Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי טורקיה - השרשור הרשמי

דובי מילר
שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

סיבוב מספר שמונה של אליפות ה-WRC .

PREVIEW , כולל קטע וידאו משנת 2006 !

ויש כבר מנצח לסופר-ספיישל שנערך הערב !

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב מקמר, לצערנו עקב לו"ז טיסות החמצנו(ביחד עם אסף לסלי וחבר נוסף) את ה SSS אבל נהיה בו מחר. אתמול הספקנו רק להגיע ולראות את הנהגים יוצאים מפארק פרמה. ארוחת בוקר קצרה ואנחנו בדרך ל ראות אם נספיק 3 סטיג'ים היום. תמונות בלעדיות יעלו בערב יש למה לצפות.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צהריים טובים .

הסתיימו שלושת קטעי הבוקר של היום הראשון, בראלי טורקיה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתיים היום הראשון. הרבה אבק במזג אויר טוב וממש חוויה.

בגלריה יש תמונות שצילמתי http://www.pbase.com/zegross/turkey08

ד"ש מאסף

תהנו,

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

BMW R1200GS Adv

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את היום התחלנו ב SS10 שהתחיל בשולי כפר הררי ועל כביש אספלט. סיבוב Hair Pin בעליה כיף לראות איך הם לוקחים סיבובים כאלו. בהמשך עברנו לראות סרויס צהריים והקינוח היה באנטליה וכלל סופר ספשיל. שתי מכונית אחת נדש השניה במסלול באורך 2.6 ק"מ. לואב נסע הכי מהר אבל גם בשוליים ראינו פיאט פונטו לוקחת EVO 9

הגלריה עודכנה בתמונות של היום : http://www.pbase.com/zegross/turkey08

98665590.GWdyBovK.IMG_5289.JPG

Mazda MX-5 NC RWD

BMW R1200GS Adv

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד אהבתי את התמונות, במיוחד של המכניקה של סובארו :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לואב ביום שישי : הייתי נוהג כמוהם (פורד) אם הייתי במקומם.

"I would have done exactly the same thing [as the Fords in SS9] if I had been them. Our C4 was quick, reliable and its set-up was perfectly suited to the conditions and we were able to make the most of the little grip that was available. We are now in the lead, and tomorrow's leg is shorter, so being first on the road should be less of a disadvantage. We won't have so much 'road-sweeping' to do. It promises to be very close, but we will do everything in our power to defend our lead!"

לואב היום: הייתי מעדיף שאחרי נצחונות ידברו על מהירות הרכב ולא על טקטיקה של קבוצה - זה פוגע בספורט.

"For the sport it's not so nice to see that, but it's normal for Ford to use it. Everybody is talking about the tactics - it would be nice to talk about the speed. Something is a bit wrong in my view. In this rally, Ford played it well and we lost. It is normal."

עוד הוסיף לואב : הכללים לא לגמרי נכונים כעת.

The regulation is not completely right though,"

אם לואב אומר שזה מסריח אבל כשר, מי אנחנו שנתווכח איתו?

אני מקווה שלאור המקרה האחרון הכללים ישונו במהרה. זה כשר אך לא ספורטיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את היום התחלנו ב SS10 שהתחיל בשולי כפר הררי ועל כביש אספלט. סיבוב Hair Pin בעליה כיף לראות איך הם לוקחים סיבובים כאלו. בהמשך עברנו לראות סרויס צהריים והקינוח היה באנטליה וכלל סופר ספשיל. שתי מכונית אחת נדש השניה במסלול באורך 2.6 ק"מ. לואב נסע הכי מהר אבל גם בשוליים ראינו פיאט פונטו לוקחת EVO 9

הגלריה עודכנה בתמונות של היום : http://www.pbase.com/zegross/turkey08

98665590.GWdyBovK.IMG_5289.JPG

זאב,כל הכבוד. צילומים ברמה גבוהה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים

ט/תורכ/קיה מדהימה!

הנופים משגעים עד כאב וכשבתוך כל הפסטורליות הזו נוסעים אלופי העולם ברכבי הראלי הטובים בעולם, החגיגה גדולה.

היה מדהים!

לצערי לואב נפל לתוך הבור הלא ספורטיבי שחפרו החוקים החדשים והפסיד.

המנצחים ניצחו לא בזכות וזה ממש מרתיח :evil:.

אני מקווה מאוד שישנו את החוקים האלה כבר עכשיו ולא יחכו לעונה הבאה, זה ממש מלוכלך להאט ארבעה רכבים בכוונה ולתקוע את לואב שוב ראשון שינקה את השבילים...פשוט מעצבן.

היה אדיר ואני ממליץ לכולם לעשות את זה (זה גם מאוד זול, יחסית).

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את החולצה תקבל בקרוב...

לגבי הכובע האדום (סיטרואן) שחתום ע"י לואב ואלנה ... היית מת!!!:twisted: בעד שום הון שבעולם (טוב, יש הון שכן יספק אותי).

יש גם כובע חתום ע"י ירי-מטי לטבלה ופנקס עם עוד כמה חתימות של נהגים/נווטים (כמובן מהטובים ביותר).

אחחחח....אני כבר מתגעגע לראלי :cry:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...