Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

האם מישהו יודע להגיד לי מה ההבדלים העיקריים בין שתי הדגמים DEH-P7950UB ו DEH-P6050UB

ומה יותר כדי מבינהם

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

תודה,

עשיתי זאת כבר , מבחינת ההשווה הם אותו הדבר רק מראה קצת שונה לשנייהם אותו מפרט .

אז אולי מישהו יכול להגיד לי למה יש שתי דגמים זהים ומה כדי יותר??

פורסם

תקשיב , הבדל רציני בין הדגמים לא נראה לי שיש.

לפי דעתי תקנה את ה 6050 פשוט חבל סתם להשקיע עוד כסף בשביל הבדלים זניחים (אם בכלל יש ) ההבדל היחיד שראיתי הוא רק במראה של המכשיר.

פורסם

זה לא בדיוק שאין כלכך הבדלים, יש לי את ה7950 ועכשיו הסתכלתי בשבילך לראות מה ההבדלים.

אז ככה:

אם חשוב לך הסאונד אז ה7950 לוקח יש לו:

מקודד 24 ביט (ל6050 אין)

אקולייזר EEQ+BMX (ל6050 יש רק EEQ)

ל6050 מצויין שיש לו מקודד שמשפר שמיעה מהתקנים ניידים (אני שומע לרוב ב7950 ע"י USB ולא צריך לדעתי שום מקודד נוסף)

קוסמטיקה:

7950 פנאל גולש ונשלף

6050 פנאל נופל ונשלף

אין הבדל:

לשניהם יש USB, שליטה על I-POD באמצעות כבל שלא מצורף, שליטה blutooth ע"י כבל לא מצורף, תצוגה.

בזאפ המחיר הכי זול של ה6050 הוא 1,466 והמחיר של 7950 הוא 1,655 ש"ח עם אחריות מלאה של עוזי-רדיו לשניהם.

אם אתה שואל אותי, ואתה מוכן להשקיע כסף במכשיר כזה ולא איזה מכשיר אחר ב700 שקל, קח את ה7950.

בעצם ההמלצה שלי היא רק מבחינת סאונד (אין לי מושג איך ה6050 מתפקד אבל אם היית אומר לי פחות ממה שיש לי עכשיו לא הייתי לוקח אותו)

אם לא חשוב לך, חבל על ההפרש (189 ש"ח).

פורסם

תקשיב אני אגיד לך משהו.. אם אתה מתכנן לקנות מהאינטרנט (מה שאני לא ממליץ מתוך נסיון ובלגאן) את הרדיו דיסק אז כמו ש אוהד אמר יכול להיות שכדאי לקנות את ה 7950 כי ההבדל בסכום הוא לא ממש רציני בשביל דגם יותר מתקדם.

אבל אם תלך למתקין מקצועי ותקנה את הרדיו דיסק ממנו והוא גם יתקין לך אותו תיקח בחשבון שזה יעלה אצלו יותר כסף.

המחיר של ה 6050 באינטרנט יהיה לפחות המחיר של ה 7950 בחנות. אני אומר לך, כי בדקתי מתי שאני רציתי לקנות רדיו דיסק. אז כל מחיר שאתה רואה באינטרנט קח בחשבון שאם תקנה אותו אצל מתקין או בחנות מקצועית אחרת תוסיף ישר עוד מאתיים שקל לפחות לסכום שראית באינטרנט.

פורסם

ohadi8 רשם לך את ההבדלים, תחליט אתה לבד אני אומר שזה סתם בזבוז כסף לקנות את ה 7950, גם אני רציתי לקנות אותו בהתחלה כי ראיתי שהוא הכי יקר ויש בו את כל הפונקציות שרציתי , אבל מצאתי בסוף דגם אחר שהיה גם מצויין מבחינתי.

לך על ה 6050

ניב.

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש בHU שלך?

איזו מערכת אתה הולך לבנות? או שכבר יש לך? אתה משדרג? אולי מספיק לך פיוניר סדרה 5 בכלל?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

מי שאמר פה שהמחיר באינטרנט הוא נמוך ממה שאפשר לימצוא אצל מתקין טועה

אני יכול לימצוא כימאת אצל כול מתקין מחירים של זאפ

עיניין של מיקוח

אולי אם התקנה אז זה עולה יותר כי התקנה רדיו דיסק עולה בסביבות 80 שקל ח מי שרוצה שיבוא אלי אני יתקין לו ב 30 שקל

פורסם

כמו שאמר sd1985, תלוי מה אתה מחפש בHU, אם אתה לא מתכנן לשים מגבר/קומפוננט/סאב וכו'...

אז לך על ה6050 כי על רמקולים פשוטים לא תבחין בהבדל משמעותי בין המערכות - לדעתי.

את ה7950 אני חושב שתבחין רק במערכת מושקעת.

עם חיתוכים נכונים וכיוונים.

אחרי שתענה לעצמך על השאלה, תחליט.

וכמו ש-16V אמר, המחיר לא נכון לגבי כל מתקין או אפילו באינטרנט.

אני קניתי את ה7950 לא עם אחריות מלאה של עוזי-רדיו שעלה אז 1,900 ש"ח ולא שקל פחות (עוזי-רדיו נותן אחריות מאוד מוגבלת להבדיל ממה שחושבים)

קניתי את המכשיר לפני כמעט שנה עם אחריות לשנה מקיפה+שנה על חלקים מסויימים ע"י יבואן מסויים (שבעצם זהה לאחריות של עוזי-רדיו רק פחות שנה) , עלה לי המכשיר 1,400 ש"ח כולל התקנה !

כל שכן, שהיום לפי זאפ המחיר הכי נמוך שנותנים עם אחריות מלאה של עוזי-רדיו היא 1,655 ש"ח שלפני שנה זה היה 1,900 ש"ח... תעשה את החשבון לבד בכמה הייתי יכול לקנות היום.

אם תרצה, אני אברר עם המתקין שלי כמה הוא לוקח היום.

פורסם

בררתי מכמה מקומות את ה 7950 כבר כמאע ולא ניתן להשיג שה דגם קודם

והדגם שמחילף אותו הו 6050 שהוא אותו הדבר רק נראה קצת שונה בפנל.

אז נראה לי שאני הולך עליו.

מי שמכיר את הדגם שיתן חוות דעת

פורסם

טוב אז שלום לכולם

אז ככה ברשותי את הדגם היותר חדש6050 ואני כ"כ מרוצה ממנו פשוט מכשיר פצצה נותן אין ספור אופצית ואיכות מעולה ולא התאכזבתי ממנו לרגע!! ועוד מרגע הכנסת דיסק ועד שהוא תכלס מתחיל לנגן לוקח ממש שניה או שתיים תשמעו המכשיר פשוט מזהה פורמטים של מוזיקה בשניות!!! ממש התאהבתי בו וכמובן ביופי שלו!!! קניתי את המכשיר מתומקאר מתקין שבטוח כולכם מכירים.... מקום קצת מעפן יש לו אבל אחלה של בחור רציני ומשקיע שילמתי עליה 1250 וזה פחות או יותר המחיר ... ראיתי שפיוניר בארץ סוף סוף האלו גם את הדגם הזה באתר שלהם ולכן אני חושב שמי שייקנה אותו עם אחריות של אוזי רדיו אז המחיר שלה חופשי יעוף למעלה..!!

שאלה אחת חשובה לכל חברי הפורום שבטוח מבינים יותר ממני:

הפכתי את כל העולם והתעזרתי גם בכל ההסברים שנכתבו באתר זה אבל מכיוון שזהו דגם חדש ועם כפתורים שונים (במכשיר יש כולה שלושה כפתורים ולכן הכל נעשה דרך השלט)

רציתי לדעת איך אני מכניס אנימציות למכשיר הזה???????

חשוב שתדעו שעשיתי שעורי בית דרך הפורום הזה הורדתי 2 גרסאות של תוכנות אנימציות פיוניר ובזבזתי הרבה דיסקים

הכל עובד אבל המערכת פשוט לא מגיבה !!!!!

ניסיתי ללחוץ דרך השלט על ENT+6 (אין במערכת את הכפתורים האלו....) וזה לא עזר

לאחר הרבה מאמצים דיי הרמתי ידיים, אם יש משהו שיש לו תשובה אנא... תודה!!! ולכל המתלבטים... זהו ה-מכשיר!!!

• תוכן חדש...