים עם המשפט "הקם להורגך השכם להורגו", אבל אל תהיו קיצוניים ותחשבו שכל הערבים רוצים להרוג אתכם,זה כבר סוג של נאיביות.

יש לא מעט מדינות מוסלמיות שבעצמן מתנגדות לטרור,ושמקבלים יהודים בברכה.

מתי בפעם האחרונה הייתם בדובאי ?

אני הייתי, קיבלו אותי ברוב המקומות יותר יפה ממה שמקבלים אותי בארץ.

מתי יצא לכם פעם לשבת על בירה עם מוסלמי מערב הסעודית ? פקיסטן ? קטאר ?

לי יצא,ולא פעם, ולא נדיר בכלל לשמוע מהם משפט כמו "fucking arabs" (נאמר כלפי הטרוריסטים) והם אפילו מצדיקים את היהודים.

ולא,לא ניסיתי להסתיר את זהותי,אני לא מהישראלים שנמצאים בחו"ל ומתחששים כדי שלא ידעו שהם ישראלים, אני גאה בהיותי ישראלי,והדבר הראשון שאמרתי לכל אותם אנשים כשפגשתי בהם היה שאני ישראלי,וששירתתי בצה"ל,ושאני גאה במדינה שלי, והתגובות תמיד היו אוהדות.

אז כן,מפריע לי שיש פה אנשים שחושבים שהפתרון (הסופי ?) זה להשמיד את כל הערבים, ההתבטאות הספציפית הזאת לא רחוקה ממה שהיה לפני 60 שנה,ולא משנה מה הסיבה להתבטאות.

תכנסו לפרופורציות,כי אם אתם אומרים כזה דבר אז או כנראה שאתם חיים בבועה ולא רואים את התמונה הכוללת.

אני לא משווה את הסיבה שהגיעו ל"פתרון הסופי" לפני 60 שנה לסיבה שאתם הגעתם לאותו פתרון כעת,לא זו הנקודה, הנקודה היא שהפתרון שלכם מעוות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שם לב בגדול - אני לא אמרתי להרוג בהם , ואפילו רשמתי , כי אני מתנגד להכללה גורפת .

הטעות הבסיסית שלך , השוואה לא נכונה , בין היהודים באירופה אז, לערבים הרוצחים בנו היום

ממך הייתי מצפה , לכתיבה אחראית

( עזוב , מה דעתך - היום פורסם , כי סטודנטים ערביים באוניברסיטה העברית , הצטרפו לאל - קעידה במטרה לבצע פיגוע )

גם היהודים באירופה בשואה , עשו כך ..?

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...