Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,זה קצת ארוך אבל בבקשה תקראו!!

קראתי כאן הרבה הודעות בנושא וראיתי שאין תשובות חד משמעיות..אולי תוכלו לעזור יש ברשותי דהייטסו 97 אוט' 170אלף ק"מ, אני יד 5 והיא היתה בהשכרה, לפני כמה ימים התחמם האוטו לקחתי אותו למוסך ואמרו לי שזה הראש מנוע (המים שמילאתי היו פשוט נעלמים), החלפת ראש מנוע ע"פ מוסך זה עולה 2700 ש"ח, המוסכניק אמר שהוא לא לוקח אחראיות על מה שיהיה אחרי כי הוא רואה שכל המנוע רקוב גם והציע לי רק לתקן את הראש מנוע ולמכור את האוטו...במקביל קיבלתי טלפון של סוחר שמציע לתת על האוטו 11 אלף ש"ח (המחירון זה 22) , אותו מוסכניק גם אמר שאני אחשוב על להחליף את כל המנוע (מנוע מפירוק) אבל המחיר זה 7000 ש"ח, ראיתי כאן בהודעות קודמות שהמחירים הרבה יותר נמוכים יכול להיות שהוא סתם מנפיץ מחיר??

אז לפי הנסיון שלכם כדאי להשקיע במנוע חדש(ואם כן מפירוק או יבוא?) או רק תיקון ראש מנוע או למכור לאותו סוחר (אני מניחה שגם אם אני אחליף ראש מנוע למכור לאדם פרטי לא יהיה קל כי אני לא אסתיר את העובדה שהחלפתי..) תודה לכל מי שיענה!!

פורסם

אם מצב הרכב הכללי מצויין, ועלות קנית רכב אחר תהיה גבוה מעלות החלפת המנוע - כדאי להחליף ולהשאר עם הרכב.

אם מצב הרכב עלוב, ועלות קניית רכב אחר נמוכה מעלות החלפת המנוע - אז לא כדאי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אבל זה באמת מחיר הגיוני 7000 ש"ח למנוע מפירוק? האוטו חיצונית נראה נהדר אבל לי אין שום מושג מה הולך מבפנים...

פורסם

שיפוץ ראש מנוע אינו כדאי בשום אופן בהנחה שהמכונאי אכן אבחן שהבלוק מנוע העשוי מאלומיניום אכול (זה קורה כאשר משתמשים במי ברז במקום נוזל קירור איכותי).

שיפוץ הראש במקרה שלפנינו יהיה זריקת כסף לבטלה,חבל על הזמן חבל על הכסף,ד"א יש הרבה שרשורים בנושאים דומים,הבעיה במנועים הללו די מוכרת.

מי שחוסך בנוזל קירור ברכבי דייהטסו /רכבים עם מנועי אלומיניום משלם בבוא העת ביוקר.

יש שתי אופציות:

א- אם ברצונך להחזיק ברכב עוד זמן רב ואין באפשרותך לשדרג את הרכב (עניין של תקציב),כדאי להחליף מנוע עם כל הצער שבדבר ולהנות מהרכב לעוד שנים לא מעטות.

ב- אם יש אפשרות להתקדם כדאי למכור את הרכב לסוחר.

ה-11K שיתקבלו הם אמנם "הפסד" אבל הם חוסכים השקעה של 7K להחלפת המנוע (הגיוני יחסית למחיר במוסך מורשה כולל טיימינג,משאבת מיים,מחזירי שמן ,מותחנים ושאר ירקות כולל מע"מ) במיוחד שלא וודאי שזו ההשקעה האחרונה ברכב שלא ניתן לדעת מעל דפי הפורום את מצבו,

העובדה שהרכב היה בעברו בהשכרה ויש עליו בלאי מכובד ביותר ואף מעבר לכך ולא ידוע גם מצבו של הגיר האוטומטי ואפשר גם לומר שסבירות גבוהה שהרכב עבר הרבה יותר ק"מ מהרשום בספידומטר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...