Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה שחיפוש היה משנה את פני הדברים...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157099

וואלה איך לא ביצעתי חיפוש! איזה מזל שאתה עוקב אחריי אחרת איך הייתי שם לב ששם מדברים על רכב חדש ואני מדבר על רכב בן 20, תודה שאתה כאן!

רק בפעם הבאה אם אין לך משהו מועיל להגיד, פשוט אל תגיב. באמת שאתה לא חייב - להפך, תחסוך משקל של הודעה מיותרת מהשרת.

לכל השאר - תודה על העצות, אני מדבר עכשיו מאילת.

המזג אויר מעולה, הדרך עברה ביותר מבסדר גמור, הרכב התמודד יפה עם ה"דרך".

פעם הבאה אני יבדוק קודם כל את הכשירות שלי לנהיגה לפני שאבדוק את הרכב..פשוט הדרך הזאת כל כך מייגעת שזה לא יאומן.

בברכת חג שמח והמשך שבוע טוב :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ידידי, לא משנה אם רכב חדש או ישן - העיקר שהבסיס יהיה קיים. אחר כך אתה יכול לעשות מה שבא לך, אפילו חנסוע איתו עד הירח וחזרה. אם יש לך את הבסיס, והבסיס איתן, אין לך ממה לחשוש. בדוק שמן מים, שהם כראוי, אל תטגן את הברקסים, ויהיה טוב!

לא התכוונתי להכעיס או משהו. אם התעצנת בגללי - אני כבר עכשיו מבקש סליחה.

פורסם

חברים באמת היסחפות, בואו לא נשכח כי רכב לא יועד לארצינו הקדושה והקטנה, בשבילנו זה אילת בשביל המתכנן זו עיר שכנה, אם הרכב מטופל אין שום סיבה שלא ישרוד נסיעה רגועה לאילת, אם לא מטופל הוא יכול להיתקע בכל נסיעה קצרה.

אני חזרתי מאילת עם אפלאוז צבאית לשעבר שהייתה מנחוס אמינות רציני, על הילוך רביעי, דרך צוקי עובדה עד לקריית גת, ביום, כאשר החמישי נשבר עוד באילת.

רוצה להיות שקט, יש בפורום חבר בשם SIMON, עד לפני שבוע עוד הייתה למשפחתו DL 87 1300 שהם שדרגו ל1600, היו נוסעים לאילת עם אותו מלא כל טוב וחוזרים בלי בעיות (לקריית גת) וזה עוד לפני ששדרגו ל1600.

סע רגוע ואל תקרע את האוטו.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

עוד מישהו חושב שזה קצת מפתיע שידידנו אלמנט הצטרף לפני 13 יום וכבר כתב 161 הודעות? לא מוגזם?

אלמנט- אין פרס בסוף...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
עוד מישהו חושב שזה קצת מפתיע שידידנו אלמנט הצטרף לפני 13 יום וכבר כתב 161 הודעות? לא מוגזם?

אלמנט- אין פרס בסוף...

:roll:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
חברים באמת היסחפות, בואו לא נשכח כי רכב לא יועד לארצינו הקדושה והקטנה, בשבילנו זה אילת בשביל המתכנן זו עיר שכנה, אם הרכב מטופל אין שום סיבה שלא ישרוד נסיעה רגועה לאילת, אם לא מטופל הוא יכול להיתקע בכל נסיעה קצרה.

אני חזרתי מאילת עם אפלאוז צבאית לשעבר שהייתה מנחוס אמינות רציני, על הילוך רביעי, דרך צוקי עובדה עד לקריית גת, ביום, כאשר החמישי נשבר עוד באילת.

רוצה להיות שקט, יש בפורום חבר בשם SIMON, עד לפני שבוע עוד הייתה למשפחתו DL 87 1300 שהם שדרגו ל1600, היו נוסעים לאילת עם אותו מלא כל טוב וחוזרים בלי בעיות (לקריית גת) וזה עוד לפני ששדרגו ל1600.

סע רגוע ואל תקרע את האוטו.

לדעתי פקק באיילון ביום כמו היום גרוע פי עשר מנסיעה לאילת,לא?

ניסיתם פעם לבדוק איך המאווררים משתוללים אצל כולם ביום כזה ?

פורסם

אלמנט- אין פרס בסוף...

הוא רוצה לעלות בדרגה...

פורסם

אלמנט- אין פרס בסוף...

:?

אז מה אתה רוצה להגיד פה? מפריע לך שהוא שולח הודעות? אם יש לו על מה להגיב אז בכיף.

עוד מישהו צריך סניגור? 8)

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

יש לכם עצות מה כדאי לבדוק טרם היציאה לדרך? (חוץ משמן\מין\לחץ אויר מותאם לעומס מלא)

זה הכי חשוב, אבל בזה מטפלים אחרי שכבר מגיעים :lol:

פורסם

אנחנו ירדנו לאילת עם ג'סטי 1.0 4 אנשים + ציוד ;)

אז זה היה סיוט, זה לא היה נוח, וזה בטח לא היה נעים.

אבל כשאתה בן 17 ואין לך שקל על התחת ואתה מת לשבוע חופש באילת ...

בקיצור - אם אנחנו עשינו את העליות בחזרה (אומנם על 50-60 קמ"ש ..) אז אתה בטח יכול ;)

בהצלחה.

פורסם
:?

אז מה אתה רוצה להגיד פה? מפריע לך שהוא שולח הודעות? אם יש לו על מה להגיב אז בכיף.

עוד מישהו צריך סניגור? 8)

כן. לא הבנת את זה? מפריע מאוד. מילא אם באמת יש על מה להגיב. אבל הודעות סתמיות כמו שהוא הגיב ב90% מההודעות שלו, לא ממש תורמות לפורום, וסתם מעמיסות על השרת. בעיקר הודעות ריקות שסתם כוללות סמיילי או שניים. מה הפואנטה?

בסוף המונה אין קערת זהב... אין פרס, אין כלום.

עוד מישהו צריך קטגור?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...