Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

למחשב שלי מחובר מגבר יחסית חדיש בן שלוש שנים (לא משנה איזה חברה כי הוא לא מקור הבעיה).

המגבר עצמו הוא 5.1 = ימין + שמאל קדמיים, ימין+שמאל אחוריים , סנטר + סאב.

למגבר מחוברים רק הסנטר וימין + שמאל קדמיים שאני בחרתי לחבר מהסיבות שלי ועד עכשיו זה עבד נהדר.

במגבר יש 4 מצבים שזה: AUX, DVD , VCD וטיונר (רדיו), המחשב מחובר לAUX (דרך הכרטיס קול).

 

הכרטיס קול שלי הוא ממש ישן (כמו המחשב) CREATIVE SOUND BLASTR משהו מלפני 8 שנים בלי תמיכת 5.1 ובלי שטויות מסביב.

 

המחשב הוא ה"מדיה פלייר" של הבית, דרכו אני מוריד סרטים, צורב ורואים בדרך כלל בדיוידי בסלון, אם זה סרטים שלא שווה לצרוב אז אני רואה במחשב דרך המסך.

שאני משתמש במגבר אני מפעיל מצב DSP, שזה כביכול מפעיל גם את הסנטר, וגם את האחוריים(שלא מחוברים), מכיוון שאין לי סאב , כיוונתי ככה את הרמקולים הימין + שמאל קדמיים שיתנו צליל יותר עבה ויתפקדו כמו מיני סאב, ואת הסנטר השארתי כמו שהוא כי הוא מטבעו מוציא צלילים גבוהים והשילוב של שניהם נשמע מצוין.

 

שמתי לתופעה ממש מוזרה, שאני מפעיל מוזיקה דרך WINAMP הסנטר מנגן חלק יחד עם ה2 רמקולים, יוצא צליל נקי ויפה.

אותו דבר קורה גם במשחקים ובחלק מהסרטים.

 

ויש סרטים אחרים לדוגמא הסרט "21" (עם הבלאק ג'ק שזה אחלה סרט דרך אגב) שראיתי במחשב, ואי אפשר היה להפעיל את הסנטר, הסנטר מעוות את מה שהם אומרים ואי אפשר להבין, לאומת זאת הרמקולים (ימין ושמאל) מנגנים את הצליל והדיבור חלק לחלוטין כאילו הפעלתי שיר בWINAMP, שמתי לתופעה הזו לעוד כמה סרטים ספציפים.

 

מכיוון שהמחשב שלי כביכול לא מוציא 5.1, אלא רק סטריאו רגיל "ימין ושמאל" אז אין שום סיבה שהרמקול סנטר יעוות כי הסרט לא מוסר מידע של סנטר אלא כאל כמו רמקול רגיל.

 

יש למישהו מושג מה הולך כאן? אין לי שמץ של כיוון.

 

תודה,

אוהד.

פורסם

יכול להיות שהסרט קודד לא בצורה טובה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

זה בגלל שאתה עושה UPMIX ל 5.1.

 

תראה את הסרט ב 4 ערוצים , או 2 ערוצים רגיל, בלי הסנטר, וזה לא יקרה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

×
×
  • תוכן חדש...