Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעולים בלה-גווארדיה מכיוון איילון צפון ופונים שמאלה,(לכיוון המסגר ואלנבי אם אני זוכר נכון) יש צומת שבה יש -

ישר למסגר, רבע שמאלה לאלנבי, ושמאלה לאיילון דרום (למקרה שלא הבנתם אני מצרף ציור, אם עדיין לא תבינו אצרף תמונה של הצומת).

אתמול עמדתי בצומת הזו בפעם הראשונה בחיים, וכנראה שהתבלבלתי כשהרמזור התחלף לכיוונים של המסגר ואלנבי וחשבתי שהוא תקף גם כלפי הפנייה שמאלה (בקיצור השילוט בצומת והרמזורים בלבלו אותי ממש, ולא היו מכוניות מהכיוון הנגדי, אלא רק כאלו שעמדו מאחורי).

פניתי שמאלה לאיילון דרום וממש לפני סיום הפנייה שמתי לב שנסעתי כשהרמזור הלא נכון התחלף.

ראיתי הבזק עדין, שיותר סביר שבא מהרכב מאחורי שכן גם כשתחלתי ליסוע הוא הבהב לי (ובאותו זמן לא הבנתי למה) ואם הבהב לי גם כשהייתי בתוך הצומת עצמה זו הסיבה להבהוב שראיתי - בכל מקרה הוא לא היה חזק מספיק כדי לבוא מפלאש של מצלמה לדעתי.

מישהו יודע אם קיימת בצומת הזו מצלמה?

untitled.JPG

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אין שם מצלמה.

אם כי הרבה פעמים יש שוטרים בירידה לאיילון דרום :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יופי :)

אני בחיים לא עובר באדום, אין סיבה "להרוויח" שתי שניות ולסכן את הרשיון, או גרוע מכך את החיים.

חבל שבפעם היחידה שזה קרה לי בטעות היה הולך הרשיון :-)

בפעם הבאה אשים לב יותר טוב, 10x!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כן את האמת שמי שלא מכיר שם את האזור הוא ממש מבלבל,

הפניות יותר מבלבלות מאשר הרמזורים ובכלל יש שם שיפוצים כרגע אם אני זוכר נכון,

וזה בכלל עושה את המצב לגרוע יותר.

העיקר שהכל עבר בשלום סע בזהירות.

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

יכול להיות, את האמת שכבר יותר משבועיים לא עברתי שם,