Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשיגו שלט נהג חדש איכותי, זה של "אור ירוק" נופל ברגע ששמים אותו, חבל על הכסף של הקנס

אני קיבלתי שלט מהבית ספר לנהיגה והוא לא נפל אף פעם! ב2 מכוניות שונות (פנדה לפי המלווה והאונו אחרי), יציב כמו בטון. אני מניח שב30 שקל אפשר גם להשיג אחד כזה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה האופי של המשטרה , הם אוהבים להתפס בצעירים ולתפוס על ריק.

אותי תפס שוטר בתקופת המלווה ללא מלווה , הסברתי לו שהרשיונות נמצא ברכב השני והם לא עליי , הוא נראה לי הבחין שמשהו לא בסדר אבל בסוף אמר לי סע לשלום ולא בדק במסוף את הפרטים עליי , ככה שישנם שוטרים שידבקו לווריד של הנהג וישנם כאלו נחמדים שכיף לשוחח איתם אפילו.

כמובן מנסיון - תמיד תיגשו לשוטר בגישה טובה ונעימה , בשפת דיבור יפה ופשוטה, האנשים שיורדים מהרכב בצעקות לשוטר רק מחמירים את עצמם והוא רק מעלה להם נקודות ודוחות , ואף מגיע איתם לבית משפט.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

יש לי הרגשה שאנשים פה כל הזמן מחפשים הזדמנויות לרדת על השוטרים.

אני לא שוטר , וגם אין לי חברים שוטרים, ככה שאני באמת אובייקטיבי.

יש חוק , והוא ידוע לכל הנהגים החדשים , לא שמת שלט , תשלם את הקנס!

לא שמת לב שנפל השלט , זאת בעיה שלך ולא של השוטר.

אם אתה יודע שיש בעיה עם השלט , תטפל בזה.

ולא לדעתי הוא לא צריך להתחשב בך , כי אני בטוח שאם היה אכפת לך והיית יודע שזהו חוק שאוכפים יותר , היית שם לב שהיית מסתכל במראה שהשלט נפל.

:shock:
פורסם

אני לא מבין על מה אתה מתלנון עשית עבירה ואחר כך אתה בוכה על זה?

אני ממזמן לא נוסע עם שלט "נהג חדש" מכוון שאנשים בכביש סתם מציקים לי עם זה לכן לא אכפת לי לקבל דו"ח על זה.

בכל מקרה אני יודע שזאת עבירה על החוק אבל אני לא יבוא להתלונן בפורום שקיבלתי קנס כי בסה"כ אם שוטר מצא שאין לי שלט מגיע לי לקבל דו"ח.

עצרו אותי משטרה כמה פעמים ואף אחד מהם לא שם לב לשלט שהיה זרוק ליד הסאב...

S2000

פורסם

+3,459 לשלוש התגובות מעליי.

לא קונה כל כך את התירוצים של "נפל לי השלט מהרוח". לרוב המכוניות שאני מכיר (וגם לסוויפט שיש לך בסימלון) יש מזגן והחלונות סגורים, ואם החלון פתוח ויש רוח פרצים, צריך לקחת בחשבון שזה עלול לקרות.

יש לך שלט נהג חדש באוטו? חובתך לבדוק בתחילת כל נסיעה אם הוא יושב טוב על החלון. לי במשך שנתיים לא זז השלט, וגם היום מונח לי על המדף האחורי שלט עשוי מקאפה (מן ספוג דחוס וקשיח) במידות של שלט נהג חדש, והוא לא זז מילימטר.

שוטרי התנועה אולי סתם מחפשים, אבל רוב הנהגים נותנים להם מה למצוא.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט, זה לא תירוץ ולא נעליים

לי אישית יש רישיון שנה וקצת, אני נוהג ברכבי המשפחה כך שבכל נסיעה אני צריך לשים את השלט מחדש (נהג חדש יחיד במשפחה)

לא הייתה נסיעה אחת שהתחלתי ללא השלט אבל כאשר הסתיימה הנסיעה ובאתי להוריד את השלט הוא היה זרוק בתוך תא המטען או על המגש מאחורה (ללא יוצא מן הכלל, בכל נסיעה נפל לי השלט)

ואתה באמת לא מצפה שבכל רמזור שאני עומד אני אבדוק אם השלט עדיין עומד וקיים, ואם לא אני אעצור בצד כל חצי קילומטר ואשים אותו שוב.

Toyota Yaris TS

פורסם
שביט, זה לא תירוץ ולא נעליים

לי אישית יש רישיון שנה וקצת, אני נוהג ברכבי המשפחה כך שבכל נסיעה אני צריך לשים את השלט מחדש (נהג חדש יחיד במשפחה)

לא הייתה נסיעה אחת שהתחלתי ללא השלט אבל כאשר הסתיימה הנסיעה ובאתי להוריד את השלט הוא היה זרוק בתוך תא המטען או על המגש מאחורה (ללא יוצא מן הכלל, בכל נסיעה נפל לי השלט)

ואתה באמת לא מצפה שבכל רמזור שאני עומד אני אבדוק אם השלט עדיין עומד וקיים, ואם לא אני אעצור בצד כל חצי קילומטר ואשים אותו שוב.

אני בטוח שאם היית מקבל קנס כל פעם שהשלט נפל, היית מוצא דרך שהשלט לא יפול.

זה לא צריך להיות כזה קשה

:shock:
פורסם

הדרך היחידה שהשלט לא יפול זה להדביק אותו בדבק 3 שניות לחלון

כל שאר הדברים שתנסה גם אז השלט יפול (ניסיתי אפילו לשים אותו במרווח שיש בין החלון לפח של דלת תא המטען + הדבקת הפומפות האלה על החלון אבל גם שם הוא נפל)

Toyota Yaris TS

פורסם

איך זה שבארבע מכוניות שונות השלט לא נפל לי אף פעם? כנראה שאם תרצו, אין זו אגדה. השלט נשאר במקום בלאנטיס, קורולה, אפלאוז ומגאן, בלי שום בעיה ובלי בטון או דבק שלוש שניות, ובד"כ אפילו בלי הפומפות. פשוט תקעתי אותו טוב בין החלון למדף האחורי (בלי לחסום את אור הבלם, כמובן), והוא אף פעם לא נפל (באפלאוז, קצת יותר קשה לתקוע את השלט, הייתי צריך לאלתר, אבל זה עבד).

בכל אופן, לדעתי לתת קנס על דבר כזה זה די טפשי, אבל אם לא היה שלט וחטפתם קנס, אל תתלוננו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

א. מה אתה עוצר לו בכלל

ב. אם היתי במקומך הוא היה משלם 500 למד''א שיפנו אותו משם

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

למה צריך את השלט הזה ? מה הוא תורם ?

אני כבר מזמן לא נהג חדש ואף פעם לא הבנתי את כוונת המחוקק מאחורי החוק הטיפשי.

לבטל את השלט לאלתר...!

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

דווקא השלט הזה תורם הרבה, אני רואה אחד עם שלט כזה ומייד עוקף, לא מחכה להפתעות (בלימה פתאומית, סטייה פתאומית מהנתיב וכו'...)

פורסם
א. מה אתה עוצר לו בכלל

ב. אם היתי במקומך הוא היה משלם 500 למד''א שיפנו אותו משם

כן,כן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן כן? חבר? זה פורום מכובד מה שאני עושה או לא עושה אני משאיר לעצמי!!

אני שומר על החוק עד גבול מסוים ברגע ששוטר יעצור אותי על חגורה (לא יהיה כזה דבר אני תמיד שם) אני יסתום ויקבל דו''ח

בשקט ,אבל ברגע שאני יקבל קנס על נהג חדש הוא יקבל נגחה לפנים וכמה קיבלו על שטות דומה ואני לא משתחצן או מתלהב, אבל כנראה שאין לשוטרים בארץ סטופרים ,צריך לעשות להם

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...