Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח E30 ?

יש לך טעות .

או שאתה מתכוון ל E32 שבהחלט הגיעה עם המנוע הזה .

או שאתה התבלבלת והתכוונת לנפח 2300 ולא 3200 כמו שרשמת...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב מפורק לגורמים, יש את כל החלקים, מנוע, גיר, סרנים כו' (חץ מהמנוע יש הכל פעמיים). המנוע אמור להיות תקין, ניבדקה קומפרסיה לפני שהוא ירד מהאוטו.

הרכב נימצא כרגע במצב "ערום" מכל המיכלולים.

מה צריך לעשות: ריצפה חדשה, פחחות לחלקים מסויימים (דלתות וכו').

האוטו עם קווים יפים סה"כ, ויש עוד חלקים ספייר.

אני מוכר אותו כי אני לא רואה שאני מצליח להשיג מקום נורמאלי לעבוד עליו, ואין לי את הכוח ואת הזמן להיתרוצץ ולחפש מקומות ולריב עם אנשים.

תמונות ימסרו במייל, כנ"ל מחיר (והוא לא ממש גבוה)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

למכירה

פיגו 505

שנת 87

מנוע 2.0L (בערך 110 כ"ס)

גיר אוטו' (4 הילוכים)

כל התוספות כולל ח"ח, ה"כ, נ"מ, בקרת אקלים וכו...

הכל עובד. טסט בתוקף. מזגן חדש.

מצב מכאני מצויין, מלבד נזילה של שמן גיר שדורשת טיפול דחוף, מנוע משופץ אינו מעשן אינו אוכל שמן (לא מוסיף שמן בין טיפולים), עובד כמו שעון ונוסע כמו רכב חדש.

פרטים נוספים בהודעה פרטית.

505_1.jpg

505_2.jpg

פורסם

[מחפש] ידיות לחלונות והטבעות בינן לדיפון - כבתמונה. בצבע בז'. לכל חיפושית עד 1966. עדיפות למקורי ומשומש.

בתודה,

t_9895.jpg

t_9903.jpg

משכנתא זה קל

פורסם
כנס לסמו חלקים בצומת שלפני סגולה ( פ"ת ) יש לו גן עדן לאוהבי ג'יפים כולל סרנים חדשים בניילון !

הייתה שם שרפה לפני שנה בערך

הרבה הלך לברזל

אז יכול להיות זה הלך

אבל שווה בדיקה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
[מחפש] ידיות לחלונות והטבעות בינן לדיפון - כבתמונה. בצבע בז'. לכל חיפושית עד 1966. עדיפות למקורי ומשומש.

בתודה,

מנסיון, אין מצב למצוא חדש בארץ.

חפש באיביי או ב-סמבה (www.thesamba.com), גם תוכל למצוא חדש וגם זה יצא לך זול מאוד כי המחיר של החלקים האלו הוא בדר"כ מתחת ל-50$ כך שזה פטור ממיסים.

בשיטה זו אני כמעט כל חודש מביא חלקים לרכבים שלי, תמיד בקש משלוח ב- Economy Mail, שזה יוצא ממש גרושים.

פורסם
מנסיון, אין מצב למצוא חדש בארץ.

חפש באיביי או ב-סמבה (www.thesamba.com), גם תוכל למצוא חדש וגם זה יצא לך זול מאוד כי המחיר של החלקים האלו הוא בדר"כ מתחת ל-50$ כך שזה פטור ממיסים.

בשיטה זו אני כמעט כל חודש מביא חלקים לרכבים שלי, תמיד בקש משלוח ב- Economy Mail, שזה יוצא ממש גרושים.

אני יודע.

בגלל זה אני מחפש משומש, אני לא רוצה ברזילאי חדש.

משכנתא זה קל

פורסם

שלום לבאי הפורום

ברשותי ספרים לרכבים הבאים

1 . ווספה 400

2 . ספר טיפולים צבאי בעברית לציטרואן דהשבוו

3 . ספר מפעל מקורי לרנו דופין

4 . ספר רכב מיני מיינור

5 .ספר רכב רנו 4

6 . ספר רכב מרצדס

למי שמועניין בהחלפה על ספרות אחרת או כל דבר אחר

טל : 050-8566666

דורי

פורסם

שבת שלום... השבוע גמעתי קילומטרים רבים בחיפוש אחר צינור בלם לרכב (כן , גם אני חשבתי -נפרק נמצא משהו קרוב באורך ,נסדר עם מתאמים -כלום,ללא הצלחה ולאחר עזרה ממספר מוסכים בצ'ק פוסט בחיפה),בסוף במוסך תל-חנן של UMI הצליחו למצוא איכשהו את הצינור ,החליפו ונתנו לי את האישור לרכב מיושן (וכל זה בזול באופן מפתיע בהתחשב בזה שהרכב גם עמד אצלם במוסך עוד יום עד שהגיע החלק מת"א).

סוף טוב הכל טוב הסאאב 69 אחרי טסט נוסעת טוב ונראית מדהים , הבעיה היא שיש לי בית טרמוסטט אכול מחלודה(בינתיים אטמתי עם בלזונה ), מנגנון דלת בעייתי, תיבת הגה מעט חורקת (פעם הרבה יותר , עכשיו זה אחרי שפתחתי אותה פעם -מצאתי גושי גריז שהתקשה -ניקיתי שימנתי והחלפתי גריז) וכו'

בקיצר ,הרכב עם מנוע V4 של פורד יחסית נדיר (קיים בטאונוס/קורטינה עד מודל 70 ) ואילו שאר המכלולים ספציפיים לדגם-

השאלה אם מישהו מכיר מוסך שהתעסק בעבר או עדיין מתעסק עם הדגם הנ"ל באזור חיפה - גם אם מישהו מכיר מקום לחלפים זה יהיה מצוין אני , אני מטפל מכנית ברכב בעצמי -פשוט צריך חלקים!

אני יחסית חדש בצפון - מכיר את מוסך גרוסמן לסאאב בת"א - פשוט צריך לפעמים עזרה יותר קרוב לבית, בתודה מראש

שבת שלום , ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

מראה פנימית \ מרכזית

כולל תאורה.

קניתי מ-EBAY ולצערי לא מתאים ליישום אותו תכננתי.

100 שקל או החלפה בספר HAYNES או BENTLY של BMW E30

רון.

052-4599020

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...