Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שמתנפלים, אני מודה, עשיתי טעות ולא חשבתי פעמיים, אבל חלק גדול לא היה ממש באשמתי.

אני ועוד חבר היינו אמורים להגיע למקום מסויים, בגלל שהוא מכיר את האיזור ואני לא - פעם ראשונה שאני נמצא שם, הוא הוביל אותי, הוא היה מקדימה ואני נסעתי מאחוריו, אני הייתי על הטמפרה שלנו והוא היה על פג'ו 309, בכל מקרה נסענו ואני עוקב אחריו, מקדימה הייתה כיכר שמשום מה לא ראיתי שזו כיכר, על פי דרך הנסיעה שלו זה היה נראה כאילו זה כביש ישר, הרכב שלו הסתיר לי את הכיכר אז נסעתי אחריו, בכל מקרה החמור הזה החליט לקצר את הדרך וחתך את הכיכר מצד ימין כי שם הכביש היה ישר יותר, ומצד שמאל היה צריך לעצור ולעשות עיקוף ואני גם כמו עוד חמור נסעתי בעיקבותיו, רק אחרי שנכנסתי לכיכר עצמה ראיתי מצד שמאל שזאת בעצם כיכר, ולא היה לי מספיק זמן להאט ולצאת ממנה, כבר כמעט סיימתי אותה אז המשכתי ליסוע ישר, למזלי לא הייתה תנועה כי זה היה מאוחר בלילה. כשניה לאחר מכן הגיח מצד שמאל שוטר ועצר אותי, אותי הוא קלט ואותו הוא לא קלט אז אני חטפתי את הקנס, השוטר היה מאוד נחמד ויצא איתי דיי גבר, במקום זימון למשפט 6 נקודות ו500 שקל קנס, קיבלתי רק 250 ש"ח ו4 נקודות.

כדי שתבינו על מה מדובר ציירתי לכם את הכביש:

asdhh2.jpg

אנחנו נסענו לפי החץ האדום והשוטר הגיע מהחץ הכחול.

תזהרו ותיהיו עירניים! היה סיפור דומה לגבי אור אדום, שקראתי פה בפורום, שמישהו נסע בעקבות משאית שהחליטה לצאת באור אדום והנהג שהיה מאחורה לא שם לב לכך וגם הוא נסע באור אדום.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי ממה אתה מזהיר אותנו?

לא מטיפה לך מוסר, אבל לנהוג אחרי אדם אחר ולא להסתכל על הכביש ועל הדרך, מסכנת אותך ואת הסובבים.אתה אמור לדעת לנהוג בכל מקום שאליו אתה מגיע עם הרכב, זה שהמקום חדש לא נותן לך פטור מלהמשיך לנהוג לפי חוקי התנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יודע את זה, זה לא שראיתי את הכיכר, ראיתי שהוא חותך אותה ונסעתי אחריו, העיניין הוא שעד שלא נכנסתי לכיכר עצמה לא ראיתי שזאת כיכר, הרכב שלו הסתיר לי את הכיכר בגלל שהוא נסע ממש אליה ולא לשמאלה, כי ידע מראש שהוא מתכוון לחתוך אותה, אז אופן הנהיגה שלו הסתיר לי אותה. רק אחרי שנכנסתי לכיכר שמתי לב שזאת בעצם כיכר, הוא לא האט לפניה ולא כלום.

פורסם

יצאת בזול הפעם, להבא בכביש תסמוך רק על עצמך בלבד.

אגב, החבר שלך לוקח אחריות כלשהי על עצמו?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

החבר הגיע לשוטר ואמר לו שיתן לו את הקנס והודה באשמה, שזה הוא הסתיר לי את זה ושנסעתי בעיקבותיו והכל, אחרי שהשוטר לא הסכים לעשות את זה (ובצדק) הוא ביקש שיתן גם לו את הקנס כי הוא עשה את אותה העברה, השוטר לא הסכים גם כי טען שלא ראה במו עיניו שהוא עשה את זה וגם כי חשב משום מה שמשקר כדי לשאני לא אפול בזה לבד, אחרי הכל החבר רצה לשלם את הקנס במקומי אבל כבר לא הסכמתי.

אבל זה לא ממש משנה כי אותו החבר לאחר 4 ימים קיבל את אותו הקנס כמו שלי (4 נקודות+250 ש"ח) על אי עצירה בעצור, מישהו הזיז את התמרור 90 מעלות והחבר לא שם לב ובצדק, את השוטר זה לא עיניין.

וגם היה עדיין בתקופת מלווה ונהג ללא מלווה, אבל על זה וויתרו לו כי הוא נהג באוטו של חבר אחר במקומו כי החבר השני היה מסטול מת.

פורסם

את האמת הייתי מספיק רחוק, אם הוא היה פונה לנתיב הימני על מנת לפנות שמאלה בכיכר כמו שהיה עושה כל אחד אחר, הייתי רואה את הכיכר ללא בעיה, אבל בגלל שהוא המשיך בקו ישר ללא האטה וללא פנייה לנתיב הימני והמשיך ישר, הוא הסתיר לי אותה (כיכר קטנה לפחות פי 2 מכל כיכר אחרת נורמלית).

פורסם

א. הסחת דעת יכולה לגרום לך לא לשים לב לתמרורים או שינויים בדרך.

ב. כשאתה נעול על מכונית שלפניך, זה עלול לגרום לך לא לשים לב לתמרורים או שינויים בדרך.

ג. כשנוסעים כמה חברים צעירים (= נהג חדש וצעיר), זה עלול לגרום לך לא לשים לב לתמרורים או שינויים בדרך.

ד. לא צריך לספר סיפור כל כך ארוך, מספיק שהיית רושם: "עברתי כיכר מצד שמאל", זו לא איזו תאונת דרכים אגדית שצריך להפיק ממנה מסקנות.

ה. היית יכול לגרום לשוטר לא לרשום לך את הדו"ח, אבל החבר שלך שבא לנסות לעזור לך, הרס לך עוד יותר, וחבל.

Xbox12341

פורסם

אותו החבר לאחר 4 ימים קיבל את אותו הקנס כמו שלי (4 נקודות+250 ש"ח) על אי עצירה בעצור, מישהו הזיז את התמרור 90 מעלות והחבר לא שם לב ובצדק, את השוטר זה לא עיניין.

מסתבר שיש צדק פואטי בעולם.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

זו דוגמא לסיטואציה שבה אפשר לבטל דוח תנועה.

אחד הדברים ששוטר חייב לציין בדו"ח, הוא שניתן לראות את התמרור בבירור מנקודת מבט הנהג, ואם לא ניתן, הנהג יכול להקטין ראש ולהגיד שהוא לא ראה את התמרור, אף על פי שהוא היה שם.

במקרה כזה כדאי לנסות.

Xbox12341

פורסם

xbox - הוא ניסה, את השוטר זה לא עיניין.

ןלגבי הסיפור שלי, זה לא בדיוק היה ככה, דיברתי עם השוטר וניסיתי לשכנע אותו שלא לרשום לי את הדו"ח, שאני במצב כלכלי קשה, שלא הייתי מספיק עירני, שעשיתי טעות טיפשית שאני לא יחזור עליה ומלא דיבורי שיכנוע, לאחר כמה דקות גם חבר שלי הצטרף לשיכנועים ואת השוטר זה רק עיצבן, הוא עוד שניה נתן לי במקום הקנס הנוכחי את הקנס המלא שהוא זימון למשפט וכו וכו, אז פה כבר וויתרנו לשכנע ולאחר מכן חבר שלי ניסה להפיל הכל על עצמו.

פורסם

אני שמח מאוד שאתם בוגרים, אבל הדבר שהכי מעצבן שוטרים, זה שבאים "חברים" להסביר שזה היה ככה וככה, ולא ככה וככה.

אני מציע לך לתלות את הודעת התשלום על הקנס בחדר ואפילו למסגר אותה, שלא תשכח שצריך להיות עירניים בכביש, ושחברים לפעמים יעשו את הדבר שהכי לא ציפינו לו.

Xbox12341

פורסם

מקרה שקרה :

בירושלים באחד הכבישים החליטו לבנות כיכר. מי שלא נסע שם לפחות כמה פעמים לא רואה שזאת כיכר.גם אני הייתי עם מישהו באוטו היינו ראשונים, לא היה אוטו לפנינו וראיתי שהנהג מאיט לא הבנתי מה זה..ורק כמה מטרים לפני הכיכר ראיתי שיש כיכר, הכיכר נמוכה ויש עוד גורמים שתורמים ל"היעלמותה".

איש אחד אני לא זוכר מי הוא עכשיו נסע בכביש הנ"ל לאחר בניית הכיכר מבלי לדעת על הכיכר (הרבה זמן לא נסע בכביש הזה), עלה על הכיכר ונתקע בעמוד.

תמיד צריך להאט במקומות שלא מכירים וגם שמכירים אחרי שלא היינו שם הרבה זמן.

פורסם

מילא לא היה תמרור שמורה לתת זכות קדימה ולעבור מצד ימין, אבל כשהוא נמצא, איך אפשר לפספס אותו?

70.jpg

70

דגש- אם התמרור הנ"ל לא יהיה קיים, תעבור מצד שמאל את מעגל התנועה ושוטר ירשום לך דו"ח (בלתי הגיוני שזה יקרה, אבל בשביל התיאוריה), הדו"ח לא יהיה מוצדק וניתן יהיה לבטל אותו!

Xbox12341

• תוכן חדש...