Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתולים פה מעדיפים לנבור בזבל, זה אוכל קל להשגה ולא דורש הרבה מאמץ, ספציפית לחצר שלי הם כבר לא נכנסים כמעט.

יש פה תנשמות ועוד כמה דורסים אבל לא יודע איך התרנגולות האלה לא נטרפות, מוזר מאוד, אני לא יכול לראות מהבית שלי, אבל כנראה שיש להם איזה בית קטן להתחבא בו או משהו, קשה לי להאמין שגם בחורף הם נשארו בחיים בלי קורת גג.

חנן הכלב שלי לא משוחרר בחצר כל הזמן אלא גג חצי שעה ביום במצטבר ככה אין לי צורך ואני גם לא רוצה לתחום אותו כי בשורה תחתונה הוא לא מזיק וזאת החצר שלי וזכותי לשחרר אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי פשוט מחליף גדר או שם ברזנט, ככה מים לא יגיעו, והם לא יראו את הכלב, והכל סבבה.

בנוסף הייתי תופס איתו דיבור צפוף, שיסביר לו שאתה לא בגיל שלו, אתה "קצת" יותר תחמן ומחוכם ממנו, וחבל שתיכנסו סתם למלחמה שתגרום לשניכם לצרות.

פורסם

לשנינו יש גדר חיה (כל אחד בצד שלו) כשבאמצע יש גדר ירוקה כזאת שמונעת מעבר מצד לצד.

הגדר חיה לא מאפשרת לשים ברזנט או כל כיסוי אחר.

שלומי מי יודע אולי קפון גולש בפורום

in the face

with a chair

פורסם
אני לא מבין מה הבעייה להעלים תרנגולות כשיש פיטבול בבית, פשוט זרוק אותו לחצר של השכנים ל 5 דקות בלילה :lol:

תפנה למחלקה הווטרינרית בעירייה, הם ינחו אותך מה לעשות.

התגובה לא תורמת בכלל לשרשור. לפי דעתי, אפילו לא במישור ההומוריסטי.

כמובן שאני מגנה כזו פעילות בכל מקרה.

פורסם
מאז שהכלב שלי אצלי אף אחד לא מתקרב לבית אם אין לו צורך בזה, הילדים של השכנים גם הפסיקו לזרוק נפצים לחצר בפורים והם גם למדו לא להעיף לפה בטעות כדורים כי הם יודעים שסופו של כל כדור בפה של הכלב.

לכל השכנים אין בעיה עם הגזרה הזאת חוץ מאחד שיש לי איתו גדר משותפת.

האיש מבוגר כבן 60+ גר עם אישתו לבד ובחצר הם מגדלים תרנגולות שיחסית קרובות לגדר המשתופת שלנו.

כל הזמן היתי שומע את הכלב בחצר נובח ואיך שהיתי יוצא היתי רואה אותו צמוד לגדר של אותו השכן אבל מפסיק לנבוח (השכן או אישתו היו בורחים), כמה פעמים יצא שראינו את השכן או אישתו צמודים לגדר צועקים על הכלב ומקניטים אותו.

הבעיה החמירה היום כשכנראה נפשו של הזקן איבדה את הצפון והוא פשוט שפך מים על הכלב דרך הגדר (הכלב פשוט טיפטף כמו אחרי מקלחת מכל הגוף). אמא שלי כמובן צעקה על הזקן והוא בשיא התמימות "קצת מים לא קרה לו כלום" וגם "שיפסיק לנבוח עלי".

מן הסתם ברור שהזקן ואישתו נהנים לעצבן את הכלב (פיטבול), מילא לעצבן אבל לשפוך עליו מים זה מבחינתי שובר כל גבול שקיים. כמובן שנקמה ראשונית הם כבר קיבלו בצורת רכב מלא מים בתא הנוסעים (החלון היה פתוח).

העניין הוא שאני רוצה ללמד אותם לקח אחת ולתמיד וזה אומר מבחינתי בשלב הראשון להעלים את התרנגולות הטורדניות ובמיוחד את התרנגולים שעושים לי קוקוריקו בשעה 2 בבוקר.

ידוע לכם למי אני פונה כדי שיקחו אותם מפה? ידוע לי שיש חוק שאוסר על גידול חיות משק בעיר ובעצם התרנגולות האלה זה עבירה על החוק במיוחד עם שפעת העופות שמגיעה לפה מידי פעם.

את השלב השני אני אשמור לפעם הבאה :evil:

אלוהים כמה חד צדדיות יש בסיפור שלך !!

בוא נקרא את גירסת השכן :

" שלום אני אדם מבוגר ואני גר בבית על הקרקע , ומזה תקופת מה מאז הביא הבן של השכנים הצמודים לחצרינו את כלב הפיטבול המאיים והרועש , חיינו הפכו לגיהנום .

אשתי ואני כבר לא צעירים וכבר לא ממש בריאים , הגענו לכאן לפני המון שנים לגור בסביבת חיים שקטה ונעימה על מנת שנוכל לגדל את ילדינו ונכדינו באווירה נוחה ובריאה .

אבל לצערינו בחלוף השנים צצה לה הבעיה .

כפי שציינתי מאז הגיע הכלב האימתני הזה , אין לנו שקט ומנוחה , הוא לא מפסיק לנבוח על כל ילד או חתול שעובר בסמוך לגדר או אפילו עלה שנושר על המדרכה הסמוכה בליל קיץ , נובח ללא הפסקה בימים ובלילות .

מעבר לכך ידוע לנו על כך שהחזקת כלב מסוג זה הינה סכנה של ממש לסובבים , ומי יודע מתי תחליט המפלצת לקפוץ מעבר לגדר ולכרסם איזה תינוק בעגלה שאימו יצאה איתו לטיול בגינה הציבורית .

ממש נמאס לנו הענין ומכיוון שברור לנו שהבחור הצעיר שמחזיק את הכלב לא ממש כשיר להבנת הענין , אנו ממש חסרי אונים מול המטרד והסכנה .

למען הסר ספק אשתי ואני אוהבים בעלי חיים ועובדה שאנו מגדלים תרנגולות שפנים וחתולים ובעבר היה לנו כלב קטן חביב ולא מאיים .

אנא עצתכם , האם עלי לנסות ולפנות לבחור בדרך של שיחה ( וכנראה שזה אבוד ) או פשוט לפנות לרשויות ולהתלונן על המפגע .

בתודה "

עד כאן גירסת ה 'זקן' .

ודעתי האישית , היא שאם היית גר בשכנות אליי ופועל כפי שפעלת כנגד השכן באלימות כזו לפי התיאור שלך את מעשיך, היית מוצא את עצמך נחקר בתחנת המשטרה , ואת כלבך במעצר במכלאה הקרובה לביתך עד לבירור משפטי של התופעה והאלימות שלך .

לאף אחד מהשכנים אין בעיה ואפילו הילדים הקטנים התרגלו לעבור ליד הגדר בלי לפחד. את זה אתה טוען על סמך מה ?

לנקום?

במי לנקום?

בסבא זקן ואשתו שממורמרים שפתאום לשכנים שלהם יש כלב נודניק שנובח עליהם?

אני ממליץ בחום לשנות את הגישה במקרה שלך במקום להתחיל במלחמות. אנשים מבוגרים בדרך כלל נוקשים יותר, סגורים יותר, לא פתוחים לשינויים - ראוי לכבד אותם ולא להתחיל איתם במלחמות מיותרות. דבר איתו, אני משוכנע שאם תנסה הוא יבין.

גישה ילדותית של נקמות לא תביא אותך לשום מקום.

:mm_yeah:

רון.

פורסם

1. הכלב שלי לא אימתני ולא כלום, בטח ובטח שלא נושך.

2. הזקן גר על כביש ראשי מול מכבי אש ומול תנובה שהרעש הוא 24 שעות.

3. השכנים האחרים פה והילדים שלהם צועקים משעות הצהריים עד השעה 10 בלילה כל יום, הכלב שלי משוחרר חצי שעה ומקסימום שעה ביום ככה שהרעש שהוא עושה לא עולה על הרעש הסביבתי.

4. הכלב שלי לא נובח על כל שטות, הוא נובח על חתולים ועל אנשים שעוברים בצמוד לגדר, לזקן הספציפי הזה אין שום דבר שנמצא צמוד לגדר המשותפת שלנו ולכן הכלב שלי לא נובח כשהשכן סתם נמצא בחצר שלו אלא רק כשהוא מצמד לגדר המשותפת. בגלל שאין לו סיבה להיצמד לגדר המשותפת, ההנחה המתקבלת היא שהוא נצמד כדי לעצבן את הכלב.

5. סביר להניח שאם שכן שלך היה שופך עליך או על בני המשפחה שלך דלי מים, אתה כבר הית במשטרה מתלונן עליו.

6. תסביר לי באיזו אלימות נקטתי? הכלב לא נשך ולא כלום, אתה יכול להתלונן ללמפה ואף אחד לא יתיחס אליך. רעש מותר לעשות עד 11 בלילה (תאמין לי בררתי את הנושא הזה) ואף אחד לא יכול להגיד לי כלום בנושא.

אני יודע שזה כואב, אבל חוקית אני צודק ואין מה לעשות.

in the face

with a chair

פורסם

חנן, אין לי כוונה לשבת בשקט כששופכים לי על הכלב מים.

מילא להציק זה סבבה הבנאדם חולה בראש אני מוכן להבין, אבל כמו שכבר אמרתי, הוא עבר לאלימות ועל זה אני לא שותק.

לא יתכן שבנאדם יחטוף וישב בשקט, אני לא שדרות והוא לא רצועת עזה, מבחינתי הכלב הזה הוא כמו הילד שלי לכל דבר ועניין (והוא גם מקבל את היחס הזה בבית) ואני לא אתן לשכן זקן להשתמש באלימות נגדו, הרי אם הכלב היה נושך הסיפור היה נגמר באלימות ובהצהרות שהכלב אלים, אבל אם אתה אלים לכלב, אז זה בסדר? אני לא מקבל כזה דבר ותלונה במשטרה נגדו לא תעזור אז נקטתי באמצעי פשוט להבהרת המצב. שלא יעלה לו אפילו בראש להמשיך באלימות הזאת יהיה כלב מציקן ככל שיהיה זה לא מצדיק את האלימות הזאת.

אם אני רוצה להשתמש באלימות כזאת או אחרת, תאמין לי שזאת לא בעיה בכלל, השפרצתי מים רק כדי להצהיר כוונות ולהראות שאני לא פראייר.

התרנגולות אפילו עוד לא התלוננתי ואני בנתיים משהה את העניין כדי לראות אם השכן הבין את עניין המים.

ואל תשכח, תמיד היתה ותהיה לו האפשרות לבוא ולדבר איתי, הוא בחר מראש באלימות.

עם שכנים אחרים דתיים שהינו רבים במשך כמה שנים (כי אני נוסע בשבת ועושה על האש בשבת והם לא מסכימים לי והיה מכות וכ"ו) דיברתי איתם והעניינים בנינו סודרו, אז בגלל כלב ישר לפנות לאלימות?

in the face

with a chair

פורסם

תומר, יתכן שאתה נוהג בצדק. אני ממש לא בטוח שאתה נוהג בחוכמה.

כרגע זה ברור לגמרי שאתה הולך לכיוון של הסלמה, וליצירת מצב שיהיה עוד יותר לא נעים לשני הצדדים.

תעצור רגע, תעשה חושבים. אולי יש דרך אחרת, לאוו דווקא צודקת, אבל כזו שתעשה לשניכם יותר נעים?

פורסם

תומר, קבל את כל מה שאני עומד לכתוב בהבנה,זה לא אישי נגדך,אלא אישי נגד הגישה:

1.מי אתה בכלל שתאמר לבנאדם איפה להסתובב בשטח הפרטי שלו (החצר שלו היא שלו,ומותר לו להסתובב צמוד לגדר שלה בלי כל סיבה,אפילו אם זה מעצבן לך את הכלב).

2.עם כל הכבוד, אפשר להגיד על פיטבול הרבה דברים,האחרון שבהם זה שזה כלב לא מאיים, מה לעשות, אולי הכלב שלך מאוד מחונך, אבל ההיסטוריה מלמדת שאלה כלבים שיכולים ברגע אחד לקבל את הסיבוב,ולקפוץ לא רק על השכן שלך,אלא גם עלייך, לא חסרים מקרים של כלבים כאלה שאכלו תינוקות של הבעלים שלהם (לא מדובר בלברדור,כן ?...), אז אל תתפלא אם אנשים נרתעים מהכלב הזה- ושלא תבין לא נכון,אני אוהב כלבים מכל גזע ומגדל כלבים מגיל אפס, אבל בוא לא ניתמם.

3.אתה מרשה לעצמך להתנהג איך שבא לך כי זה זוג מבוגרים, אני לא בטוח שאם אלה היו איזה זוג עבריינים היית נוהג אותו דבר (אם שכן שלי היה שופך לי מים לתוך האוטו אני הייתי שובר לו כל עצם אפשרית בידיים), ואל תשכח שלכל זוג מבוגרים יש ילדים\ נכדים שעלולים להיות אפילו "פחות פראיירים" ממך.

4.יש לך כלב שמסוגל לאכול שולחן סנוקר רק כי משעמם לו,אז אתה מפחד מזה שהוא נרטב ממים ?....

5.אתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה שמבחינה חוקית אתה צודק, מעבר לזה שאני לא בטוח בכך, אם נגרמו לרכב של השכן נזקים בעקבות משחקי המים שלך אזי שמבחינה "ביטוחית" הוא יכול לדפוק אותך. (מכיר את הקטע שמישהו פורץ לך לבית, אתה שובר לו את העצמות,ובסוף הוא משפד אותך בבית משפט על כך שהכית אותו ? אז משהו כזה...).

שוב,

אל תיקח את מה שאני כותב אישית,כי זה באמת לא אישית נגדך, אבל לא מסכים עם דרך הפעולה הזאת, ואני אומר את זה בתור מישהו שהחזיק כלבים כל החיים שלי, ויותר מזה אני אפילו אגלה לך שפעם נתתי לאיזה בחור סטירה מהסרטים כי הוא ניסה לתת לכלב שלי בעיטה (ועוד בלי סיבה), ואני לא מתבייש להגיד שאם הבעיטה שלו היתה פוגעת בכלב הסיפור לא היה נגמר רק בסטירה.

אבל על השפרצה של מים ?

דחילאק, אתה לא ילד, יש לך גינה, חם בחוץ, השכן רק עשה לך טובה :wink:

רק מהעץ,שתה מים, אלה סה"כ זוג מבוגרים, תן להם לפרוש בשקט ובלי מלחמות, הם עברו מספיק בחיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חנן, אם יש לך רעיון פרקטי אני אשמח לשמוע, אבל לדבר עם השכן הזה אי אפשר מניסיון בעבר.

עדן

1. אני מקבל בהבנה שהשכן לוקה בנפשו ונהנה לעצבן את הכלב בכוונה, גם אמרתי שזה דבר שאני עוד מסוגל להבין. אבל הוא כבר עבר לצד האלימות. אין לו זכות לעשות את זה

2. בגלל שאני יודע שהכלב שלי טמפרמנט, בניגוד לרוב האנשים בשכונה (מתוך כ-15 כלבים, 6 יוצאים עם רצועה כל השאר משוטטים), אני יוצא עם הכלב שלי עם רצועה ועושה את המקסימום כדי שילדים ואנשים במהלך הטיול לא יגעו בו כדי שחס וחלילה לא יקפוץ ויעשו סיפור של פיטבול שנשך.

3. גם עם השכנים הדתיים עמדתי על שלי ולמרות המכות והקללות וכ"ו, עדיין יכלנו לדבר כמו בני אדם. כל עוד הצד השני מגיע לאלימות, זה כבר לא מעניין אותי מי הוא כי סביר להניח שאם אני אשתוק הוא יראה את זה כפחד ובעתיד ירשה לעצמו יותר.

גם לצעירים אצל השכנים הדתיים שהם "עבריינים" התנהגתי ככה, זה שהם מבוגרים לא משנה מבחינתי כלום.

4. אני לא מפחד מהמים, אבל אלימות לא בבית שלי ולא על בני המשפחה שלי. אגב המים האלה אלו לי מעל 100 ש"ח כי היה צורך בהחלפת קולר וריסוס מחדש עם אמפולה (ועוד שטיפה חוזרת של הכלב מהבוץ ושטיפה של הבית בגלל הכלב).

5. אתה יודע כמה עולה ביקור אצל וטרינר וטיפול בדלקת אוזניים של כלב בגלל כמות מים שנכנסה לאוזניים? אם זה היה פינצ'ר שגם מרעיד אני מבטיח לך שזה היה נגמר אצל הוטרינר. כסף לא יעלו לטפל באוטו אני מבטיח לך (הוא בעלים של מוסך מורשה)

אתה יודע כמה עולה לי לרסס כל שנה את הגינה בגלל התרנגולות שלו? רוצה שנכפיל את הריסוס הזה בכל השנים שאני גר פה? זה יגיע לכמה אלפים אני מניח.

זה לא המים, זה האלימות, המים האלה גרמו לכלב להיכנס לאטרף מסויים, הכלב לא רואה את זה בתור מים אלא בתור תקיפה, למזלי את הגדר הוא לא אוכל ולשכן הזה הוא לא יגיע, אבל אם כתוצאה מהמים האלה הכלב היה נושך, עדיין הית אומר לי שזה רק מים? וכמו שאמרת, הם יכולים ברגע לקבל את הסיבוב, אז למה לגרום לסיבוב הזה בכוונה?

לכל החכמים, אני אשמח לקבל הצעות איך לטפל בשכן אלים בצורה שהיא לא ילדותית\אלימה\עבריינית וכ"ו.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...