Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ,

אני אבקש לבצע ניקוי בית מצערת,האמת שאני לא בוטח יותר במוסך שלי "חלמיש" בעפולה , אני מתלונן כבר המון זמן על הבעיה ומשום מה נראה כי זו בעיה לא מספיק מכניסה להם והם מחכים שיקרה נזק גדול יותר , האם יתכן הדבר שבשל מצערת מלוכלכת אני אנזק יותר?האם אתה יכול לייעץ על מוסך פיאט טוב יותר באיזור עמק בית שאן , עפולה , משהו קרוב ?וטוב?

בכל מקרה תודה על העצה וההפניה לטיפול ...

חג שמח

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תודה על תגובותייך לבעייתי ,

הייתי במוסך חלמיש , ביצעתי טיפול 120 אלף הכולל טיימינג ורצועות אחרות , לא מצאו בעיות בחוטי ההצתה .

אמרו שצריך להחליף את הברקסים כולל רפידות וצלחות , האם לכך יש השפעה לרעידות שיש לי בזמן הבלימה ???

האם יש חוץ מניקוי בית מצערת , משהו אחר שאפשר לעשות ע"מ להפסיק את הרעידות לגמרי ???

נא עזרתך המהירה ,

ערן

פורסם

יש רעידות שנוצרות רק בזמן לחיצה על דוושת הבלמים והן נובעות, בדרך כלל, מדיסקים קדמיים מעוותים.

יש רעדות הנוצרות במנוע עצמו כשהוא בסבובים נמוכים וזה עלול לנבוע ממצתים (פלאגים) פגטמים, חוטי מצתים,

מנוע סרק, זיופים במנוע ועוד.

כמובן שדרך המסך והמקלדת לא ניתן לאבחן במדויק, תקלה כזאת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שלום לך.

גם לי קרתה את אותה הבעיה בפונטו 2001 רק ששלי הייתה גיר רגיל.

בכל מקרה אני ממליץ בחום לנסוע ולהגיע למוסך שמשון ביהוד שם חיים בתיק תק עלה על הבעיה וסידר הכל.

ולפי דעתי בשביל השקט שלך הנסיעה תהיה שווה וכדאית(לי בכלל מוסך אחר המליץ על ראש מנוע)

יום טוב רן.

פורסם

תודה על עצותיכם,

להגיע ליהוד ,זה מוגזם קצת כיוון שאני גר בבית שאן , ראש מנוע לא נראה לי שזה המצב כי אחרת היו מאבחנים את זה בבדיקה שביצעתי בטיפול האחרון .

בכל מקרה אנסה לבצע ניקוי בית מצערת ואבחון זיוף מנוע שלא ברור לי איך מאבחנים , האם מספיק שאומר להם שאני מרגיש רעידות וזיופים או שיש איזה דרגת רעידות שמעידות על כך

בכל מקרה , זו לא תושבת מנוע כי גם את בדקו...

תודה בכל אופן לכולכם ,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לרפי לין שהציע לנקות בית מצערת

הייתי במוסך קרוב וביקשתי לנקות בית מצערת , הם התיזו ספריי כלשהו על המצערת שהייתה מסריחה!

תוך 3 דקות סיימו ועשיתי סיבוב , האוטו כבר לא רועד

מוזר שבמוסך המרכזי חלמיש בעפולה - לא זיהו את הבעיה ולא ידעו לפתור אותה

בכל מקרה הבעיה נפתרה ב3 דקות וללא כל תשלום ...

שבת שלום לכולכם

• תוכן חדש...