Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

שאלה קצת בעיתית:

אני חושב לקנות בעתיד GPS וגם מעוניין שיהיה לי DVD,גם אולי להרכיב מערכת מצלמת רוורס.

האם אני יכול להשתמש בצג מסוים לכל הדברים האלו כדי "לחסוך" בצגים מרובים ושלא יהיה לי בלאגן? אין שום בעיה עם זה או שאני סתם מסתבך עם עצמי? ואם כן,איזה צגים תומכים בכ"כ הרבה חיבורים?

תודה מראש! :-D

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אני יודע שלאחרונה יצאה לאלפיין (Alpine) מעיין מערכת אינטגרלית עם צג המציג GPS ו-DVD בפנים (לגבי מצלמות רוורס - אין לי מושג) ,

יש לקחת בחשבון שזו מערכת יקרה שעולה כמה אלפים (לפני התקנה).

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

באלפיין קיים גם חיבור למצלמת רוורס.

הדגם המדובר נמכר כחבילה היום עם הפאג'רו החדשות(מניסיון:-))

פורסם

אתה יכול להביא מסך שטוח מאוד קטן, ולחבר לו ליציאת AV1 מפצל AV, כך שכל רכיב ייכנס ביציאה אחרת במפצל, ואתה בורר במצבים של המפצל את הרכיב הרצוי. מניסיון אישי וכיפי.

פורסם

תודה אחי! איך לא חשבתי על זה!

פשוט לשים מפצל קטן שעולה פחות מ-10 שקלים ואז לברור ידנית....

אני עושה את זה בבית על בסיס יומיומי כמעט עם כל המפצלים האלו ולא חשבתי בכלל על זה ברכב.... וואלה תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כמה GPSים אתה מכיר עם יציאת AV ? ומה עם השליטה הריי מדובר בצג שהוא לא טאץ' ובכל מקרה דרך AV אין שליטה רק תצוגה, אז מה ?

פורסם

לכל המותגים הגדולים יש דגמים של מערכות מולטימדיה שמציג כמובן DVD

אתה יכול לחבר גם מצלמת רוורס בלי בעיה אבל אין דבר כזה שהמצלמה כלולה במסך....אתה צריך להרכיב מצלמה ברכב ואז בשילוב הילוך לאחור המסך ישר יעבור לתמונת המצלמה

מבחינת GPS זה שוב משהו שצריכים להוסיף ואז המכשיר יציג (היום זה כולל שליטה...ז"א אתה מוסיף למערכת תוכנת ניווט GPS שזאת אופציה)

מה שכן...יקר

• תוכן חדש...