Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק.

למרות שהרכב מטופל היטב במוסך מורשה. - יש ספר טיפולים וקבלות על הכל.

ולאחרונה בוצע החלפת מנוע וטיפול מאוד גדול.

יכול להיות שזה סתם טעות של מכונאי שלא חיבר לאחר שטיפל?

האם ישנם דברים בבדיקה שהם אקוטיים?

אל תהיה נאיבי .....

הרדיאטור חימום מנותק כי הוא דפוק , הוא נוזל ומרטיב את הרכב מבפנים ( זה לא מומלץ בכלל , אלא אם אתה חובב ג'קוזי).....החלפת רדיאטור חימום פנימי כרוכה בעבודה רבה מאוד מאוד , עד כדי פירוק חצי אוטו ולפעמים גם את כל הדשבורד...

כמובן שהמוסכניק ידרוש תמורה לעבודתו (באלפי ש"ח).

המכונאי לא "שכח" שום דבר , אלא בעל הרכב דרש ניתוק כי התיקון כאמור יקר .

מצא אוטו קצת יותר מוצלח ואל תיפול במלכודת ....אם הרכב כה מטופל כפי שאתה טוען (אפילו יש קבלות) , מדוע לא תוקן הדבר הזה ?

בלי חימום תקפא ברכב בימות החורף וגם אל תשכח סמרטוט לנקות את האדים מהשמשה הקידמית.

פורסם

נאדה 27, לגבי ההודעה הפרטית ששלחת לי - אין לי מה להוסיף מעבר למה, שנכתב בשירשור.

אם תחליט לקנות - לפחות תנסה להוריד במחיר כמה שיותר.

כמה רוצים על הרכב, אגב ?

פורסם

זה שירשור שאני פתחתי לפני שנה, כשקניתי את הקליאו שלי.

יש כאן הרבה מידע, כולל הערכות מחיר של חברי הפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171406&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%94

ספציפית לגבי השאלה שלך - לדעתי הרכב שבדקת לא זכאי למחיר מחירון, 21-22 אלף ש"ח זה מחיר מקסימלי.

פורסם

חברים יקרים,

המשא ומתן התפוצץ....

בעל הרכב מעוניין למכור את הרכב תמורת 27K שקל.:shock:

הכי גבוהה שהסכמתי היה 23K שקל.

נפרדנו כידידים.....8)

תודה רבה לכולכם - עזרתם לי המון.

נשתמע בייעוץ של הרכב הבא...!

• תוכן חדש...