Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה למשל יש בב.מ.וו 650 שאין ב-550 ושמצדיק פער מחירים של 140,000 שקל

עבריין?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו תוכנית על מכוניות?

חשבתי שזו סדרת ההמשך של אייל פלד :p

ראיתי רבע שעה, ומאסתי קשות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ואני יוסיף את השני הסנט שלי על התוכנית:

נציג מטעם התוכנית קבע איתנו(איתנו=מועדון של בעלי ואוהבי סובארו ישנות) שנבוא להשתתף בתוכנית ,אורגנה במאמצים (היתה התרעה קצרה -זה היה הפרק עם מיקי חיימוביץ לדעתי) קבוצה מכובדת של בערך 30 רכבים מצוחצחים, אנשים הגיעו במיוחד ממקומות רחוקים בקצות הארץ, חלק עשו שמיניות כדי להצליח להגיע, בקיצור אנשים התאמצו והשקיעו,

טוב, הגענו בשיירה מדוגמת לאולפני הרצליה, אמרו לנו להכנס פנימה ואז התברר הביזיון- הם היו צריכים קהל לתוכנית ובשביל זה (ורק בשביל זה) הם קראו לנו ובכלל לא התכוונו לשתף אותנו בתוכנית למרות סיכום ברור... קמנו ויצאנו ...

לדעתי כאן הכל מתחיל ונגמר...

פורסם

דעתי

זה אחלה תוכנית אבל דרוש לך קצת tweaking

הפינה של הטיולים זה בסדר , מנסים אוטו במשך יום שלם ומגיעים למקומות יחסית מעניינים. גם מקבלים תחושה לגבי הרכב

וגם טיפים לטיול בארץ. אין בזה שום דבר פסול, רק צריכים לעשות את זה קצת יותר מעניין עם מנחים קצת יותר כריזמטיים.

הפינה של און יעקבסון שמלמד את יעל גולדמן לנהוג נחמד אבל לא תמיד ברור. אני מבין מה שהם מנסים להעביר אבל אישתי לא .

צריך אולי לכוון את הפינה אחרת.

הפינה של המנחים באולפן מקשקשים יכול להיות משעשע/יותר מעניין אם המנחים יהיו קצת יותר כריזמטיים עם יותר כימיה ביניהם

פינת הענתיקה נחמד, בתור petrolhead אני תמיד נהנה לראות מכונית ישנה שעדיין נוסעת ומעוררת רגשות ומושכת מבטים.

פינת התחרות הנהיגה במסלול ערד נחמד, אבל למה לא מביאים סלבס קצת יותר סלבס ממה שהביאו עד היום.

פינת המומחים has got to go . לא מצאתי בה שום דבר חיובי/חיוני לתוכנית.

חייבים להוסיף פינה לספורט מוטורי ישראלי , לא יתכן תוכנית מכוניות בטלויזיה ישראלית שלא מספרת על הראלי, באחה, ג'ימקאנה, דראג,ארועי מסלול המקומי. אומנם כרגע אין מי יודע מה לספר, אבל עדיין....

חייבים משהו על המועדונים, יש בארץ תרבות מועדוני מכוניות מדהימה עם כמה אלפי אנשים - זה רייטינג לא קטן.

לגבי המנחים, אני הייתי מת לראות עונה של אודישנים, כל פעם אחרים עד שימצאו את הצוות המושלם. יעל גולדמן הייתה ממש טובה ב AXN ואפילו גיל ריבה נראה לי יהיה יותר לעניין מאשר אליהו אילדיס.

אבל מי שואל אותי בכלל :-P

פורסם

אני לא חושב שגיל ריבה או יעל גולדמן יהיו יותר טובים, אבל אפילו דודו טופז יכול להיות אלטרנטיבה מעניינת לטבח ההוא.

למעשה אני יכול לחשוב על עשרות מנחים שלא קשורים לעולם הרכב שיהיו יותר מוצלחים.

אילדיס, אגב, נשמע כאילו שהוא מקריא מכרטיסיות והוא די מעצבן אותי. אני לא סובל אנשים שמנסים להיות "מאגניבים" אבל יוצא להם מעפן.

פורסם
בוא'נה, מי זה האוחיון הזה??? מדבר כמו ערס מצוי...

טוב שהוא לא אומר, "ב-300 אלף אתה מביא ב.מ.וו 330 פול אוטומט פול תוספות חלון בגג וג'נטים מגנזיום"

ביזיון. ואני מקווה שמפיק התכנית מסתובב פה..

+1

אהבתי את הקטע של-"אתה מביא את האוטו עם כל התוספות ג'אנטים,גג"

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הבעייה היא שהם מנסים לחכות את טופ גיר ובגלל זה הכל יוצא פלצני ולא מוצלח , גם אילדיס לא מוצלח ,,נתנו לו תוכנית כי הוא היה פעם נהג מונית ? ובגלל זה הנסיון שיש לו במכוניות ואני לא מזלזל.

לטעמי גם טופ גיר היא יותר מידי פלצנית , כמה אפשר להראות פורשה ומבורגיני ?

למה לא על מכוניות אמיתיות שרוב האנשים יכולים לקנות ?

פעם הייתה תוכנית על גלגלים בערוץ 1 עם דניאל פאר וג'ו קריין עם הניילונים המרשרשים.היה הרבה יותר איכותי

משהו זוכר את זה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

למעשה אני יכול לחשוב על עשרות מנחים שלא קשורים לעולם הרכב שיהיו יותר מוצלחים.

אני דווקא חושב במונחים של מנחות(נשים/בחורות/נקבות) ומכאן זה נראה הרבה יותר מעניין.

פורסם

פעם הייתה תוכנית על גלגלים בערוץ 1 עם דניאל פאר וג'ו קריין עם הניילונים המרשרשים.היה הרבה יותר איכותי

משהו זוכר את זה ?

מסכים איתך וזוכר את התוכנית. לא הייתה יומרנית ובהחלט היתה יותר טוב, מעניינת ואינפורמטיבית מהמופע המוטורי

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ואני יוסיף את השני הסנט שלי על התוכנית:

נציג מטעם התוכנית קבע איתנו(איתנו=מועדון של בעלי ואוהבי סובארו ישנות) שנבוא להשתתף בתוכנית ,אורגנה במאמצים (היתה התרעה קצרה -זה היה הפרק עם מיקי חיימוביץ לדעתי) קבוצה מכובדת של בערך 30 רכבים מצוחצחים, אנשים הגיעו במיוחד ממקומות רחוקים בקצות הארץ, חלק עשו שמיניות כדי להצליח להגיע, בקיצור אנשים התאמצו והשקיעו,

טוב, הגענו בשיירה מדוגמת לאולפני הרצליה, אמרו לנו להכנס פנימה ואז התברר הביזיון- הם היו צריכים קהל לתוכנית ובשביל זה (ורק בשביל זה) הם קראו לנו ובכלל לא התכוונו לשתף אותנו בתוכנית למרות סיכום ברור... קמנו ויצאנו ...

לדעתי כאן הכל מתחיל ונגמר...

כמו שהמורה שלי לכתיבה בטח תאמר אם תקרא את מה שיובא בהמשך "זה היה משפט ארוך ומסורבל ולכן גם לא נכון" אך כך אני מתבטא ואני לא חושב שניתן לומר זאת אחרת, אז בבקשה:

בארץ כמו שלנו אשר בודקים במשרד התחבורה את הרכב ברחל בתך הקטנה ולא מאשרים שום שינוי / שיפור שטיפה מתקדם מהוראות היצרן, מדינה שאין בה יצרנית רכב אחת מאז דור הסוסיתא (לא ארחיב בנושא זה), מדינה בה הביטוחים על דו"ג עולים הרבה מאשר רכב פרטי ואף חלק מהמסחריות, מדינה שבה לא ניתן לייבא רכב אשר "זקן" ביותר משנתיים מהשנתון הנוכחי, בה תרבות הספורט המוטורי בחיתוליו וגם אז רק בענפי ספורט מוטורי שוליים (קרטינג וכדומה, לא שאני מזלזל בקרטינג, זה מאד מהנה פרט לכוויה החמורה שקבלתי מנהיגה ברכב כזה בארץ), בארץ בה מרבית מהמוסכים פועלים בשיטת ה"מצליח" ולפי האוזן ולא לפי הנחיות ונהלים ברורים ומקצועיים מהחברות ואני יכול להוסיף עוד ועוד ועוד, בארץ כזו אין מקום לתכנית רכב ובטח לא בשמה: "המופע המוטורי", תכנית זו מתאפיינת בעיקרה לפי המנחים חסרי מעוף ויצירתיות אשר נראים כאילו מדקלמים טקסטים מבלי סטייה אחת ימינה ושמאלה, אוצר מילים תיאורי שמסתכם ב"סבבה" ושאר ירקות, קטעים משעממים וריקים מתוכן אשר מזכירים יותר תכניות בישול וטיולים. ערוץ 10 בבקשה, אבל בבקשה, פטרנו מעונשו של זה!.

אם הגעתם עד לכאן אשתף אתכם בסיבת הצמדת הציטוט שלמעלה, רכבי היה המאסף בשיירה המכובדת, אכן ההתרעה במועדון למפגש זה היתה קצרה אך רבים וטובים עשו באמת מאמצים רבים להגיע ואף עמלו רבות לפני להכין את רכביהם לפחות מבחינה ויזואלית להופעה בתכנית, לאחר דין ודברים של נציגי המועדון עם מפיקי התוכנית הבנו שנפלנו לפח של התוכנית הכושלת בניסיון לגייס קהל ולא השלמנו עם זאת, במקום, שמנו פעמינו לבית קפה קרוב ונצלנו את המחדל למפגשון מהנה של המועדון.

ולפי מיטב זכרוני... יש כמה שירימו גבה, זו הייתה הפעם האחרונה שרכבי המסור זכה לשטיפה יסודית :lol:.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפחות היה לכם פעם ראשונה מפגש "נקי ומצוחצח".

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...