Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 2001 S500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתפלאו אבל אני עד היום מחזיק את הנייד הפרטי שלי שהוא V50 שזה בעצם דגם אחד אחרי הסטארטק - ואם הסטארטק לא היה מתקלקל הייתי הולך איתו עד היום, לדעתי, אחד המכשירים הכי טובים שאי פעם יוצרו.

תפנה לתמיכה של פלאפון, יכול להיות שעם המספר הסידורי של האפרקסת (בפרטנטר המספר הזה נקרא IMEI) הם יוכלו לאפס לך את הקוד שלו או שאולי יש איזה קוד טכנאי שפורץ אותו ואז אתה תוכל להשתמש במכשיר.

יכול להיות שגם כל מה שצריך זה לרשום את המספר של האפרקסת על הקו שלך אם לא ניתן לעשות את זה - בית קברות.

מה הסיבה באמת שאתה כל כך מנסה לשמר את הציוד הזה? בגלל שהנייד שלך הוא במקרה סטארטק? - אם כן, מובן.

אבל אם כבר השתדרגת ברכב אולי כדאי לשקול השתדרגות במכשירים כי סה"כ למרות שהסטארטק מכשיר נהדר, יש היום מכשירים עם תכונות פיזיות מאוד דומות שנותנים הרבה יותר - גם אם כל מה שאתה (וגם אני) עושה עם הטלפון זה סנד אנד וביי ביי.

אה - ופורום הוליק זה הסטטוס של מספר ההודעות שלי בפורום - אל תתייחס, זה לא אומר כלום גם ככה.

הכינוי שלי זה "לאנוספורס" אל תשאל למה! והשם שלי זה אדי - אל תשאל למה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בלי-רשותו אני יענה

כי היתה לו לאנוס שהוא נרשם לפורום והוא שייך לקבוצת כח הלאנוס, כמו כח המחץ, ואדי זה השם של המנהיג בכח הלאנוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. לגבי מחיר המרק, אלה המחירים בהם הן נמכרות. אני לא מבין על מה הפליאה.

2. אם אתה מעונין בטלפון מקורי - EBAY גרמניה יעזור לך, אם כי אני בספק כמה תוכל להתקדם בלי העזרה של הדילר הרשמי בארץ - כדי להתחבר למחשב הרכב ולאפשר לך שימוש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מבין למה לא לשים דיבורית ספיריט, על תושבת כרית מעור, זה מאוד יפה ואלגנטי...

למה כל הסיבוכים, הספיריט הוא מכשיר מצויין ומעולה ונוח מאוד לשימוש.

עם קצת צעקות על הספק שלך (אורנג'?) אתה יכול לקבל את המכשיר בחינם כולל התקנה, או עם עלות מאוד נמוכה.. מנסיון.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב....

הרכב הוא יבוא אישי והוא הגיע עם תושבת המתאימה רק לסטארטק!!!! (זה מה נחשב הכי הכי בשנת 2001)

דרך אגב....למרצדס יש סטארטק מקורי שלה

אני לא מסתובב עם סטארטק....פשוט הצלחתי להשיג אחד

ואני מנסה להתקין אותו ברכב כי יש פונקציות של שליטה דרך ההגה וכל מני כפתורים מיוחדים

פורסם

אתה צודק...אבל

הרכב נסע 148000 ק"מ

נקי בצורה יוצאת דופן

שנכנס לשירות במרצדס לא האמינו שזה 2001

חוץ מזה תסע איתו ואז תבין!!!

פורסם
בלי-רשותו אני יענה

כי היתה לו לאנוס שהוא נרשם לפורום והוא שייך לקבוצת כח הלאנוס, כמו כח המחץ, ואדי זה השם של המנהיג בכח הלאנוס

קרוב מאוד,

זאת בדיחה שבסופה של דבר צחקתי על עצמי על זה שקניתי דייהו לאנוס, שהאוטו הזה היה כזה פארש, פשוט קופסאת תקלות בלתי סופית.

הוצאתי בחצי שנה 16 אלף שקל על תקלות מנוע ואז מכרתי אותה ב20 אלף שקל בשביל לפחות לעצור את גל ההוצאות.

קראתי לעצמי "כוחהלאנוס" כגרוטסקה על איכות הרכב הזה. הרכב הזה דווקא היה מאוד מאוד חביב עליי, הוא היה לי יחסית נוח, הוא לא היה כזאת עגלה מי ישמע והיתה בו אקוסטיקה לא רעה בכלל בגלל הגג העגול והבידוד בדלתות.

וקוראים לי אדי כי לאחותי קוראים "עדנה" ואז אמא שלי צועקת "אדולים" ושנינו באים (אמא פולניה - באמת אל תשאלו!!!) - תאמינו או לא אבל זאת הסיבה האמיתית לשם שלי, כן, אחות גדולה.

כן, אני מתוסבך מאוד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...