Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם אפשרי להחליף רדיו דיסק מקורי של טויוטה קורולה,ההחלפה תתבצע כדי לשפר את כל מע' הסאונד באוטו.

משהו בסביבות ה 3-5 אלף ש"ח . האם מישהו ניסה את זה? במידה ולא ניתן האם אפשרי לחבר מגבר (או מגברים ) כדי לחבר סאב וזוג(או זוגיים) של קומפוננט?

תודה לעונים מיכאל

פורסם

כן ניתן כמעט הכל, יש אם אני זוכר היטב החלפה של מע' מקורית של מאזדה3 בפורום..(אני לא בטוח)

אבל שוב זה יכול להיות יקר.

לגבי אם ניתן לחבר מגברים למע' מקורית לטויטה שלך? ניתן ב 2 אפשריות שאני מכיר

1.לא תמיד קיימת - אם יש למע' יציאות RCA .

2.דרך מנחת RCA (ע"ע מנחת) שבדרך כלל נפוצה מאוד .

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אפשרי ביותר ללא שום בעיה..

יש פנל מיוחד שמתחבר במקום המקורית..:lol:

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

תודה רבה על תגובה מהירה כמו כן אני מבקש לדעת מה מומלץ לגבי ציוד?

כמו שציינתי מקודם לא רוצה להשקיע יותר מידי בין 3 ל 5 אך נוטה יותר ל3 .

כמו כן המלצה לגבי מקום שיעשה את העבודה נאמנה ובמקצועיות באזור ב"ש (קיבלתי מחבר המלצה לגבי מקום משדרות-לא זוכר את השם כרגע ).

או הערות או הארות יעזרו...

תודה וליל מנוחה מיכאל.

***השרשור ננעל עקב כותרת שלא עומדת בכללי הפורום. קרא בבקשה את הכללים ופתח שרשור עם כותרת תקנית***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...