Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות בעיה במיזוג ב205 שלי, הצעת מחיר לתיקון לשיפוטכם

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב!

בעקבות בעיות עם המיזוג (לא מקרר) והערה של המכונאי שיש סימני הזעה על המדחס, קפצתי למזגניסט שהמליץ לי עליו המכונאי שבעצמו ביצע אצלו טיפול.

אז לאחר בדיקה מקיפה שכללה הכנסת גז למערכת בדיקת דליפות עם מכשיר ובנוסף עם נוזל מסויים ובדיקת מתח.

הריג'קטים הם כדלקמן: יש נזילה מהמדחס יש צורך לשפצו, להחליף אטמים למלא שמן וכמובן גז למערכת,

יש דליפות משני צינורות ויש להחליפם, אחד שהולך מהמייבש למדחס ואחד שהולך מהמייבש לקיר האש.

יש להחליף את המייבש שמצבו בכי רע כטענתו של המזגניסט הוא מתפורר והוא קרב לקיצו. ויש להחליף רצועה שיש עליה סדקים.

כל זה כולל עבודה אמור להסתכם ב1200 ש"ח.

בנוסף בבדיקת המתח למזגן לטענת המזגניסט הוא אמר שהמערכת צריכה לקבל 14 והיא מקבלת רק 10, הוא מסביר זאת בכך שנגד נשרף ולכן הוא לא מקבל את המתח המרבי ולכן גם אם היה מיזוג והייתי מפעיל אותו על המקסימום העוצמה הייתה פחותה ממה שיכלתי לקבל אם אותו נגד היה חי. בקיצור עלות החלפת נגד זה 300 ש"ח, הוא אמר שזה לא חובה, אלא אם אני רוצה, כי לטענתו ניתן להסתדר גם בלעדיו.

אשמח לשמוע את דעתכם!

תודה רבה וערב טוב!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה המחיר הסופפי על כל מה שאמרת ואין עוד תוספות למינהן שהוא ינסה לדחוף לך אז אני חושב שזה מחיר מצויין ואפילו זול.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שבוע יצא לי לקבל הצעת מחיר לעבודה דומה אצלך.

רק מדחס משופץ עולה 700~800 ש"ח.

לדעתי זו הצעה סבירה לחלוטין, וודא כי המחיר כולל מע"מ (= 170~200 ש"ח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אכן צריך לעשות את כל זה, ויתכן שכן, המזגן נראה שהוזנח קצת, המחיר בכל אופן, סביר, לא יקר, ההפך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באמת מעריך את התשובה!

הרכב אצלי כשנתיים וחצי ואת האמת כל שאר הדברים טופלו והמזגן קירר. בתחילת הימים החמים כשהדלקתי אותו הוא לא קירר כמו פעם ובנוסף הטיפ שנתן לי המכונאי שיש הזעה על המדחס גרם לי לסור למזגניסט שיעשה בדיקה כללית למערכת המיזוג ויתן לי הצעת מחיר.

אני מניח שאני ילך על זה, אני יעדכן אתכם כמובן בתוצאות :)

רב תודות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו לגבי הנגד לא נשמע לי אמין, נגד מטבעו מפיל מתח על עצמו, זה תפקידו.

לה גיוני שנגד שרוף יגרום לנפילת מתח גדולה יותר, או שיהיה נתק, או הוא יעבוד כמו שצריך.

כנראה מדובר על מכלול אחר, סוג של טרנזיסטורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות, אני לא זוכר במדויק את ההסבר, אך הוא טען שזה דבר שנדרש להחליף לשם החזרת המתח לערך התקין, קרי 14 במקום הערך 10 שהוא מוציא וכתוצאה מכך יביא את כוח המיזוג לרמה אופטימלית. משמע כוח המיזוג יעלה בצורה מורגשת.

מקווה לטוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני מבין נכון הנגד המסתורי עליו מדבר המזגניסט הוא נגד המהירויות של המפוח הפנימי.

כנראה שהמזגניסט זיהה כי המפוח הפנימי אינו עובד במלוא העוצמה הדרושה.

בכל מקרה, הצעת המחיר שקיבלת זולה. אם אתה סומך על בעל המקצוע כדאי ללכת על זה לפני שיגיעו החמסינים הגדולים באמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדוייק, פשוט את ההסבר הטכני אני לא כלכך זוכר.

הוא גם אמר שבמהלך ההחלפה שלו הוא יוכל לנקות עד כמה שניתן את תעלות האוויר מלכלוך כגון עלים וכ"ו.

הגעתי אליו מתוך המלצות של בעלי מקצוע. מקווה לטוב.

תודה לכם על התגובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם באמת זה יצא אל הפועל אני יעדכן, בכל מקרה, בכל התפתחות שלא תהיה אני אעדכן.

כנראה אני אקפוץ מחר לקבל חוות דעת אצל מזגניסט נוסף ונראה לאחר מכן לאן אני אלך משם.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ככה יש לי עידכון.

הייתי בעוד מקום שהומלץ לי עליו לגבי בעיית המזגן, נבדקה המערכת והתוצאות והעלות כדלקמן:

נמצא כי יש בריחת לחץ (גז) מהמדחס בלבד, עלות שיפוצו 600 ש"ח

נאמר שיפורק ואם יהיה צורך להחליף מייבש עלותו 180 ש"ח

רצועה למזגן עלותה 40 ש"ח

סך הכל 820 ש"ח כולל הכל. כמו כן לא נמצאה דליפה מהצינורות שצויינו נאמר שהנזילה היא מהמדחס בלבד.

אני מעריך שאני אקפוץ אליו לבצע את העבודה ביום שני על הבוקר ואח"כ אעדכן בשמחה.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן רפי לין תודה רבה, זה גם מה שאני הבנתי, כי ברגע שפותחים אותו והוא נחשף לאוויר אז גורלו נחרץ, שוב והרי מדובר בעלויות כאלה אז עוד 180 ש"ח זה כבר לא משמעותי.

תודה ואני יעדכן לאחר הטיפול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ככה, לאחר בדיקה שביצעתי אצל עוד מזגניסט ולאחר קבלת הצעת מחיר ממנו. כפי שפירטתי בתרד זה.

הגעתי אליו היום כדי לבצע את העבודה, תחילה הורידו את המדחס הסורר, הוא נפתח נוקה והוחלף לו אטם לאטם חדש.

לאחר מכן הורכב מחדש נבדקה שוב כל המערכת תחת לחץ הוחלפו גומיות של הצינורות שמתחברים למייבש.

לצערי לא היה אצלו היום במלאי מייבש מתאים ל205 והוא הבטיח שמחר יהיה אצלו המייבש והוא אמר שהכנסת הגז מחדש על חשבונו. שיפוץ המדחס הכנסת הגז והשמן עלתה לי 600 ש"ח בנוסף מחר אני אשלם לו עוד 180 ש"ח על המייבש החדש.

המזגן חזר לקרר כמו שצריך ובעוצמה ראוייה ולדבריו של המזגניסט העוצמה תשתפר לאחר החלפת המייבש שלדבריו סתום לחלוטין.

סך הכל 780 ש"ח לעבודה הנ"ל. אגב, לדבריו מצבה של רצועת המזגן טוב ואין צורך להחליפה.

מה דעתכם?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...