Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה התחיל ממספר כתבות בעיתונים בתקופת השנה האחרונה שלא הצלחתי להבין,

המשיך עם הסברים (בכתבות) למה העלאות ריבית יעזרו לאזן את המשק וימנעו אינפלציה, והמשיך עם יצר סקרנות הולך וגובר בכל הנוגע לתחום המסועף הזה של הכלכלה.

מכיוון שאני כרגע נמצא בצבא, אין לי ממש אפשרות ללכת לקורסים בנושא, או להשקיע כספים בלימודים.

אומנם עשיתי שני קורסים של כלכלה וחשבונאות במהלך התואר הראשון שלי, אבל זה כנראה ממש לא מגרד את הידע הדרוש להבנה עמוקה של מה שהולך בשוק וכאן בעצם אתם נכנסים לתמונה:

מה שאני מחפש זה אתרי מידע (סטייל HowStuffWorks), שמסבירים בצורה נגישה וברורה חוקים ומהלכים בכלכלה, שוק ההון, המט"ח ועוד תחומים כספיים שונים (רצוי עם מוקד על ישראל, ורצוי מאוד בעברית, אך גם אנגלית יתקבל בברכה).

אני בטוח שיש כאן אנשים שמתעסקים בתחום, ואני אשמח לקבל מכם המלצות לאתרים או אולי ספרים/קורסים אלקטרוניים שכדאי לעיין בהם.

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אומנם לא באינטרנט, אך יש ספר שקוראים לו "בגרות בכלכלה",

שאומנם השימוש העיקרי לספר הוא בגרות בתיכון בכלכלה[המתקיימת ביום רביעי הזה], אך גם בשנה א' בלימודי כלכלה באונבירסטאות, הספר משתמש כבסיס וכעזר רב בתור התחלה.

גילוי נאות: יש לי את הספר, ומיום יום רביעי הוא מוצע למכירה בחצי מחיר בה"פ =]

----

• תוכן חדש...