Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לנצל במה זו כדי להודות אישית לברוך שליט ורמי לימון ממועדון מרוצי ישראל על יום העיון שארגנו בשבת לטובת הצוותים ללא כל תמורה עלות או מעטפות כלשהן.

קצת רקע:

בקרוב הולך להתקיים אי שם בד@#$ הארץ ראלי אימון שאפשר כבר לקרוא לו אמיתי, משמע שמונה קטעים תחרותיים שמונה קטעי קישור סה"כ 80 קמ' תחרותי ועוד כ10-15 ק"מ קטעי קישור סה"כ.

לקראת קפיצת מדרגה זו החליט ברוך שליט ממועדון מרוצי ישראל להרים את הכפפה לתרום מהידע שלו ולהדריך את הנווטים וגם הנהגים שרוצים להשתתף באירוע בכל נושא הזמנים הנוטס ספר הדרך וההתנהלות בראלי שכזה, כל זאת כדי שהאימון יעבור בשלום, בצורה רגועה והכי חשוב בכיף.

כך יצא שבשבת בבוקר התאספנו באלתרנטיבי, ביה"ס לנהיגה מתקדמת ברמת הכובש, וקיבלנו הדרכה ממצה שכללה:

*כרטיסי זמנים לקטע תחרותי ולקטע קישור.

*מדידת זמנים, כיצד זה עובד, איך נרשמים כל הזמנים ע"י המרשלים ואיך לוודא שהזמנים שקיבלת נרשמו נכון כדי למנוע טעויות.

* כניסה ויציאה מתחנות TC

*התנהלות במקרי אי וודאות שונים

*ועוד כל מיני "קטנות".

שוב תודה

לצוות שלי היום הזה תרם המון! כל מי שלא הגיע בין אם מתכוון להשתתף ובין עם לא הפסיד המון.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב,

באמת ללא קנטרנות (פשוט מעניין באמת לדעת):

מיהם הצוותים מבית ממ"י? עד היום חשבתי שיש רק אחד (נתן פליי) ואיתך שניים (אם אתה שם באמת ולא אצל סרוגו).

כמה הגיעו?

אלון

נ.ב.

ואולי התכוונת להכנה - שהיא מבית ממ"י?

בכל מקרה הייתי שמח לדעת כמה צוותים היו שם.

אלון

פורסם

מה זה קשור בדיוק אלון?

יום העיון היה יום פתוח לנרשמים לראלי הקרוב, אני בטוח גם שאם היה בא משהו שלא רשום כדי ללמוד הוא היה מתקבל בברכה בין אם הוא חבר בIRDA ממ"י או ההסתדרות החדשה

נדב

פורסם

שלום לכולם

נדב לא ראיתי שענית לשאלת אלון, כמה צוותים הגיעו מאלו שנרשמו לאימון? והאם הכוונה שלך היא שאלו שעוברים הדרכה בבית הספר שם?

בברכה זלמן

פורסם

נדב,

השאלה לא הייתה קנטרנית.

רציתי לדעת כמה באמת השתתפו - לתפיסתי יש מעטים בארץ המסוגלים להתמודד בעקביות עם ראלי מסוג זה (נאמר 6 - 8 אירועים כאלו בשנה). לכן עניין אותי לדעת כמה הגיעו. להבנתי גם אם תיקח את כל ספורטאי IRDA וספורטאי סרוגו וספורטאים בודדים שלא שייכים לשום מקום (נניח כמוך) אז אין לך מספיק ספורטאים (בדגש על כיום) להריץ עונה כזו.

אני ראיתי בהודעה שלך סוג של פרסום לפעילות של ממ"י שהיא מבורכת אם באמת יש לה משתתפים רבים. בשיחות ביננו אמרת לא פעם שרק טוב יצא מהפיצול "יש פי שניים אירועים" - זוכר? מילים שלך!

בפועל ב"פי שניים אירועים" הללו יחד - יש חצי מהמשתתפים שהיו פעם!

אבל - אני מבין שאתה רואה בזה קנטרנות... אז עזוב...

אני מוותר, אל תענה.

אלון

פורסם

בוא תמנה אותם אלון

כמה משתתפים יעמדו בראלי של 8 סטייג'ים?

כיום עם תמיכה מינימלית של נותני חסויות,ועדר מכוניות בנות ממוצע של 9 שנים יש לך-6 -4 צוותים זהו!!

בלי שום קשר,הפיצול רע!!

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דרך אגב - שלא ישתמע שאני נגד מירוצים כאלו.

אני בעד וגם הייתי שמח להשתתף באחד או שניים בשנה - יותר מזה - בלי ספונסר צמוד נוסף למה שיש לי כיום - לי אישית יהיה קשה לעמוד בנזקים.

אני מדבר מניסיון העבר - אחרי ראלי ערד - לא היה מכלול אחד ב 205 ראלי שהייתה שלנו - שלא הוחלף (מתלים, גשר קידמי, אחורי, נאבות, הגה, ג'אנטים, מערכת פילטה, קרטר ומה לא?).

אלון

פורסם

חברה בוא רגע נעשה חושבים, מירוץ של 90 קמ 6 מכוניות שיכולות לעבור אותו, ועוד 10 מכוניות נוויס במירוץ קצר יותר של 20 קמ, והנה לנו מירוץ לתפארת:oops: חומר למחשבה.

ועכשיו קצת ברציונות במידה ולא יתאחדו הכוחות ונמצא דרך שכולם יהיו שמחים בה לא נגיע לכלום, ולא מעניין אותי אם יהיה אירוע של 90 קמ או 130 קמ. עוד לא הבנתי עד היום היכן בדיוק הפורשים נמצאים? אם מישהו יכול לתת הסבר יהיה יותר קל לתקל את הבעיה. ופה אני פונה אליך גבי או כל יושב ראש אחר של הפורשים תנו הסבר היכן אתם נמצאים ומה בדיוק אתם רוצים ?

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אני בכלל לא מבין על מה כל המהומה?

מה הקשר לכמות המשתתפים והיום שברוך ארגן?

מה הקשר מי יכול לעמוד במסלול ומי לא?

סה"כ רציתי לומר תודה לברוך על גבי פורום זה על ההשקעה שעשה ללא כל תמורה ובצורה ראוייה להערכה!

זה שאתם במריבה איתו שלא לומר שונאים אותו לא אומר שאתם צריכים:

א. לנסות ולהכניס אותי לתוך הויכוחים המשוגעים שלכם שמזמן יצאתי מהם.

ב. להפוך אותי לשגריר של ברוך.

ג. לעלות שוב לדיון מי יכול מי לא יכול מה טוב ומה לא טוב.

אלון, אני אענה לך לחלק מהשאלות בפעם המיליון למרות שזה לא קשור.

אני אשמח להשתתף בשני אירועים כאלו בשנה בנוסף לעוד שניים קטנים! אני מעדיף את זה מאשר כל חודש מרוץ מעפן של 3X1 או 4X1. למעשה במקום 4X1 הייתי רוצה לראות יותר אירועים כמו של נעם היימן, סגירת מסלול 6 קמ' עלות של 500 ש"ח ולנסוע עד שנגמר הדלק.

אני לא רואה איך מרוץ של 80ק"מ תחרותי עולה לי הרבה יותר ממרוץ של 30 או 40 ק"מ תחרותי! כמובן שיש יותר בלאי לרכב, אבל יצא לי כבר לעשות אימונים שבהם נהגתי 120-130 ק"מ באותו היום.

בקשר לפרוד,

השנה היו הרבה יותר מרוצים מאשר מכל שנה אחרת שזכורה לי מאז ש"נכנסתי לעניינים".

אני לא רואה ולא עד כמעט למריבות קולניות.

רמת המרוצים הולכת ועולה.

המחיר יורד (ביחס לקילומטראז' לפחות)

האווירה טובה הרבה יותר

משגעים לי הרבה פחות את השכל!!!

מילה אחרונה בקשר לאירוע הזה,

מי שכואב לו לנהוג 90 ק"מ שיבוא ויסע חצי! אין שום בעייה עם זה, אין קנס למי שלא מסיים לא משנה מאיזו סיבה!!!

נדב

נ.ב. לפני כחצי שנה בררתי עלויות לנסיעה למרוץ בחו"ל במתכונת דומה למה שעתיד להיות, היה אמור לעלות לי כ25-30K לא כולל נווט אני חושב שהאירוע הזה יעלה לי קצת פחות.

פורסם

אלון עוד משהו קטן

הנאבות, גשר, קפיצים, תפוחי הגה, מסרק הגה ועוד מכלולים עברו אצלי כבר יותר מ3K קמ' בעפר ארץ ישראלי, חלקו באימונים וחלקו במרוצים. אם יהיה צורך להחליף משהו בעקבות המרוץ בטח שלא אאשים את הקמ' ה75 של המרוץ, זה בלאי טבעי, כל קמ' עולה ואין מה לעשות! דווקא הסיכויי לתאונה נמוך יותר באירוע מסוג זה לדעתי.

נדב

פורסם

שלום!

אשתדל להיות ממוקד בנושא ולא להגרר לכיוונים אחרים!

1. נדב תודה!
  2. צריך לשים את הקלפים על השולחן, אין כיום מספיק נהגי ראלי בוודאי במצב הנוכחי.
  3. לגבי מספר הקבוצות שאנו נמצאים לקראת הראלי ללא אנשי הראלי רייד אנו עומדים על 12 קבוצות.
  4. בפרסומים הודענו שניתן לעשות גם חצי ראלי כלומר 45 ק"מ בדיוק לפי המתכונת של 90 ק"מ למי שמעוניין ויש כאלו כרגע שניים, מי שעדין מעוניין על פי החלטת המועדון ניתן עדין להרשם וזאת עד 1.7.08.לאחר מכן ההרשמה סגורה.

מעבר לזה בואו ונתמקד בספורט.

בהצלחה למשתתפים

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

• תוכן חדש...