Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעיצומה של קניית רכב הונדה סיביק שנת 05, יד ראשונה מילסינג.

הרכב עם 160K על השעון, הרכב באמת במצב חדש לחלוטין, המוכר מתחייב להכל ומעניק אחריות על הכל לשנה+ טרייד אין בכל זמן שארצה.

אני נוסע על הרכב מספר ימים, ושמתי לב שהעברת הילוכים ברכב היא לעיתים בטורים גבוהים, שאני לוחץ על הגז יותר מהרגיל הרכב מעביר ב4-5 סיבובים..

אם אני לא לוחץ הרכב מעביר הילוכים ב2.8 בעיר, האם הדבר נורמלי?

מוכר הרכב אמר שהמערכת VTEC מעבירה הילוכים בעבודה זו, ואם הרגל לא כבדה הרכב מעביר הילוך עד 3 סל"ד.

תודה רבה לעונים.

נ.ב המחירון של הרכב הינו 79K ואני רוכש אותו ב70K.

אשמח גם כמה מילים על הרכב, אמינותו, והשוק שלו אם אפשר!

תודה רבה לכולם.

פורסם

1) התופעה מוכרת ותקינה.( כך פועל כל גיר אוטומתי )

2) ממש אבל ממש אין קשר ל VTEC ( מערכת הקשורה למנוע ולא לגיר )

3) רכב מעולה, ואמין (לפי דעתי)

4) הרכב עבר יותר מ- 50K בשנה (המון, שוב לפי דעתי לפחות)

5) סע בזהירות, נסיעה ב5K סלד מקצרת חיי מנוע, גיר וכל מערכות הרכב (ומסקנת חיי אנשים רבים)

פורסם
1)

סע בזהירות, נסיעה ב5K סלד מקצרת חיי מנוע, גיר וכל מערכות הרכב (ומסקנת חיי אנשים רבים)

נסיעה ממושכת ב5K.

ואני לא יודע איך לעזעזל הוא קישר בין VTEC להעברת הילוכים, זה תזמון שסתומים משתנה שקשור למנוע בלבד.

פורסם

5) סע בזהירות, נסיעה ב5K סלד מקצרת חיי מנוע, גיר וכל מערכות הרכב (ומסקנת חיי אנשים רבים)

פחח מה?!

הנה ההודעה ההזויה של החודש!

בוא תסביר לי ידידי מה הקשר לסל"ד המנוע ולסיכון חיי אדם? (5000 סל"ד בהילוך ראשון זה כמה? 45 קמ"ש? בשני סביבות ה90?...נורא מסוכן.)

וחיי המנוע לא מתקצרים מנסיעה ב5K סל"ד, אלא אם נוסעים בסל"ד גבוהה כל הזמן או לפחות חלק גדול מהזמן.

אה, ולמערכת החשמל והמתלה של הרכב לא ממש משנה בכמה סל"ד אתה נמצא.

אז לא, כל המערכות ברכב לא הולכות למות.

אחרי זה אנשים תוהים למה לוקח לאנשים שנה לעקוף מישהו, מפחדים לעבור 3000 סל"ד.

בקשר לשאלה המקורית, גיר אוטומטי מתנהג לפי מה שאתה מבקש ממנו, כשתאיץ חזק הוא ינצל את המנוע (שמפתח את רוב כוחו בסל"ד גבוהה, ושיא כוחו בסביבות ה6000 סל"ד), ויעביר הילוכים מאוחר יותר.

כשאין צורך בהאצה חזקה הוא יעביר הילוכים כמה שיותר מוקדם כדי לחסוך בדלק.

VTEC זה משהו אחר לגמרי ואם מעניין אותך מה זה אתה יכול לעשות חיפוש בפורום או בגוגל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
פחח מה?!

הנה ההודעה ההזויה של החודש!

בוא תסביר לי ידידי מה הקשר לסל"ד המנוע ולסיכון חיי אדם? (5000 סל"ד בהילוך ראשון זה כמה? 45 קמ"ש? בשני סביבות ה90?...נורא מסוכן.)

וחיי המנוע לא מתקצרים מנסיעה ב5K סל"ד, אלא אם נוסעים בסל"ד גבוהה כל הזמן או לפחות חלק גדול מהזמן.

אה, ולמערכת החשמל והמתלה של הרכב לא ממש משנה בכמה סל"ד אתה נמצא.

אז לא, כל המערכות ברכב לא הולכות למות.

אחרי זה אנשים תוהים למה לוקח לאנשים שנה לעקוף מישהו, מפחדים לעבור 3000 סל"ד.

בקשר לשאלה המקורית, גיר אוטומטי מתנהג לפי מה שאתה מבקש ממנו, כשתאיץ חזק הוא ינצל את המנוע (שמפתח את רוב כוחו בסל"ד גבוהה, ושיא כוחו בסביבות ה6000 סל"ד), ויעביר הילוכים מאוחר יותר.

כשאין צורך בהאצה חזקה הוא יעביר הילוכים כמה שיותר מוקדם כדי לחסוך בדלק.

VTEC זה משהו אחר לגמרי ואם מעניין אותך מה זה אתה יכול לעשות חיפוש בפורום או בגוגל.

ידידי היקר, בוא ניראה על מה אנו בדיוק דנים.

5K בראשון, ברכב המדובר, מגיע ליותר 45 קמ"ש, ומאיץ תוך שניות ספורות למהירות גבוהה ומסוקנת.

להזכירך, אלטלנאטור הוא חלק ממערכת החשל, ונשמר טוב יותד לאורך זמן בסלד נמוך ובינוני.

• תוכן חדש...