Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי B AMP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליכים של להביא HU חדש עם קרוס של 3 WAY ורציתי לדעת האם יש סיכוי לחבר את המערכת שלי בבי אמפ אבל בדרך קצת מוזרה:

הוופרים והסאב ישבו על הJBL והטוויטרים יחוברו ישירות לרדיו דיסק בגלל שהם לא צורכים הרבה RMS, יש סיכוי לעשות כזה דבר?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

לא בטוח.

איזה מכשיר אתה מתכנן להביא?

יש מכשירים שבעת המעבר לבי אמפינג לא ניתן להשתמש יותר בהגברה הפנימית של המכשיר \ לא ניתן לשלוט על ההגברה הפנימית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגבר פנימי של הד-יוניט הוא לא איכותי, חד וחלק.

פעמיים יצא לי לעבוד בתצורה הזאת ובשתי הפעמים התוצאה הייתה עלובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אני לא טועה הקרוס במגבר הפנימי בכלל לא פועל עבור היציאות האלו ולכן תצטרך להתאים קרוס מיוחד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...