Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חזרתי מבדיקה B.M.W 318 שנת 2000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תקופת חיפושים ממושכת לקחתי היום אוטו לבדיקה , הרכב במוו , הרושם הראשוני היה חיובי + האוטו נירא שמור מאוד מפנים ומבחוץ ובצבע שחיפשתי , גם לאחר סיבוב קצר באוטו לא היתאכזבתי , רכב מהנה מאוד ,נוח ושקט . לפני הבדיקה סגרנו על מחיר של 65 , אחרי הבדיקה למרות הממצאים המוכרת לא הסכימה להיתגמש במחיר נכון לעכשיו . הבדיקה היתגלתה כבעייתית קצת , חוץ מליקויים די סבילים כמו בלמים , נורית חווי של כריות אויר והחלפה של כמה פנלים חיצוניים שבוצעה לאחר תאונה השילדה והגיר היו במצב טוב . הבעיות החמורות ביותר התגלו במנוע .מצורף צילום של דוח בדיקת המנוע לשיפותטכם.

אני מתלבט בכללי האם כדי לגעת באוטו הזה ואם כן באיזה מחיר . כמו שניתן להבין מזה שבחרתי דוקא בדגם הזה אני לא פועל רק משיקולים הגיוניים והרבה מהלב כי אחרת הייתי קונה משהו יותר שפוי .

נ.ב , הרכב יד שנייה עם 126,000 ק"מ מטופל בקמור .

16062008016.jpg

16062008015.jpg

16062008014-001.jpg

פורסם

קח את הרכב למוסך לבדיקה מקיפה יותר של המנוע(במיוחד עניין אטם הראש) ולאחר מכן תהיה חכם יותר.

 

לדעתי התקלה המשמעותית ביותר הינה של כריות האויר, עליה לא הייתי מתפשר.

פורסם
הכריות אויר תקינות כולם , רק המנורה לא נכבת .

 

מאיפה אתה יודע שהכריות אויר תקינות כולם? בדקת אותם?

 

לדעתי הרכב עבר תאונה ולא סידרו את הכריות אויר כי זה יכול להגיע לעשרות אלפי שקלים.

אני הייתי מתרחק מהרכב.

פורסם

הייתה לו תאונה ברמזור מהצד והוחלפה דלת , את זה אני יודע . הכריות נבדקו בקמור והם עובדות לפי מה שהבעלים אומרת , רק עולה 1200 שקל לנתק את הנורה ועל זה אפשר לוותר . מה שבאמת מטריד אותי זה מצב המנוע והאם זה מצב נסיעה או שדורש תיקון דחוף .

פורסם

1200 שקל בשביל לנתק נורה?

 

נשמע לא סביר,תיגש עם הרכב לקמור שיתחברו עם סורק ויגידו לך שהבעיה נובעת מתקלה ושהכריות עובדות ושיגבו את עצמם בכתב.

 

אני בספק רב שמדובר במנורה שדולקת סתם ככה,מדובר במערכת מתוחכמת ויקרה מאוד,אם מדובר בחיישן כלשהו אז תבדוק מחיר התיקון.

 

כנ"ל לגבי המנוע,גם עם הרכב למוסך של ב.מ.וו שיסתכלו על הדו"ח ויבדקו את מצב המנוע אני במקומך לא הייתי מוותר על בדיקות האלה בגלל שמדובר ברכב שכל חלק עולה כמו בית לתקן.

 

אני אוסיף ואגיד,אל תסתמך על המוכרת בשום דבר ממה שהיא אומרת,תבדוק כל דבר לפני שאתה קונה את הרכב כי אחרי זה לא תהיה דרך חזרה

פורסם
עולה 1200 שקל לנתק את הנורה ועל זה אפשר לוותר .

 

נניח וכרית האויר באמת תקינה...

 

מה יקרה כשכרית האויר באמת לא תעבוד,

 

ולא תהיה לך נורה שתודיע לך על כך ?

 

הנורה לא סתם דולקת, יש לה חשיבות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תתחשב בעובדה שמדובר בBMW

כל תיקון עולה לא מעט. במידה ויש לרכב

בעיות באטם והבעלים לא מוכן להוריד את

עלות התיקון מהמחיר תחפש רכב אחר.

Peugeot 208GTI

פורסם

.הרכב במצב מעולה , תקפוץ עליו

 

זה מה שרצית לשמוע לא ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

לגבי נורת כרית אוויר - ברכב קיימים חיישנים לכריות אוויר המצויים במושב עצמו. מניסיון שלי בעבר - לחיישן הזה יש נטייה להידפק (ותן לי לנחש - החיישן הדפוק נמצא במושב הנוסע).

פה (הולנד) , החלפת החיישן תעלה כ- 400 € (!) (עלות חלק - 350 €).

האיפוס של המערכת נעשה בתוך שניות , מאמין שלא יגבו כסף על זה. מייד אח"כ - כדאי לשבת תוך הטלת המשקל על המושב - לראות אם החיישן באמת נדפק , או שמדובר בכשל חד פעמי.

 

בכל מקרה - עלות החלפת החלק - כאמור, אינה זולה.

 

בברכה,

 

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא צריך להשאר עם הסיוויק. יש הרבה מאוד רכבים כאלה למכירה.

אל תתמקד על רכב אחד.. בטוח תמצא משהו יותר טוב.

×
×
  • תוכן חדש...