Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעת חוק של ח"כ איתם הולכת לעשות טוב לאוצר המדינה , ע"פ הצעת החוק כמעט כול אחד שיוכשר לכך יוכל לחייב אותך בעבירת קנס . אם ההצעה תאושר יוכלו פקחים עירוניים וסתם אזרחים שיוכשרו לכך לחייב בקנס ברור מדוע השרים רוצים את זה , השאלה היא מה ימנע מאנשים לתת עבירות קנס לכול אלו שהם "שונאים" ? על שוטרים יש פיקוח מי יפקח על ה"נאמנים" ?

מה דעתכם ?

בברכה יהודה

פורסם

קודם כל שהשוטרים ידעו להבחין בין עבירות תנועה, הם בעצמם לוקים בעניין הזה בחסר.

לא פעם שמעתי על אנשים (אמינים) שחטפו דוחות ממש סתם.

דוגמא - אני נוסע עם חבר לכיוון ירושליים, בעליות ירושליים יש סיבוב שמאלה, בסיבוב שמאלה נצמדנו לפס הלבן ומעט (אולי 20-30 סנטימטר)עברנו אותו, שוטר שראה החליט שזה אסור רשם דוח על חציית פס לבן, לאחר ערעור הדוח בוטל לחלוטין וכן הנקודות שנלוות אליו.

פורסם

תכל'ס - עברת קו לבן, אם ממול הייתה עוברת משאית - אתה לא היית כותב פה עכשיו, הפעם השוטר צדק וחבל שהדו"ח בוטל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תיכף גם יציעו לשים חישן אלקטרוני באוטו שאיך אתה עובר 120 נשלחת ידיעה למשטרה.

לאן אנחנו הולכים אני לא יודע, כמה מלשינים יהיו פה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

ישראל זו אחת מהמדינות הלא מתאימות בעליל לחוק כזה.

לא נתחיל אפילו לדבר על קומבינות וסתם לנסות לדפוק מישהו כי דוד שלי ביקש.

המקצוענות של השוטרים שואפת ל0, אז המקצוענות של המתנדבים?

פורסם

ראיתי לפני כמה ימים פרק של 'טופגיר' שבו בבריטניה רצו לעשות דבר דומה.

הם אמרו שזה כזה חוק דבילי, הם אמרו משהו כזה: עם השכן שלך נותן לך דו"ח ואתה רוצה להחזיר לו אתה צריך לצלצל אליו באמצע יום עבודה ולהגיד לו שהבית שלו עולה באש ואז לחכות לו בקצה הרחוב אם הממל"ז.

בהחלט חוק טיפשי שלא יוביל לשום התייעלות אלא רק יגרום לעוד יותר בעיות בארץ.

פורסם

מסכים עם ZX2.0, חוק בהחלט מגוחך ולא מתאים למדינה שלנו. אם אני חושב על זה לעומק - זה די צבוע ולא יכול להתאים באף מקום (שפוי) בעולם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עם יש להם בעיות עם כוח אדם שיציעו משכורות יותר הגיוניות ואז יראו איזה גיוס גדול של שוטרים יהיה להם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
עם יש להם בעיות עם כוח אדם שיציעו משכורות יותר הגיוניות ואז יראו איזה גיוס גדול של שוטרים יהיה להם

אין צורך ברעיונות מסוג זה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

למה לא? יותר שוטרי תנועה בכבישים, פחות מפגרים שעוברים נתיבים בלי לאותת וכמעט נכנסים בי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
למה לא? יותר שוטרי תנועה בכבישים, פחות מפגרים שעוברים נתיבים בלי לאותת וכמעט נכנסים בי.

יותר שוטרים על הכביש תוריד את רמת האינטליגנציה הכוללת, ולא יותר מזה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש דברים שזה טוב ויש דברים שזה רע.

טוב-פחות מפגרים שעוברים באדום, עוברים נתיבים\צמתות בלי לשים זין וכו' וכו'.

מה שיהיה דיי מסריח זה שאני מניח שיותר יקפידו על הגבלות מהירות P:

TFSI Power

פורסם

הם יקפידו בעיקר על הגבלת המהירות כי זה קל להם והם לא צריכים לעשות הרבה עבודה.

חבל שהיום המשטרה לא מבצעת עוד תפקידים.

הבעיה בעוד שוטרים היא החוק הדבילי שמחייב אותם להדליק את הצ'אקלקה לפני שהם מתניעים את האוטו. רק הדבר הזה מהווה סכנה בטחונית של ממש.

• תוכן חדש...