Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אח"כ יצא לי משהו נחמד כזה

dsc01526310.jpg.xs.jpg

וזה רק בתצלומי תקריב

בקיצור, צריך להשתפשף מעט עם המכשיר ולא לוותר מיד.

סליחה, אבל מה "נחמד" בזה? זו תמונה רועשת, מטושטשת ונעדרת פרטים.

האמת שאין לי מושג איך הצלחת להגיע לתמונות כאלו לא איכותיות

אני מצרף כמה תמונות מהמכשיר שלי גם K800I אתה מוזמן להשוות..

http://www.siz.co.il/up.php?file=z0mryktlhtjq.jpg

http://www.siz.co.il/up.php?file=vx5tomdnjiuy.jpg

גם פה אני לא מבין על מה הגאווה. הראשונה שרופה בפינה הימנים וסובלת בבירור מסינוור ומטושטשת. גם השנייה נראית מעורפלת, הפרטים על הפנים (תסתכל על הענפים שנבלעים בלבן) ויש המון "רעש" (תסתכל עם הכביש שנראה מפוקסל לגמרי).

אין לי מושג על מה אתה מדבר..K800 מצלמה גרועה? אה?!

הנה תמונות שצילמתי במסלול ל"מערת הקשת" בצפון

הערות מרכזיות:

הראשונה מטושטשת (תסתכל על הדבורה).

השנייה, שצולמה תאורה אידיאלית, סובלת מהעדר פרטים (שוב, תסתכל על הענפים) ובשלישית הסלע מטושטש ומלא "ברעש". כולן לא חדות.

הקומפוזיציה של כולן טובה ובמקומך הייתי קונה מצלמה. חבל לבזבז את הרעיונות הטובים שלך על מצלמה של סלולרי.

אנשים, אם אלו תמונות משביעות רצון אצלכם - אז הדרישות שלכם ממש צנועות. אם אתם רוצים תמונות ששוות משהו מבחינה טכנית תקנו מצלמה. ערך רגשי זה משהו אחר, גם לי יש תמונות מהסלולרי שתפסו לי רגע כשלא היתה לי מצלמה, אבל טכנית הכל כאן ממש לא טוב ולא יכול להיות טוב. זה סלולרי, וכמו ש-ceyal אמר, עדשה קטנה, חיישן קטן, עיבוד תמונה לא משהו - טוב זה לא יכול להיות. מקסימום, נסבל.

לבחור סלולרי לפי איכות המצלמה זה כמו לבחור מכונית משפחתית לפי איכות מערכת השמע שמגיעה עם הרכב. לבחור לפי פרמטר שאף אחת לא מצטיינת בו, בלשון המעטה, וזניח ביחס למטרה המקורית של הכלי.

להמחשה אני מצרף תמונה שצלמתי קצת אחרי שקניתי את המצלמה שלי, מצלמת חובבים טובה מאוד, אבל לא שומדבר שחורג בגדול מהנורמה של מצלמות בסביבות האלפייה. אני לא עברתי שום הכשרה כצלם. זו תמונה מוקטנת (המקורית באיכות טובה יותר) שלא עברה שום עיבוד מתוחכם. מצא את ההבדלים.

2007_03120165_small.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שיותר פשוט לבקש מיצרני מצלמות להוסיף גם טלפון למצלמות שלהם. כך לפחות יהיו תמונות איכותיות, ואם לא נשמע טוב ננקה את האוזן :shock:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...