Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האישית תאונות של חוסר ריכוז קורות יותר כאשר אדם מכיר תוואי מסויים של כביש ואותה הוא מכיר ורגיל לנסיעה בה באופן אוטומטי ללא מחשבה.

מקרה שהייתי עדה לו בפ"ת, נהג שסע ברכבו המשיך ישר וירד לתוך הכורכר, לאחר שבאותו הלילה שינו את מסלול הכביש.

כשעצרתי בצד כדי לברר האם הוא בסדר, הנהג היה צלול לחלוטין ערני ומודע לסביבתו (לא נפצע), וכששאלתי אותו מה קרה טען שהוא רגיל למסלול (תוואי כביש) אחר, ונסע במחשבה שהוא על אותו מסלול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני חשבתי שההבנת הנקרא שלי לא מה שהייתה....

לא הייתי שם אבל לדעתי נסעת קרוב מדיי לחבר שלך בשביל להיות מוכן למה שיכול לקרות בכביש, הפעם זו כיכר מצד שמאל מחר זה חבר שלך נכנס בעמוד (חס ושלום) ואתה נכנס בו אוטומטית מאחורה כי לא היה לך מספיק זמן לעצור.

ככה זה נהגים חדשים, אני מקווה שתלמד את הכל בדרך הקלה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בכתיבת ההודעה באמת התבלבלתי בין ימין לשמאל, והבלבול היה רק בהודעה.

ושוב, הייתי מספיק רחוק ממנו, כ2 מטר, אולי טיפה פחות.

ושוב, הרכב שלו הסתיר את הכיכר מאחר והוא המשיך שם ישר. הכיכר נורא קטנה.

פורסם

יצאת בזול וחברך יצא סופר בזול.

אי עצירה בתמרור עצור זה עבירה מהחמורות שיש.

הייתי אומר אותו הדבר על נסיעה נגד הכיוון אבל אני פשוט ימשיך לצחוק עלייך :D

מה קורה יבגני ;)

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

הטעות כולה שלך (לא, לא רובה, אלא כולה) בגלל שלא שמרת מרחק מהחבר חסמת לעצמך את שדה הראיה העיקר להידבק לו לתחת ונכנסת כך לכיכר.

וממה שאני שומע על הסיפורים המהוללים שלכם אני מפחד לסוע בכבישי ישראל.

קח את עצמך בידיים ובמיוחד את חברים שלך.

ג'ימיניב!

פורסם

איזה כיף "לקחת אחריות" על המעשים ...

חמוד, אני לא מכיר כיכר שלא רואים אותה בגלל רכב. כיכר נורמלית תהיה לפחות בגודל של 6 מטר (כיכר קטנטונת)" רכב ברוחב של מקסימום 2 מטר. איך הרכב יכול להסתיר את הכיכר? נפלאות הן דרכי האל ...

וגם החבר המסכן - שלא ראה את העצור. כלומר אתה לא מבין כמה קשה לי להאמין שאותו בחור שעבר בכיכר נגד כיוון התנועה ונתפס קצת אחר כך לא עוצר בעצור, הוא באמת בחור תמים שהחוק דופק אותו.

חברה, תקפידו על החוקים הבסיסיים. רוכב אופנוע שהיה מגיע נגד כיוון הנסיעה היה יכול לההרג, משאית לעומת זאת הייתה מועכת אותכם. רכב שנסע לפנייך לעולם לא יהיה תרוץ לעברה שכזאת, במיוחד לא אם אתה תצפע או תפצע מישהו אחר.

ואם הרכב היה 2 מטר לפניך, איך השוטר לא ראה אותו? במהירות נמוכה של 18 קמ"ש אתה עובר 2 מטר תוך 0.4 שניות. קיצור כל הסיפור מנסה להצדיק את עצמך, בצורה טפשית למדי יש לציין. ברור שאם 2 מטר היה ההבדל, השוטר היה רואה גם אותו, גם במרחק של 10 מטר...

פורסם

לפותח השרשור,

אתה התוודאת בעצמך ויזמת לפתוח את הנושא הזה בקשר לעבירה הראשונה שלך , אף אחד לא חייב אותך לעשות את זה - אבל עדיין יש הרבה חורים בסיפור שלך, SENDA עלה פה על כמה נקודות מעניינות...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בכתיבת ההודעה באמת התבלבלתי בין ימין לשמאל, והבלבול היה רק בהודעה.

ושוב, הייתי מספיק רחוק ממנו, כ2 מטר, אולי טיפה פחות.

ושוב, הרכב שלו הסתיר את הכיכר מאחר והוא המשיך שם ישר. הכיכר נורא קטנה.

אהה יבגני ואלכס הרוסים

וסתם ככה בשביל להגיד פחות מ2 מטר זה לא ממש מרחק שאתה צריך

לשמור מאוטו שלפניך שיושב בו נהג חדש ושאתה לא מכיר את הדרך.

פורסם

מפחיד שיש נהגים כמוכם על הכביש.

מצמרר אותי לחשוב מה היה קורה אילו אני או מישהו אחר עם קטנוע היה מגיע מהצד השני....

פורסם

אתם לא קצת הגזמתם?

הרי הבן אדם (הרוצח) הדגיש שהטעות נעשתה בתום לב ובאשמתו. כמו הוא נהג חדש ואין לו עדיין את האינסטינקטים של נהג וותיק. הרוצח ההסתמך על חברו (הרוצח ב' לטענתכם) במקום לסמוך על העניים שלו.

חוץ מזה, לרובנו היה איזה שהיא התנגשות עם החוק. לא כולם צדיקים.

לטעות זה אנושי

הדבר החשוב הוא ללמוד מטעויות

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

• תוכן חדש...