Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם,קניתי לפני כשבועיים אימפרזה 94 אוטומט או בשמה הישראלי גראנד לאונה,רציתי בבקשה לקבל כמה שיותר פרטים לגבי הרכב הזה ביצועים,צריכת דלק,מה לשים לב במיוחד, איזה מחלות מסוימות יש לרכב,ובבקשה כל מידע שאתם יודעים לגבי הרכב הזה אשמח לקרוא ולהכין את עצמי להמשך הדרך,הרכב כרגע אים 200000 קמ אני יד 3 ובוצע ברכב ישור קו מאד חזק:חגורת טיימינג 3 מחזירי שמן ומותחנים,טיפול 10000 כולל הכל, 2 מוטות מייצבים קידמיים,משאבת הגה כוח שנזלה מאד הוחלפה לחדשה ושטיפת מנוע,כיוון פרונט ואיזון גלגלים והחלפה של דוד אחורי שנרקב אים השנים הוחלף לחדש,שוב סליחה שזה ארוך אבל באמת שאני זקוק לעוד מידע לגבי הרכב הזה ספיציפית, מה גם שאני חובב סובארו מושבע אז זהו חברים שבת שלום לכולם.

imprza new age

פורסם

האלן רוברט,אכן המשאבת הגה כוח הוחלפה במוסך סובארו מורשה בעלות של 1000 שח למשופצת פלוס שמן הגה,טיימינג נעשה אצל אחד מעובדי המוסך שאני מכיר אותו אישית אצלו בטירה, רצועה, 3 מותחנים, 3 מחזירי שמן,על הדרך החלפתי מוטות מייצבים שהרעישו מאד בכל במפר כולל עבודה 1500 שח.

imprza new age

פורסם

קודם כל תתחדש,

אני נוהג באימפרזה 95' אוט' ואני נהנה מאוד ביחס ל90 כ"ס אוטומאטיים :).

לרכב אין מחלה מיוחדת, הטיפולים שעשית טובים מאוד ויעזרו להארכת חיוו של הרכב.

צריכת הדלק נעה בסביבות ה8/8.5 ק"מ לליטר בעיר ומחוץ לעיר בסביבות ה10.

ביצועים אמרנו? אל תחשוב שזה GT(למרות הדימיון :) ), הרכב אמין ומהנה לנהיגה(שוב, עד

כמה שאפשר לצפות מאוט' עם 90 כ"ס) ואני נוהג עליו כבר כמעט שנה בהנאה מכל הדבקת דוושת

הגז לריצפה שמוציאה שאגה חביבה מאוד ממנוע הבוקסר.

תהנה מהרכב, לשאלות נוספות או הבהרות כלשהן- פנה אליי בה"פ.

פורסם

אחלה רכב היה לי כזה 94 לפני 4 שנים אמנם היה גיר רגיל ,

בעייה אחת שהייתה לי זה הציריות שהוחלפו פעמיים (באותו צד כל שנה) באבל חוץ מזה אין בעיות מיוחדות , שים דלק סע בזהירות .

יצאתי עמבה

פורסם

תתחדש ותהנה,

לאחותי יש עדיין כזאת מאותה שנה כמו שלך.

הבעיות העיקיות שהיא נתקלה בהם. ויש לה אותו משנת 99 .

ציריות .. כיווני פרונט. תיאום שסתומים . בולמים אחוריים. , אין בעיות חשמל .

היתה לה בעיה אחת רצינית , המזגן הפסיק לפעול ולאחר בדיקה היה צורך בהחלפת מחשב מנוע.. עלות של 5000 שח לפני 3 שנים. אולם שילמה רק 3000.. במוסך מורשה סובארו באשדוד. (גיסי בכה להם והם הסכימו להוריד במחיר) .

אני מניח שזאת היתה בעיה חד פעמית לא נתקלנו במחלה סידרתית או שאני לא יודע.

אם תשמור עליה. היא סוס עבודה לא נורמלי!!....

פורסם

חברים יקרים תודה רבה,שמח לשמוע את תגובתכם הדבר היחיד שמאוד מציק לי זה ששני הציריות דופקות חזק מאד ואין לי מושג מה עושים או מה העלויות,והאים כדאי לדעתכם לצבוע את הפגושים לצבע הרכב חוץ מזה שאני פשוט מיתפלא כמה הרכב הזה זריז אפילו שהיא גמאה כ200000 קמ,האים לפי דעתכם צריך לעשות בנוסף למה שעשיתי ביישור קו גם ניקוי מזרקים,או אולי להחליף שמן גיר או כל דבר אחר שצריך לשים לב אליו כשרכב עובר כ200000 קמ,תודה שוב לכולכם.

imprza new age

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...