Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קרה לי (כבר בשני כלי רכב) שלעיתים רחוקות, בבוקר לאחר שאני מתניע ומתחיל לנסוע אני מרגיש שלא נבנה לחץ בבוסטר של הברקס והדוושה נלחצת עמוק ללא בלימה קלה ככרגיל. רכב אחד 30,000 קמ והשני 100,000 קמ. :cry:

1) האם זה בעייה נפוצה או תקלה?

2) מה מהות התקלה? היכן לחפש?

3) למה זה קורה לעיתים רחוקות, זאת אומרת אם זה מקולקל אז למה רוב הזמן זה בסדר?

בתודה, יהודה

פורסם

ראשית תודה 8)

אני רוצה קצת להבין יותר מדוע זה לא קורה כל פעם ומדוע לאחר מספר שניות (20) זה חוזר להיות נורמלי?

כתבתי כי זה בוסטר בגלל התחושה שקשה לבלום כשזה קורה והכח הרב הנחוץ לבלימת האוטו במצב זה.

בתודה, יהודה

פורסם

תודה רבה !!! נראה לי שזו הבעייה כי התיאור מתאים פיקס :-)

כרגע מדובר על סובארו B3 עם 32000 קמ

בפעם הקודמת זה הייה פוקוס עם 92000 קמ

בשני המקרים צחקו עלי במוסך ואמרו שהכל בסדר :evil:

תודה תודה תודה, יהודה :lol:

פורסם

הבי 3 לא באחריות יצרן? אם כן אל תשבור תראש על למצוא את הבעיה בשביל זה יש אחריות.

סליחה על ההתערבות אבל אני רוצה לדעת כי זה חשוב לי:

אצלי בשני הרכבים (מרצדס וגי אם סי) יש רעש של פסססס כאשר לוחצים ממש טיפה על הברקס ,לקחתי לפני חצי שנה את הרכב(המרצדס) ואמרו שהבוסטר תקין (בכל מקרה יש לי 2מפירוק).

ברכב השני (בגי אם סי )המצב שונה, פה כשלוחצים עד הסוף בדוושה(בעמידה) אז מרגישים כאילו משהו נתקע ומשתחרר באותה המהירות שלחצתי עד הסוף ושיחררתי.(בשני הרכבים הברקסים תקינים ועברו טסט)

יש לציין כי הבוסטר שופץ לפני כשנה וחצי+- והמשאבה חדשה (UMI)עלתה 700 שקל.(וזה היה בגלל שאבי בא לצאת מהמוסך תוך כדי טיפול שגרתי וגילה שהגלגלים נעולים והאוטו לא זז (בצהרים זה השתחרר ומיד שיפצו והחליפו את הבוסטר והמשאבה)

תודה ושוב סליחה על ההתפרצות לשירשור!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לא ציינת באיזה רכב מדובר, אבל תחושה שלי שזה קשור לשסתום.

התיאור כאן הפוך לתיאור התקלה שלך. כאן הדוושה שוקעת ברכות למטה, לא גבוהה וקשה כמו במקרה של בוסטר לא תקין.

ברזילי נתן כיוון סביר. זה שהבלימה לא טובה זה כנראה כי באחד ממעגלי הבלימה לא נבנה לחץ ורק מעגל אחד נושא בעומס הבלימה.

• תוכן חדש...