Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 80 1600 אוטומטית שנת 91'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר?

הרכב נראה במצב מצוין, עשה רק 140000 קמ

ידוע משהו בנושא אמינות, כוח, בטיחות?

שותה דלק בכמויות? (הבעלים טוען ש 1 ל10, יכול להיות?)

האמת היא שחשבתי להשקיע יותר ברכב, אבל הוא באמת נראה ונשמע מצוין...

הוא רוצה 12000.

מה אתם אומרים?

פורסם

כמה שאני זוכר באותם שנתונים היה גיר אוטומטי 3 הילוכים.

האם זה דגם 102I? אם כן, זה 102 סוסים, אם לא רק 75.

בעיקרון, יצא לי לנסוע רק בדגמים ידניים של 75 ו-102 סוסים. ה-102 סוסים דוחף לא רע, כמו מכוניות מודרניות, ה-75 קצת עצלן לפי דעתי.

בקשר לאמינות של אוטומט, אני לא מכיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי שאר הפרמטרים אני לא יודע,אבל בעיניין הכוח אומנם לא היה לי אף פעם אבל הייתה תקופה שהתעניינתי באוטו הנ"ל וממה שהבנתי 1.6 אוטומט על בודי כבד שכזה יסחב מאוד גרוע ויהיה איטי,לפי שמועות גם זולל דלק ידני זה כבר סיפור אחר.

אך אולי אני טועה כי אף פעם לא היה לי רכב כזה ולא נהגתי בו מעולם

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני בשנת 90 נהגתי אודי 80 עם מנוע 1.8 גיר ידני.

לפי מה שזכור לי היה מצויין.

אבל מנגד מה לעשות, בינתיים עברו קרוב ל20 שנה.:x

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לבקשת המידע (יודע שעברה שנה מאז).

אני לפני רכישת דגם כזה בדיוק אודי 80 ממודל 91 אוטומטי, האם זה 3 או 4 הילוכים?

לפי מה ניתן לדעת עם מנוע ה 1600 מספק 102 או 75 כוחות סוס מקוריים?

ברכב יש רדיו מקורי, מראות חשמל\ אזעקה ו 4 חלונות חשמליים.

כמו כן מערכת הבלימה שלו מורכבת מ 4 דיסקים, האם זהו דגם ה 102?

איך היא בכללי מבחינת אמינות, האם זה מנוע הזרקה או קרבורטור, לא ממש הצלחתי לזהות האמת.

תודה\ כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

דגם 102 סוסים זה הזרקה ויש לו שלט על בגז' וגריל רדיאטור: 102I. ככל זכור לי אוטומט 3 הילוכים.

4 דיסקים, הכל חשמלי וכד' זה ניראה כמו דגם מפואר. אתה בטוח שזה 1.6 ולא 1.8S?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן זה המפואר ולא 1800.

הכל חשמלי כן, לא הצלחתי להבין אם זה הזרקה או קרבורטור, ולא ממש שמתי לב לסמלים על הבגאז והגריל, אולי נפל...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לדגם 102 סוסים יש מד סיבובי מנוע, לדגם 75 סוסים במקומו שעון. בקשר להזרקה רב נקודתית, מבט על מנוע יכול לענות על השאלה.

גם, אם תשיג קוד מנוע, מניח שחברי הפורום מומחים לVAGיות יכולים לעזור.

מצד שני, אם מצאת רכב באמת במצב טוב מאוד, תתחדש.

פורסם

אוקי, תודה.

אכן לרכב יש מד סל'ד כפי שציינת, וכן ברור קצר באינטרנט הראה שהרכב הזרקה חד נקודתית.

מקווה לסגור עיסקה עם המוכר...

פורסם

קיים מנוע 1598/1595סמ"ק עם הזרקה חד נקודתית, יש לו 75 סוסים.

לפי מה שידעתי עד היום, דגם 102 סוסים זה מנוע 1595 עם הזרקה רב נקודתית.

אם עיניין של הספק מנוע עבורך קריטי, על מנת להסיר ספק, כדאי לבדוק לפי קוד מנוע.

מצד שני, אם האוטו שמור ואחרי נסיעת מבחן ביצעת, מספק אותך איך הוא נוסע, אני חושב שזה יותר חשוב מהספק.

סה"כ מדובר על רכב בן 18 שנה, למצוא אחד כזה במצב טוב לא קל. ועוד הרי מדובר בדגם מפואר.

פורסם

רכשתי היום את הרכב הנ''ל, ברישיון רשום 1595 סמ''ק, אז זה אכן 102 כוחות סוס הזרקה רב נקודתית, טעיתי מקודם.

איזה שמן מנוע ופלאגים מומלצים לרכב הזה?

תודה, כפיר.

פורסם

תתחדש! העם דורש תמונות :-).

יש לך אחל'ה אוטו, שמור אליו וסע בזהירות.

• תוכן חדש...