Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית נגן מדיה אלחוטי של DLINK DSM-320 מכשיר נחמד אם רוצים להעביר תמונות או לשמוע MP3 מהמחשב על הטלבזיה/מערכת בסלון.

לגבי וידאו, בגלל מגבלות רוחב הפס של הWIFI אפשר להעביר וידאו באיכות די נמוכה וגם זה לא תמיד חלק.

קבצי וידאו איכותיים מומרים בזמן אמת על המחשב לוידאו פחות איכותי ע"מ שניתן יהיה להעביר אותו בWIFI

בגלל שרוב הסרטים שלי על הדיסק הקשיח הם באיכות DVD זה ממש מעצבן אותי ואני בכלל לא משתמש בנגן לניגון סרטים.

במקביל יש לי דיסק גיבוי חיצוני של 400GB(שעליו יש גיבוי של כל הסרטים) בחיבור USB2

המחשבה שלי היא לקנות מכשיר DVD זול עם כניסת USB רק לצורך חיבור הדיסק החיצוני לטלבזיה.

אני מניח שרוב המכשירים לא יודעים לעבוד עם דיסק קשיח (אגב הוא מקבל מתח מספק עצמאי).

אני מחפש מכשיר שיודע באופן מוכח לעבוד עם HDD חיצוני או פיתרון יצירתי ולא יקר אחר.

תודה למשיבים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי דעתי זה אמור לפעול כל עוד המחיצה של הקשיח היא FAT32.

לפי התיאורה שלזכרונות פלאש שמתחברים בUSB לנגן יש פורמט כזה.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

את ספרי התאוריה אני מכיר בע"פ

אני מחפש פיתרון בדוק.

אגב הדיסק כמובן מפורמט NTFS

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אגב הדיסק כמובן מפורמט NTFS

אם תצטרך להמיר אותו ל FAT32 קח בחשבון שתיתקל בבעיה שFAT32 לא מכיר יותר מ 40 גיגה.

• תוכן חדש...