Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי עידן ובעוד כחודש תהיה לי בע"ה טויוטה קורולה מודל 96, ברכב מותקנת מערכת KENWOOD KDC-2023 והרמקולים האחוריים הם JBL 300 WATT, הרמקולים הקדמיים הגיעו עם הרכב והם חלשים כמובן.. אני די חדש בתחום המערכות לרכב, אשמח אם תייעצו לי לגבי הרכת מערכת ברכב (כולל מגבר\ים, סאב, קומפוננט שממש אין לי מושג מה זה אומר..)

שיהיה אחלה יום!

פורסם

טוב, קודם כל תקרא את חוקי הפורום

אח"כ תשנה כותרת

אח"כ תחליט מה התקציב שלך, תעשה חיפוש לגבי התקציב שלך ולגבי המושגים שאתה לא מכיר...

ואז תשאל שאלות.

יואב :arrow:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...